خواهش می کنم.
من بیشتر از اینکه انیمه رو ببینم مانگا می خونم .باورت نمیشه هنوز قسمت 43 رو ندیدم![]()
خواهش می کنم.
من بیشتر از اینکه انیمه رو ببینم مانگا می خونم .باورت نمیشه هنوز قسمت 43 رو ندیدم![]()
ولی این پست یه چیز دیگه ای میگه:(مچ گیری.
)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منو کجا میبرید زندان...............................من هنوز جوونم و آرزو دارمااااااااااااااااااااا اااا
اون قسمت هم تو مانگا خونده بودم.(من هنوز از اون لینکی که دادید وقت نکردم برم قسمت 44 رو دانلود کنم )قسمت 43 رو هم کامل ندیدم
نشون به این نشون که وقتی دیدم اوروچیمارو فرار می کنه دیگه بیخیال شدم
درضمن:هر شب دارم فیلم دانلود می کنم دیگه وقت ندارم![]()
من این جریان که مادارا همچین کاری کرده رو از تو مانگا خونده بودم و میدونستم راستی این ساسوکه الهی بترکه ایتاچی بهش گفته که بابای ناروتو کیه این صحنه خیلی قشنگ بود ساسوکه تا دو ساعت دهنش باز بود و ژیرایا را خیلی بد کشتن کسی میدونه این پین (الهی بمیره) برای چی به ژیرایا گیر داد؟ آخه توی مانگا چیز خاصی ننوشته بود که برای چی یک دفعی اومدن به ژیرایا گیر دادن. برای دنلود هم سایتwww,crunchiroll.com تا قسمت 49 اومده این سایت ژاپنی است و همه ی انیمه های ژاپنی را دارد هم بچگی ناروتو و هم شیپودن
Last edited by jangel girl; 07-03-2008 at 20:50.
سلام
این سایت متاسفانه با زبون ژاپنی آپلود می کنه.و زیاد به کار ناروتو باز ها نمیاد
درضمن:تا اونجایی که من میدونم جیرایا می خواست یه اطلاعاتی از اون جاسوس بدست بیاره .ولی پین فهمید و با کمک کونان پیداش کردند و کشتنش
آقا این سایت به نظر من که کارش خیلی درسته.زبونش ژاپنیه ولی زیر نویس انگلیسی داره و میشه یه چیزایی فهمید
من همیشه از این سایت دانلود میکنم. حجم هر قسمتش دیگه بیشتر از 30 مگ نمیشه.ادامه دانلود هم که داره برای دیال آپی هایی مثل من بهتریه.
آقای Genjo منظورتون کدوم جاسوس بود؟
راستی جنگ ایتاچی با ساسوکه تموم نشده؟![]()
سلام.
نمیشه گفت دقیقا جاسوس بود ولی جیرایا می خواست ازش اطلاعات بگیره که اون داستان بوجوود اومد.![]()
هنوز مانگا ی جدید نیومده تا ببینم تموم شده یا نه![]()
فعلا مانگا 392 اومده که هنوز دارن می جنگن و اوروپی مارو اومده بیرون تا حال ایتاچی رو بگیره
راستی خوب ادرس همین سایتی که می گی رو بده دیگهکه ما هم بهره ببریم
سلام دوست عزیز.صفحه هات قبل اسم سایت گفته شده.![]()
Last edited by Genjo; 08-03-2008 at 14:24.
دوستان این نارتو که بچه گی ها هست نارتو خالی هست منظورم کارتونش هست بهد 220 هست
یا بیشتر این مانگا چی هست و نارتو شیپدون چند قسمت هست یکی از دوستان میگفت نارتو تو زاپن داره نشون میده که به درجه کوهان خوب یادم نیست رسیده و داستان اون پسر کوچیک که دور نارتو میچرخه را نشون میده
کسی اطلاعی داره بعد فیلم هم داره یا قسنت های به غیر از این 2 تا
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)