سلام
اينجا رو چجوري بايد رد كنم
اينم عكسش:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
اينجا رو چجوري بايد رد كنم
اينم عكسش:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز! چرا عکسش رو Rar کردی, گذاشتی تو Rapidshare ? ... کامل توضیح میدادی بهتر بود.
برای کشتن Raam لازمه Kryll هایی که دورش میچرخن و مثل حفاظ از اون مراقبت میکنن رو با شلیک کردن دور کنی و بعد از پراکنده شدن Kryll ها, Raam رو هدف بگیری.
سریعترین راه ممکنه برای نابود کردن Raam اینه که 4 بار پشت سر هم, طرفش نارنجک پرت کنی. در روشنایی موندن هم یادت نره.
یک مرحله ای هست بعد از اون مرحله که یک سری پرنده هستند که اگر بری تو تاریکی نابودت می کنند مرحله بعدش یک سری موجوداتی شبیه سگ هستند که روی دیوار راه می روند و ناگهان حمله می کنند و بعد از شلیک منفجر می شوند و روی پشت بام بودم که save هام به خاطر یه هنگ اساسی همش پاک شد میشه save اون مرحله رو برام بزارید
یک مرحله ای هست بعد از اون مرحله که یک سری پرنده هستند که اگر بری تو تاریکی نابودت می کنند مرحله بعدش یک سری موجوداتی شبیه سگ هستند که روی دیوار راه می روند و ناگهان حمله می کنند و بعد از شلیک منفجر می شوند و روی پشت بام بودم که save هام به خاطر یه هنگ اساسی همش پاک شد میشه save اون مرحله رو برام بزارید
آقا يكي لطف كنه سيو كامل بازي رو بزاره من تقريبا تا آخرش رفتم ولي الان سيو ها يه دفعه پريد.
من تازه این رو بازی کردم. به نظر من که خیییییییلی هم آش دهن سوزی نیست. گیم پلی همچین قوی هم نداره. تا حدودی جذاب هست اما نه خیلی. حالا چرا بهترین بازی سال شد من که نمیدونم (احتمالا دست مایکروسافت در کار بوده دیگه!!)
فکر نکنم بشه با سیو های دیگه بازی کرد
من هر کاری کردم در مورد بازی هایی که با ایکس لایو کار می کنه نشد
بازی کین ولینچ بودش حتی سیوش روکات کردم و دوباره ریختم باز هم نتونستم ادامه بدم
اگه کسی هم بلده بگه چطوری این کار ممکنه
ملت بیاین حال کنین. سیو. تا آخرش هم رفتم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولي حيف كه gears of war2 براي pc نمياد![]()
Last edited by Masoud King; 03-03-2008 at 15:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)