من خودم میمیرم واسه AMD ولی این 1055 خیلی آشغال تو اکثر برنامه ها از 965 هم کمتر کارایی داره
فکر کنم 3 هستش کلن خاموشه
تازه 1090 Phenom ii X6 هم همچینم چیز شاخی نیست از Corei7 920 هم ضعیفتره چه برسه به 980 Corei7
من خودم میمیرم واسه AMD ولی این 1055 خیلی آشغال تو اکثر برنامه ها از 965 هم کمتر کارایی داره
فکر کنم 3 هستش کلن خاموشه
تازه 1090 Phenom ii X6 هم همچینم چیز شاخی نیست از Corei7 920 هم ضعیفتره چه برسه به 980 Corei7
بله من هم تاپیکتون رو دیدم.
دلیل پاک شدنش اینه که شما پستتون رو یا توی همین تاپیک باید میزدید یا اینکه توی بررسی پردازنده ها در سایتهای معتبر باید میزدید و به همین دلیل نباید تاپیک جدید میزدید.
به هر صورت
امروز با دوستم که در بازار ایران کار میکنه صحبت کردم و میگفت که تا اواسط هفته اینده 1055 و بعدتر هم 1090 میاد و قیمت 1055 رو 220 میگفت.
این ضعف بخاطر استفاده نکردن AMD از تکنولوژی پردازش مجازی
شک نکنید اگه مثل 980 اینتل از 12 هسته مجازی استفاده میکرد خیلی قویتر از اینا میشد
ربطی نداره، باید نرمافزاری باشه که بتونه کامل از اون 6 هسته استفاده بکنه، چون نیست نتیجه این میشه، بازم تو Encodingها و 3D Rendering ها اوضاعش بهتره، چون این نرمافزارها تا حدی MultiThread تر هستن و میتونن از هستههای بیشتر استفاده کنن.
کلاً AMD برای رقابت و فروش بهتر فقط این پردازندهها رو تولید کرده در این شکی نیست در غیر این صورت هنوز رفتن به سمت 6 هستهای برای این بخش بازار زوده و کارایی درستی نداره، کاری که اینتل با 980x کرد درست بود، یه پردازنده کاملاً High End که کسی که میخره میدونه چه انتظاری از این پردازنده باید داشته باشه، ولی از اونجایی که AMD هنوز توانایی تولید همچین پردازندههای High end رو نداره پس بازار متوسط رو هدف گرفته تا مشتریا رو با 6 هستهای بودن این پردازنده یجورایی فریب بده و جذب کنه.
![]()
Last edited by Guts; 27-04-2010 at 13:37.
نه دوست من اشغال نیست.
اون تست کرایسیس که اصلا نمیشه بهش تکیه کرد چون اصلا پشتیبانیش از پردازنده های مولتی کور مناسب نیست و همینطور هم این تستی که گذاشتید در تنظیمات مدیوم هست و کلا در طراحی phenomII به این شکل بوده که با افزایش دیتیلها و رزولوشن اختلاف کاراییش با مدلهای بالاتر اینتل هم کمتر میشه.
به طور مثال در هم لینکی که بهتون دادم میبینید که در رزولوشن بالا چقدر بهتر نسبت به رزولوشن پایین عمل کرده که در تست H.A.W.X مشخصه که پرفرمنس 1055 در رزولوشن 1920*1200 دقیقا مثل 980x بوده.
بعدش هم توجه کنید که 1090 قیمتش یک سوم و 1055 قیمتش یک ششم 980x هست و مسلما 980 بسیار پر قدرت تر از 1090و 1055 هست و اگر کسی میتونه 1399$ پول برای پردازنده بده 980X عالیه ولی چیزی که مشخصه اینه که اصولا گیمرها سراغ پردازنده هایی با این قیمت نمیرن و این نوع پردازنده ها برای کارهای حرفه ای هست نه گیم.
Last edited by sir payman; 27-04-2010 at 14:35.
فقط همینا نیست در ضمن 3دی مکس تا 128 پردازنده پشتیبانی میکنه پس کاملا از 6 هسته استفاده کرده نهایت جونش همینه
تو اکثر سایتها اشاره به ضعف این مدل کردن
تست با Heaven Benchmark 2.0
heaven benchmarkکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر میاد که این فروم اصلا فعالیت چندانی برروی مسایل سی پی یو صورت نمیگیره تعجبم که همین سایت
ww.xtremesystems.org/forums
که عضو هستم و مرتب اطلاعات بدست میارم ولی در این فروم به اطلاعاتی که گفته شده اشاره نمی شود مثلا ریو کامل در اون گفته شده ولی کسی به اون اشاره نکرده همه کسانی که در بالا حرفهایی زدند به نظر میاد اطلاعات مفید بدرد بخور قرار داده نمی شود.باید توش کار کرد که اطلاعات به زبان انگلیسی به فارسی ترجمه و در اختیار همه قرار بگیرد.
متاسفانه سرعت اطلاع رسانی بسیار پایین هست.
در حال حاضر اخباره مربوط به فنوم جدید داغ است ولی چرا من اثری نمی بینم در این فروم ؟
سایت تامز هم تستهای خودش رو انجام داد.
نتایج در گیمها کاملا قابل قبول هست وتوجه کنید که با فعال شدن AA فاصله ها به حداقل میرسه.
1055 , 1090 توی anandtech ریویو شد کامل
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)