سلام به دوست عزیز و همشهری خودمون اقای بردیا.
دوست من شما 772 یا 773 هستی خب مشکلی نداره می تونی از اندیشه سرویس بگیری. اندیشه مودم رو به زور نمیده ولی پارس وی به زور میده بهت.. یعنی می تونی از اندیشه درخواست بدی و مودم رو خودت از جای دیگه تهیه کنی. از این جهت موردی نداره دوست من. خیالت راحت باشه. نوع مودم هم بسته به نیاز شما باید باشه دیگه. همون تی پی لینک خودش روتر هم هست. حالا اگر شما مودم وایرلس دار میخوای اون بحث دیگری هست و خب قیمتش هم تفاوت داره با مودم های معمولی.
فناوا آی پی معتبر نمیده. در واقع همه ی کاربرانش به صورت نات تعریف میشن با آی پی محلی ، یعنی غیر معتبر و فرضی .. که مشکل ایجاد می کنه در دانلود شما از شبکه هایی مثل تورنت یا ایمول یا رپیدشیر یا اینجور شبکه های مبتنی بر آی پی که نیاز به ای پی معتبر هست اینجور جاها. که ای پی معتبر رو اندیشه و پارس وی ارایه میدن به همه ی کاربرانشون به صورت پیش فرض و بدون دریافت مبلغ اضافی.
اندیشه سبز الان دیگه 4200 رو نمیگیره. بلکه روی قبض تلفنتون میاد هر دوماه یک بار و از اون طریق پرداخت می کنید. اون قدیما بود که 4200 رو از کاربر میگرفتن.
ببین دوست من. شما از هر شرکتی که سرویس بگیری. اگر یکی دوماه ( بسته به نوع شرکت و قرداد شما ) سرویس خودتون رو تمدید نکنید، اون شرکت اقدام به جمع آوری خط شما می کنه. یعنی خط شما از داخل مخابرات از رانژه در میاد .. تلفنت قطع نمیشه ها فقط اون قسمت اینترنتش از تو مخابرات از حالت وصل خارج میشه و اگر شما بخوای دوباره وصل بشه باید دوباره درخواست برقراری بدی و هزینه ی برقراری بدی که در پارس وی هزینه ی برقراری 20.000 تومن هست... به هر حال هیچ کسی نمیزاره کار به اینجا برسه. یعنی هر کسی که سرویس اینترنت پرسرعت میگیره، هرماه خیلی آروم و قشنگ میره هزینه ی شارژ ماهیانه اش رو میده و نمیزاره اصلا قطع بشه چه برسه به جمع اوری ...
و در پایان، باید بگم بله اندیشه سبز دارای بهترین برخورد هست با مشتری. من هم فناوا رفتم و ازشون سرویس گرفتم که وصل نشد البته ! نتونستن وصل کنن.. هم چند ماه مشتری پارس وی بودم و هم الان چند ماه هست در اندیشه سبز به سر می برم.. البته اندیشه سبز رو از 4-5 سال پیش باهاشون در ارتباط بودم چون دامین هام رو اونجا ثبت می کردم و دایم برای ثبت و یا تمدید میرفتم .. به هر حال بهترین برخورد با مشتری و همچنین برخورد خوب پشتیبانی رو در اندیشه سبز دیدم. این گرون تر بودنشون رو من به مودب تر بودنشون می بخشم. یعنی ارزشش رو داره به نظرم.
دوست من این اشتباه رو نکن. فناوا ارزون هست ولی دردسرش هم زیاده. هیچ ارزونی بی دلیل نیست. غیر از مسله ی آی پی غیر معتبری که میده، پشتیبانی ضعیف در رشت رو هم در نظر بگیرید، البته در تهران بد نیست نرماله ولی در رشت افتضاح هست .. همچنین مشکل در وصل کردن خط شما، یعنی چند هفته باید منتظر بمونی و شما رو سر در گم می کنند چون کارشون رو بلد نیستند و بهتر بگم این کاره نیستن . شما یکم بیشتر هزینه کن برو از پارس وی بگیر یا بیا از اندیشه بگیر. نمایندگی فناوا در رشت رو دورش خط بکشید. به درد نمی خوره وگرنه اگر به درد بخور بودن همه تو رشت می رفتن سراغ فناوا دیگه ! پس چطوره که همه یا از اندیشه میگیرن یا از پارس وی ؟ معلومه، به دلیل قدمت و قدرت بالاتر این شرکت ها.. مخصوصآ اندیشه سبز.