تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 24 از 2403 اولاول ... 1420212223242526272834741245241024 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام به دوست عزیز و همشهری خودمون اقای بردیا.
    دوست من شما 772 یا 773 هستی خب مشکلی نداره می تونی از اندیشه سرویس بگیری. اندیشه مودم رو به زور نمیده ولی پارس وی به زور میده بهت.. یعنی می تونی از اندیشه درخواست بدی و مودم رو خودت از جای دیگه تهیه کنی. از این جهت موردی نداره دوست من. خیالت راحت باشه. نوع مودم هم بسته به نیاز شما باید باشه دیگه. همون تی پی لینک خودش روتر هم هست. حالا اگر شما مودم وایرلس دار میخوای اون بحث دیگری هست و خب قیمتش هم تفاوت داره با مودم های معمولی.

فناوا آی پی معتبر نمیده. در واقع همه ی کاربرانش به صورت نات تعریف میشن با آی پی محلی ، یعنی غیر معتبر و فرضی .. که مشکل ایجاد می کنه در دانلود شما از شبکه هایی مثل تورنت یا ایمول یا رپیدشیر یا اینجور شبکه های مبتنی بر آی پی که نیاز به ای پی معتبر هست اینجور جاها. که ای پی معتبر رو اندیشه و پارس وی ارایه میدن به همه ی کاربرانشون به صورت پیش فرض و بدون دریافت مبلغ اضافی.

اندیشه سبز الان دیگه 4200 رو نمیگیره. بلکه روی قبض تلفنتون میاد هر دوماه یک بار و از اون طریق پرداخت می کنید. اون قدیما بود که 4200 رو از کاربر میگرفتن.

ببین دوست من. شما از هر شرکتی که سرویس بگیری. اگر یکی دوماه ( بسته به نوع شرکت و قرداد شما ) سرویس خودتون رو تمدید نکنید، اون شرکت اقدام به جمع آوری خط شما می کنه. یعنی خط شما از داخل مخابرات از رانژه در میاد .. تلفنت قطع نمیشه ها فقط اون قسمت اینترنتش از تو مخابرات از حالت وصل خارج میشه و اگر شما بخوای دوباره وصل بشه باید دوباره درخواست برقراری بدی و هزینه ی برقراری بدی که در پارس وی هزینه ی برقراری 20.000 تومن هست... به هر حال هیچ کسی نمیزاره کار به اینجا برسه. یعنی هر کسی که سرویس اینترنت پرسرعت میگیره، هرماه خیلی آروم و قشنگ میره هزینه ی شارژ ماهیانه اش رو میده و نمیزاره اصلا قطع بشه چه برسه به جمع اوری ...

و در پایان، باید بگم بله اندیشه سبز دارای بهترین برخورد هست با مشتری. من هم فناوا رفتم و ازشون سرویس گرفتم که وصل نشد البته ! نتونستن وصل کنن.. هم چند ماه مشتری پارس وی بودم و هم الان چند ماه هست در اندیشه سبز به سر می برم.. البته اندیشه سبز رو از 4-5 سال پیش باهاشون در ارتباط بودم چون دامین هام رو اونجا ثبت می کردم و دایم برای ثبت و یا تمدید میرفتم .. به هر حال بهترین برخورد با مشتری و همچنین برخورد خوب پشتیبانی رو در اندیشه سبز دیدم. این گرون تر بودنشون رو من به مودب تر بودنشون می بخشم. یعنی ارزشش رو داره به نظرم.

