به خدا بچه های اینجا هم همونقدر میدونن که شما میدونین.وقتی نوشته اجرا میشه حتما اجرا میشه دیگه.نگران چی هستی؟
به خدا بچه های اینجا هم همونقدر میدونن که شما میدونین.وقتی نوشته اجرا میشه حتما اجرا میشه دیگه.نگران چی هستی؟
کسی نمی خواهد جوابه منو بده سوالم اینه که من زمانی که تو بازی هستم بعضی موقع ها بازی تیک داره ram=1gig گرافیک gforce8500=512 تو رو خدا جواب بدین مشکل چی هست![]()
رمت کمه.رو مدیوم باید بازی کنی.من با همون گرافیک و رم 2 گیگ یکم اوضام بهتر از شماس.سیپی یو ام هم دو هسته ایه.مشکل از رم باید باشه
گرافیک بازی واقعا بالاست.دموها و صحنه آهسته ها پدر سیستمموو در میاره![]()
نه من اصلا تو دمو یا صحنه آهسته اصلا مشکل ندارم فقط تو بازی اونم بعضی مو قع ها مشکل دارم
Amin_Asterix عزیز اون گزینه 16:9 هیچ ربطی به گرافیک بازی نداره هیچ ربطی و برای LCD های WIDE Screen هست همون LCD ها که به جای مربع مستطیل هست چون در اون LCD ها که این روز ها زیاد هم استفاده میشه تصویر پهن میشه این گزینه در نظر گرفته شده تا بازی نرمال اجرا شه نه برای یک مانیتور معمولی
تاکید می کنم که هیچ ربطی به گرافیک نداره برای گرافیک خوب فقط رزولوشن بسته به مانیتور باید تنظیم شه مثلا 1024*768 و کیفیت هم HIGH باشه اون گزینه فقط مخصوص WIDE SCREEN هاست و اگر می خواین بازی نرمال اجرا شه باید برش دارین و هیچ ربطی به گرافیک نداره هیچی
در مورد باگ هم بگم که اون عکس ناشی از کم آوردن کارت گرافیک بوده اصطلاحا بر و بچ کامپیوتری می گن سکته زده و با بیرون اومدن از برنامه مورد نظر درست میشه در اینجا میشه از بازی بیرون اومد این هم ربطی به باگ نداره
باگ به اون می گن که در دموی بازی دروازه بان از توی تور به راحتی بیرون میرفت و از توی تور به زمین داخل میشدکه درستش کردن
من بازی رو از westgame گرفتم و فعلا هیچ مشکلی در save کردن Scan ها نداشتم
سلام
من این بازی را تو شیراز سی دیش گیر نیووردم دوستان یکی ادرس بده در شیراز که من هم برم و بخرم !ممنون
سلامبا 2 گیگ رم یکم دو دموها و صحنه آهسته ها مشکل دارم.اهههه![]()
متاسفانه منم همین مشکل رو دارم
یکم چشمم رو میزنه
بازیکنا هم زیادی کشیده هستند
نحوه دویدنشون هم افتضاح شده (داره مثل فیفا میشه)
بعضی از شوت زدن ها مثل فیفا شده
قد بازیکنا تو نماهای دور تقریبا هم اندازه هستش
کلا هر چی تو گرافیک پیشرفت داشته
تو گیم پلی پسرفت داشته
بچه ها به لینک زیر برید و 2 یا 3 تا کرک برای این بازی گذاشته شده!کل بازی در این صفحه برای دانلود هست اما در پایین لینک دانلود کرکها هم هستند!هر کرکی رو که حجمش بیشتره دانلود کنید سپس بازی رو پاک کنید و دوباره نصب کنید و این کرک جدید رو توی فایلهای بازی کپی کنید!احتمالا مشکل حل میشه!!لینک دانلود کرکها در پی سی ورلد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
behtarinrahesh ine ke ta omadan noskhe asli sabr konim
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)