آقا من بعد از devil may cry 4 از این بازی هم انصراف میدم.
اصلا هیجان نداره !!!
بازیش یه جورایی گنگه ... اصلا معلوم نیست باید چه کرد.
آقا من بعد از devil may cry 4 از این بازی هم انصراف میدم.
اصلا هیجان نداره !!!
سلام
به نظر من که خیلی هم واضحه البته باید زبان انگلیسیتون خوب باشه و البته یه دیکشنری هم دم دستتون باشه
چرا که بیشتر بازی رو محور دیالوگ و انتخابهایی که میکنید میچرخه و اگه زبان ضعیف باشه یا اصلا" بلد نباشید خوب بهتره این بازی رو دورش رو خط بکشید
منم از اون بازي انصراف دادم ولي اون فرق ميكرد ، چون نسخه هاي قبليش رو بازي نكرده بودم و از هيچ چيش سر در نمي آوردم ولي مس افكت يك بازي مستقل هست . دليل اينم كه تو بازي گم شدي اينه كه انگليسيت ضعيفه . همه ي كارهايي كه بايد بكني تو قسمت ژورنال به زبان انگليسي و كامل توضيح داده شده . به هر حال ميل خودته ...آقا من بعد از devil may cry 4 از این بازی هم انصراف میدم.
اصلا هیجان نداره !!!
موافقم. اما اون قدرا هم نیاز نیست که زبانت خوب باشه. اونایی هم که زبانشون زیاد خوب نیست می تونند فقط مرحل اصلی بازی رو انجام بدن...
بله بهله 100% تایید میشه !! بازی زیبایی بود ! اگه زبانت زیاد هم قوی نبود می تونستی بازی رو به آخر برسونی ولی اگه کلا هیچی نمی دونستی کارت بسیار مشکل بود .. چون مثل کال آف دیوتی همینطور بری جلو خودت بفهمی نیست !
کمک!
من از اول بازی فقط 3 بار save کردم ولی دیگه نمیتونم save کنم دکمه ی save خاکستری شده و فقط خودش میتونه auto save کنه در حال جنگ هم نیستم حتی تو normandy هم نمیتونم save کنم ... کسی میدونه مشکل از چیه؟
به نظر من بازی بسیار زیبایی بود تو قسمت ژورنال بازی میگفت باید به کدوم قسمت و به کدوم سیاره یا کهکشان یا زیر مجموعه ی آنها بری فقط باید کمی به بازی عادت کرد منم تمومش کردم بسیار بازی عالی بود.
اره خیلی عالی بود. داستان خیلی خوبی هم داشت....
عجیبه...
شما بازی رو دوباره نصب کن و از همون جا شروع کن ببین درست میشه...
مشكل از كرك بازي هست ، در صفحه ي 17 Optimus Prime جان كرك سالم بازي رو گذاشته اونو بايد دانلود كني و در پوشه Binaries بريزي . حجمش هم حدود 4.5 مگ هست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)