دوست من این اشتباه رو نکن. فناوا ارزون هست ولی دردسرش هم زیاده. هیچ ارزونی بی دلیل نیست. غیر از مسله ی آی پی غیر معتبری که میده، پشتیبانی ضعیف در رشت رو هم در نظر بگیرید، البته در تهران بد نیست نرماله ولی در رشت افتضاح هست .. همچنین مشکل در وصل کردن خط شما، یعنی چند هفته باید منتظر بمونی و شما رو سر در گم می کنند چون کارشون رو بلد نیستند و بهتر بگم این کاره نیستن . شما یکم بیشتر هزینه کن برو از پارس وی بگیر یا بیا از اندیشه بگیر. نمایندگی فناوا در رشت رو دورش خط بکشید. به درد نمی خوره وگرنه اگر به درد بخور بودن همه تو رشت می رفتن سراغ فناوا دیگه ! پس چطوره که همه یا از اندیشه میگیرن یا از پارس وی ؟ معلومه، به دلیل قدمت و قدرت بالاتر این شرکت ها.. مخصوصآ اندیشه سبز.

2. این کاربر از DSL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

مودمي كه مي خوام بگيرم 110000 تومنه اگه 180000تومن هم بابت 3 ماه اشتراك و نصب 128kb نامحدود پارس وي بدم بايد 290000 تومن بدم كه ندارم.پيشنهاد شما چيه؟ انديشه يا فن آوا يا پارس وي؟

شما خودتون راضي هستين از انديشه؟

پس من انديشه مي گيرم كه نزديك خونمه ! ولي پارس وي خيلي بد برخورد مي كنن با مشتري.از آقا مجيد هم ممنونم.هزينه نصب انديشه 14000؟

ميكروفيلتر به چه درد ميخوره؟

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مودمي كه مي خوام بگيرم 110000 تومنه اگه 180000تومن هم بابت 3 ماه اشتراك و نصب 128kb نامحدود پارس وي بدم بايد 290000 تومن بدم كه ندارم.پيشنهاد شما چيه؟ انديشه يا فن آوا يا پارس وي؟
    چطور حساب کردى!! اگه بخواى سه ماه اشتراک 128 نامحدود رو بدى، کمتر از 127 هزار تومان میشه + 20هزار تومان هم بابت راه اندازی = در جمع در حدود 147 هزار تومان میشه

راستى چرا اصرار دارى مودم وایرلس بگیرى... چرا مودم معمولى نمیگیرى؟ مثلا مودم Asus AM602 با توجه به قابلیت هاى فراوانش از طرف همه ISP ها ساپورت میشه

خب براى مقایسه یه تعریف ساده از خدمات ADSL شرکت ها پایین نوشتم

اندیشه سبز = قیمت بالا + روابط عمومى خوب + کیفیت مناسب + محدودیت حجمى

پارس آنلاین = قیمت مناسب + روابط عمومى متوسط + کیفیت خوب + عدم محدودیت حجمى

فن آوا = قیمت پایین + روابط عمومى متوسط + کیفیت پایین + عدم محدودیت حجمى

البته چون شما به شرکت اندیشه نزدیک هستید چنانچه دانلود زیاد ندارید، از همون اندیشه بگیر اما اگه میخواى راحت تا اونجا که دلت میخواد دانلود کنى پارس آنلاین گزینه مناسبیه

موفق باشید

ميكروفيلتر به چه درد ميخوره؟

Splitter و Micro Filter چیست؟

splitter دستگاه کوچکیه که عمل تفکيک امواج صوتی و ديتا را بر روی خط تلفن انجام میده که بصورت رایگان همراه مودم عرضه میشه

با این وجود اگه پارازيت روی خط تلفن مشاهده بشه با وصل کردن Micro Filter در مسير تلفن از پارازيت جلوگيری میشه که قیمتى ما بین 1000 تا 10000 تومان داره

5. این کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

عضویتت رو تبریک میگم
    در ضمن خیلى ممنون بابت اطلاع رسانى که انجام دادى

کسرا خان متاسفانه فعلا نمایندگان فن آوا ، خط 5 رو ساپورت نمیکنند
    ممنون! اما يه چيزي!!! كسرا ني، كسري!!!!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

يه خانومي كه اونجا بود حساب كرد.انديشه هزينه نصب نمي گيره, امروز پرسيدم.البته اگه خودمون نصب بلد باشيم. اگه خودشون نصب كنن 10000 تومان مي گيرن !

