من احتمالا فردا واسه همین که بفروشمش یا تعویضش کنم با یک آیفون بیام تهران حالا نمی دونم نگهش دارم یا بفروشمش
من احتمالا فردا واسه همین که بفروشمش یا تعویضش کنم با یک آیفون بیام تهران حالا نمی دونم نگهش دارم یا بفروشمش
دلفین جان قبل از اینکه ردش کنی بره این چیزی رو که میگم تست کن ببین صحت داره؟!
یک سی دی پر Mp3 یعنی حدود 700 مگابایت رو با کامپیوتر انتقال بده به گوشی ببین واقعا 1 دقیقه همش طول میکشه؟!!!! من فقط از اینش خوشم میاد اگر درست شنیده باشم.
من همین کار رو با دبلیو950 کردم روی حالت فست ترانسفر
باور نمیکنی توی یه چشم به هم زدن یه سی دی رو کپی کرد توی هارد اما یه دقیقه نبود حدود دو الی سه دقیقه
از تو سی دی امتحان کردم 3 دقیقه ولی همون فیاهل رو از تو هارد امتحان کردن 1دقیقه و 10 ثانیه
اره چنگی به دل نمیزنه
ایفون اگه یه دوربین 3 داشت من زنگیم رو میفروختم میرفتم میخریدمش
در سطح ایفون نیست....ایفون یه اشکالات ریز داشته که کم کم داره حل میشه
اون بحث بلوتوثش اگه حل بشه...شدیدا داوطلبش میشم
راستی حمید خونمون رو بفروشم پول دستم میاد به همه داوطلب ها وام میدم
چقدر میخواهی....بهرش هم ناقابل 50درصد
حله؟
هر کی خواست بگه
شاد باشید![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هر کی گوشی رو خواست حاضرم بفروشمش باهاشم کنار میام پ.خ
آقا مهدی گوشی رو نباید با این قیمت میخریدی ...700 تومن....ولی خوب بلاخره یکی باید فنا میشد دیگه
گوشیه خوبی هست ولی نه با این قیمت.....رو 300 باشه خوبه
از من میشنوی سریع بفروشش تا افت نکرده...به مغازه دار هم نفروشی بهتره ..بز میخره...یکی رو پیدا کن 650 یا 630 بفروشش..
به خاطر آیفون میخوای سرسیاه زمستون خونتون رو بفروشی ؟!!! مگه چیه آیفون ؟!!ایفون اگه یه دوربین 3 داشت من زنگیم رو میفروختم میرفتم میخریدمش
راستی حمید خونمون رو بفروشم پول دستم میاد به همه داوطلب ها وام میدم
چقدر میخواهی....بهرش هم ناقابل 50درصد
حله؟یه اسباب بازی مثل بقیه گوشیها ...اصلا گوشی موبایل یه اسباب بازیه پیشرفتست
یه مدت باهاش بازی میکنی دلزده میشی.....
چــــــــــی؟پول بهره ای میدی به ملت ؟!!!! آّّیییی ! مدیرا کجان ؟ بیایید اینو بن کنید ...فرومو به فساد کشیده
...نامرد بهره 50 درصدی میگیره از مردم...آییییییی !!! ای داد ای هوار ....حیا کن !....دوباره میخوای بساط خان و رعیتی علم کنی ؟>>>>>>>>> جیگرت در بیاد
![]()
یه سر به پیغامها بزن برات پ.خ گذاشتم
به بههه به به بهههبه هبه
مصطفی خان خودتی دیگه اره؟
خوشحال شدم که شناختیم. دیگه این روزا کسی کسی رو نمیشناسه
خوب این امکانات درست اما قیمتش بالاست . اینهمه اختلاف قیمتی که با 990 داره قابل قبول نیست. هنوز زوده واسه خرید.
من مدتهاست که دلم هیچ گوشی دیگه ای نمیخواد یعنی بعد از 990. حالا ببینم چه شاهکار دیگه ای تولید بشه و با قیمت مناسب به دستم برسه ....
حال میکنی با عکس امضام !!!!!!!!!!
990 و بهمن و 990 و بهمن و 990 و بهمن و 990 و بهمن و 990 و بهمن و 990 و بهمن و چایی و اس ام اس و جایی دنج و ......
ممنون که جواب دادی عزیزم. نظرم رو گفتم خیلی گرونه. حد اقل برای من که اینطوره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)