بچه ها اگر از کسی (تو بازی سیمز)خواستگاری کنید اگر جواب رد شنیددی میدونید چی میشه؟
سیمزتون افسرده میشه (هههههه لول)
هر چی بهش دستور بدید انجام نمیده
فکر کنم اینو نوشته بودم ؟درسته؟
بچه ها اگر از کسی (تو بازی سیمز)خواستگاری کنید اگر جواب رد شنیددی میدونید چی میشه؟
سیمزتون افسرده میشه (هههههه لول)
هر چی بهش دستور بدید انجام نمیده
فکر کنم اینو نوشته بودم ؟درسته؟
آره من همه صفحه ها رو خوندم و یه سیو هم ازشون گرفتم.......خیلی جالبه...
امیدوارم که لذت برده باشی.
اینم یه عکس از پارتی ورژن زندگی در شب.
![]()
اموزش (شماره ی 3)
اینم یه اموزش توپ
1. در اینجا می تونید شغلی رو که یا از طریق روزنامه و یا از طریق کامپیوتر گرفتید رو ببینید .
2.اسم کاری که شما انتخاب کردید را در اینجا می نویسد هر چه سطح بشتری در کار خود بالا بروید این نوشته نیز تغییر می کند مثلا به کلمه مدیر یا رئیس نیز حتی می رسد.
3.مبلغی که در روز شما می گیرید را نشان می دهد البته این به پول سیمزی است و هر چه شغل شما بالاتر رود و رتبه شما ببلاتر رود حقوق نیز بیشتر می شود.
4.این زمانی را نشان می دهد که شما باید آماده سر کار رفتن شوید و زمان آمدن شما نیز به خانه را نیز نشان داده است. هر چه شما در کار خود بلاتر برویدزمان کمتری نمیز به سر کار می روید.
5.این روز هایی را که شما تعطیل هستید و شما باید به سر کار بروید را نشان می دهد هر چه شما در کار خود بالاتر بروید روز های کمتری نیز به سر کار می روید
6.روز های تعطیل شما را نشان می دهد یعنی به تعداد عددی که در آن جلو بنویسد می توانید مرخصی بگیرید (در روز هایی که مریض هستید)
7.هر چه این مکان به سمت بالاتر باشد و به سمت سبز باشد شما می توانید در آن کار به پله بعدی و رتبه بعدی سعود کنید.
8.اینم تعداد دوست های شما را نشان می دهد.
9.در زیر نیز تعداد دوستهایی را که باید برای رفتن به رتبه بعدی در کار به دست آورید را نشان می دهد.
10.این مهارتهای شما در کار را نشان می دهد.
11. در اینجا مهارت آشپزی مشخص است که هر چه بیشتزر باشد غذاهای متنوع تر و بهتر درست می کنید و زودتر سیر می شوید در ضمن می توانید بعضی غذا ها را اگر سیمز 2:مغازه داشته باشید بفروشید.شما می توانید با پختن غذاهای مختلف و خواندن کتاب آشپزی و یا دیدن برنامه آشپزی این سطح را بالا ببرید.
12.این میزان دانش مکانیک شما را نشان می دهد که می توانید اگر زیاد باشد وسایل مختلف را تعمیر و حتی وسایل جدیدی درست کنید. شما می توانید با خواندن کتاب مکانیکی و یا خودتان تعمیر کردن وسایل این توانایی را افزایش بدهید
13.این گذینه به میزان صحبت و رسیدن به قیافه خود است که با رفتن در جلو آینه می توانید این قسمت را افزایش دهید.
14. در اینجا میزان کار روی بدن و انجام بدنسازی را نشان می دهد که بعضی از کار ها مانند رفتن به ارتش در سیمز 2 باید شما این قسمت را بالاببرید.
15.این به معنای قدرت مغز شما است یعنی اگر هر چه با تلسکوب بیشتر برید و آسمون رو نگاه کنید و یا بیشتر شطرنج بازی کنید این قسمت بیشتر پر می شود.
16. به نقاشی کردن و موسیقی زندن شما بستگی دارد هر چه شما در این قسمت پیشرفت بکیند آهنگ های زیبا تر و نقاشی های قشنگ تری را می توانید بکشید.
17.این هم میزان توانایی شما در تمیز کردن.
18. این قسمت فقط با خرید سیمز2:مغازه باز می شود و توانایی مغازه داری شما را نشان می دهد
اقا اگر در شغلتون پیشرفت کنید هلکوپتر میاد دونبالتون
مردم هم زورشون میاد درباره ی شما حرف میزنن(غیبت)
![]()
راستی نظرتونو درباره ی اموزش بدید
ممنون میشم
بابا نظرات شما باعث دل گرمی من میشه...
بله!...این اواتر خودته؟![]()
آقا این تاپیک حل مشکلات که میگی لینکشو بذار!
سلام gogole magole خوبه ممكن هست مطالبت رو به صورت pdf كني و بزاري براي دانلود اخ اينطوري خيلي سخت ميشه هي صفحه عوض كن و...
مطالبت واقعا جالبه
سلام دوباره يه پيجي بود كه سانسور رو بر ميداشت وعلاوه بر اون به بازي دختران 18+ اضافه ميكرد قبلا پيدا كردم نشد دانلود كنم چون ف ي ل ت ر بود ميشه اونا رو در مگا اپلود برام اپلود كني اگه دانلود كردي
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)