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

ميكروفيلتر هر مودمي رو ميشه استفاده كرد؟ من مي خوام psp خودمو به اينترنت وصل كنم واسه همين وايرلس نياز دارم ! بهرحال مي خوام امكانات مودم زياد باشه !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

16 اردیبهشت 87 اندیشه ثبت نام کردم:
    1-شماره تلفنم 323 هست و خونمون هتل پردیس
    2-تلفن 1 روزه رانژه شد!
    3-مودم TP Link TD-8811 از تهران خریدم 38000 تومان ، نه 55000 تومنیه اندیشه رو
    4-هزینه نصب و IP هم ندادم
    5-َADSL 128 Kbps
    6- جمع هزینه 70000 تومان
    7-اینم نتیجه ی 7 بار تست تو روزهای مختلف:
    IP Address: (ANDISHE SABZ KHAZAR CO. P.J.S.) -- Last Test Date:5/13/2008--Total Tests Taken:7 -- Fastest Download:116 kb/s -- Fastest Upload:106 kb/s -- Average Download:114 kb/s -- Average Upload:98 kb/s

* حالا با این شرایط پیشنهاد میکنین Parsway 128 Kbps بگیرم یا نه؟ تشکر
    Last edited by Adrian1959; 13-05-2008 at 16:04.

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

2-تلفن 1 روزه رانژه شد!
    5-َADSL 128 Kbps
    6- جمع هزینه 70000 تومان
    IP Address: (ANDISHE SABZ KHAZAR CO. P.J.S.) -- Last Test Date:5/13/2008--Total Tests Taken:7 -- Fastest Download:116 kb/s -- Fastest Upload:106 kb/s -- Average Download:114 kb/s -- Average Upload:98 kb/s

سلام.اين نتايج حاصل چه ساعت هايه ؟ به نظره من اگه نياز به 128 نامحدود نداري همين انديشه خوبه ولي اگه عشق دانلود اونم 24‎‏ ساعته هستي مي توني بري پارس وي كه اونم چون مودم داري به زور پول 3 ماه رو مي گيره و باهات 3 ماهه قرارداد مي بنده ! ولي سرعتت خوبا.انديشه بموني بهتره.

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

جايي تو رشت هست كه مودم Adsl‏ بفروشه؟ آخه من نديدم جايي! آدرس و تلفن البرز رو كسي نداره؟

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ميكروفيلتر هر مودمي رو ميشه استفاده كرد؟ من مي خوام psp خودمو به اينترنت وصل كنم واسه همين وايرلس نياز دارم ! بهرحال مي خوام امكانات مودم زياد باشه !
    برخى مودم ها نیاز به میکروفیلتر ندارن... بعضى ها هم خودشون یه میکروفیلتر میدن ...اصلا شاید لازم نباشه میکروفیلتر نصب کنى

بهر حال هنگام خرید بنابه نوع مودمت ، سوال کن ... اگه خواستى نوع خوب بگیرى ، 10000 تومانى ها مادام العمرند

2-تلفن 1 روزه رانژه شد!
    5-َADSL 128 Kbps
    6- جمع هزینه 70000 تومان

چطورى هزینه نصب ندادى؟ منظور از اینکه هزینه IP ندادى چیه؟ یعنى IP Valied ندارى؟

نتایج تست هات نشون میده که هیچوقت 128 واقعى نداشتى اما سرعت قابل قبولى دارى

در حال حاضر پارس آنلاین سرعت سرویس 128 خودش رو تا 200 بالا برده (یعنى اسمى 128 اما واقعى 200)

بهتر بود چون نزدیک پارس وى هستى اول از پارس آنلاین میگرفتى اگه راضى نبودى میرفتى دنبال اندیشه

البته با توجه به سرعتش و امکان نامحدود بودنش، بعید میدونم میرفتى دنبال اندیشه... چون در حال حاضر پارس آنلاین کیفیت بهترى ارائه میده

بهر حال انتخاب باخودته

13. این کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •