دوست من تسلیم چیه بابا... همه با هم دوست هستیم و داریم از اطلاعات هم استفاده میکنیم و بحث مفید میکنیم. من این جور بحثها رو خیلی دوست دارم.
دوست من تسلیم چیه بابا... همه با هم دوست هستیم و داریم از اطلاعات هم استفاده میکنیم و بحث مفید میکنیم. من این جور بحثها رو خیلی دوست دارم.
راستش منم اینو از یه جایی خونده بودم البته اون موقع هنوز وارد این سیستم نشده بودم منظورم 3rd هست که تاریخ و این چیزا رو بدونم .لابد اونجا اشتباه کرده بودن منم به اشتباه انداختن .به هر حال ممنون یه چیزی هم یاد گرفتیم ...![]()
من تو این فروم متالیکا و آسفا رو خیلی هستم
در مورد این مشکل دیروز با ان95 دوستم که آپدیت شده بود امتحان کردم.نرم افزاری بود که بعد آپدیت کار نکرد.تاریخ رو بردم عقب درست شد... حیف این گوشی که دست دوست منه.آخه هیچ استفاده ای نمی کنه و فقط من باهاش کار می کنم
![]()
مجتبی جان من این مطلب رو تو یه سایتی خونده بودم و از درست بودنش مطمئن بودم. البته سعی کنید ورژن جدید برنامه ها رو نصب کنید که نیاز به عقب کشیدن تاریخ نداشته باشه.
ولی متاسفانه معمولا ورژن جدید برنامه ها کرک شدش دیر میاد و اونا که کرک شده معمولا نیاز به عوض کردن تاریخ داره...
مشکلی نیست.تاریخ جابجا کردن کاری نداره...
یکی از دوستای ما تو گروه Binpda عضوه. خیلی گروه فعالی هستن سریعا برنامه ها رو کرک میکنن. بیشتر اعضاش هم پاکستانی و هندی هستن.
n82 وارد بازار شده عمده!راجع به قیمت ان82 باید بگم هنوز عمده وارد نشده فکر کنم ولی یکی از دوستان همین فروم تو یه مغازه دیده بودش قیمتشم فکر کنم 635 یا 685 تومن بود ...
قیمتش هم 620000!
آقا نوكيا كي رو قيافه كار كرده كه N82 دوميش باشه
اگه دنبال قيافه و تيپ هستي برو LG, SAMSUNG بگير
به نظر من وكيا هر گوشي كه ميسازه بيشترين فكرش رو نرم افزار و سخت افزارشه
حالا چون دكمه هاش شبيه W610 ديگه شده تكراري
دوربين 5MP فلاش ZENNON آخرشه
درسته... تایید میشه...n82 وارد بازار شده عمده!
قیمتش هم 620000!
دوست شما ایرانی هست؟ این گروه سایتی دارن؟
دمشون گرم...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)