آقا من كه قاطي كردم
من تا حالا 2 نوع فيفا 2006 ديدم .يكي منوش آبيه و منو اصلي يكي ديگه قرمز(جيگري) هست. حالا به نظر شما كدوم يكي بهتر هستش؟ چه فرق هايي با هم مي كنه؟
آقا من كه قاطي كردم
من تا حالا 2 نوع فيفا 2006 ديدم .يكي منوش آبيه و منو اصلي يكي ديگه قرمز(جيگري) هست. حالا به نظر شما كدوم يكي بهتر هستش؟ چه فرق هايي با هم مي كنه؟
من كارت گرافيكم 128 گيگا است و رمم هم 512 چرا اين بازي برام كند اجرا ميشه راسيتي سي پي يوم هم 2600
چراااااااااااااا؟
کارت گرافیک شما چنده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نوشته شده توسط Manager_66
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
سلام من ديشب14/04/85 دو عدد دسته گيم پد كه از طريق يو اس بي وصل ميشن خريدم ويكي از اونها رو از جعبه خارج وبا هاش بازي كردم و يكي ديگه رو باز نكردم چون ميخواستم اگه بشه همينجوري آكبند بفروشمش چون فكر مي كنم كه با دو تا گيم پد نميشه فيفا 2006 رو بازيكرد چون وقتي با يك دسته بازي ميكنم كيبورد هم براي انتخاب در منو هست ميخواستم بدونم كه آيا بازي فيفا 2006 رو ميشه با دو تا گيم پد بازي كرد و دو نفره اين بازي رو انجام داد؟؟من امروز منتظر جوابتون همچنان Online باقي ميمونم . خواهش ميكنم همين امروز هر چه زود تر جواب من رو بديد.14/04/85 ساعت 10:50
Last edited by jak_1300; 05-07-2006 at 10:58.
دوست عزيز پس چي كه ميشه انجام داد از نظر من اون يكي رو نفروش چون هم ميشه دونفره انجام داد هم با گيم پد خيلي حال ميده
سلام
اقا من ار كجا فايل هايه فيفا 06 رو دانلود كنم
مثلا لباس ها و توپ ها و ساير ايتم هايه بازي رو لطفا چند تا سايت معرفي كنيد
مرسي !
من نصبش كردم . بازي ديگه شروع نمي شد.نوشته شده توسط m_h_hadavi
اين چشه ؟!!!
كار خاصي راي نصبش بايد انجام داد ؟
سلام دوست عزيز.نوشته شده توسط khatamifar
متاسفانه اون پچ مشكل داره و من هم وقتي نصب كردم همين مشكلو داشت. تنها راه حلش اينه كه شما فيفا را دوباره نصب كني (![]()
)
البته يه پچ ديگه هست كه علاوه بر تيم ملي، تيمهاي استقلال و پرسپوليس رو هم اضافه مي كنه كه متاسفانه نامهاي بيشتر بازيكنان اين تيمها نامهاي ديگريست و اصلا نام ايراني نيست!!!![]()
براي دانلود آن پچ از لينك مستقيم (بدون نياز به ثبت نام) به اينجا مراجعه كنيد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما ميتوني از سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كمك بگيري.نوشته شده توسط Speedi
مرسي !!!
آقا يك سئوال (البته يكم خجالت ميكشم ):
چطوري ميشه دو نفري بازي كرد ؟
چطوري ميشه بازي كرد تا قفلها باز بشن ؟ منظورم از طريق كدوم منو بازي جدي ميشه كرد ؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)