HD 2900XT ها با درایور 8.383 بهتر از 8800GTS هستند. همون طور که میدونید چند روز پیش رکورد 3DMark05 دنیا توسط دو کارت گرافیکی HD 2900XT 512MB شکسته شد !
HD 2900XT ها با درایور 8.383 بهتر از 8800GTS هستند. همون طور که میدونید چند روز پیش رکورد 3DMark05 دنیا توسط دو کارت گرافیکی HD 2900XT 512MB شکسته شد !
salamrwe ewrrgr
elmor و hipro 5 یکی از یکی بدتر هستند ولی فراموش نکنیم که اون کارتهایی که اونها دارند با اینهایی که در بازار پخش میشه فرق داره
اینجا elmor
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین هم hipro 5کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم بگم که hipro5 و shamino خیلی از elmor سر تر هستند جواب hipro5 رو خواهیم دیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
با سلام
دوستان من یه کارت گرفیک رادیون 9550 دارم 256 من یه کارت تی وی هم دارم وقتی برنامه رو بازمیکنم تا فیلم نمایش بده هاله هاله ای روی صفحه نشون میده
البطه تصویر نشون میده و مشکلی نداره فقط کیفیتش یه کم پائینه و روی صفحه همون خط ها ی به صورت هاله هاله میاد اگه میشه بفرمیاد میشه کاری کرد تا درست بشه
مرسی
این مشخصات کامپیوتر منه که خود سایت اسکن کرده میشه بگین چه کار کنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حیف که درایورهاش پولیه ما هم که نمی تونیم بگیریم دوستان اهل فن راهی چاهی داره ؟
کسی از دوستان اون ایدی و پسورد روکه برای دانلود میخاد داره به ما هم بده؟
حدود 30 هزار تومان حالا پولش هیچ کردیت کارت از کجا گیر بیارم
Last edited by @shahram@; 24-07-2007 at 23:26.
درايور كارت گرافيك مي خواهي؟
اولا كه جايش اينجا نيست مطرح كني
حالا يك كاري برات مي كنم ولي هر وقت خواستي پست بزني دقت كن كجا مي زني
ببين اول برو توي اين سايت
بعدش سيستم عاملي كه داري توي اون كارد كليك كن مثلا XPکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد گزينه readeon را بزن بعدشم مدل مورد نظر 9550 بعدش گزينه Go را بزن صفحه جديد لينك براي دانلود
اقا دستت درد نکنه
من نرم افزار RivaTuner202-[Guru3D.com] رو دانلود کردم خاستم قدرت گرافیک رو بالا ببرم ولی این برنامه بعد از نصب گزینهاش غیر فعاله ایا احتیاج هست اون درایو 28 مگا بایتی که در صفحه اوله دانلود کنم ؟
اگه امکان داره لینک مادر برد هم بزار گیگابایت قل می دم دفعه دیگه سر جاش پست بزنم می خام درایو جدیدش رو بگیرم مال گرافیک گرفتم
مرسی
Last edited by @shahram@; 25-07-2007 at 11:46.
مشخصات را بده تا لينك بگذارم
باز هم دستت درد نکنه
ببین این مشخصات سیستم من هست که خود اون سایت اسکن کرده و گفته اگه امکان داره یه نگاه بنداز گفتم
ممکنه اشتباه بهت بگم مدل این جوری فکر کنم بهتر باشه لینک برات میزارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم این باشه
Intel(R) 82801EB Ultra ATA Storage Controllers
Intel(R) 82801EB Ultra ATA Storage Controllers
اگه لینک مستقیم باشه بهتره ممنون
Last edited by @shahram@; 25-07-2007 at 12:23.
Albatron Geforce 8600GT چقدر اور كلاك ميشه ؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)