اينم عكس C3000:
![]()
اينم عكس C3000:
![]()
خيلي قشنگه. فقط چند تا سوال دارم
مسيج تايپ کردن با کيبوردش سخت نيست ؟
قسمت متحرک Lcd بعد از مدتي دچار لقي نميشه ؟
اون دايره اي که توش اسپيکرها هستش بالا و پايينش هم اسپيکره؟ چون تو عکس اون دوتا با دو تاي مجاورشون فرق ميکنن.
از کجا ميتونم به پايين ترين قيمت بخرمش؟
ضمنا بلوتوثش که بالاتر از يک مگ هم ترانسفر ميکنه ديگه
ممنون
سلام
1- نه مشكلي نداره. چون صفحه كليدش كاملاً تخت نيست و جوري طراحي شده كه يه حالت قوسي شكل داره و به راحتي زير انگشت تفكيك شده هستش و حس ميشه. ضمناً منوي فارسي هم داره و فارسي هم ميشه اس ام اس فرستاد.
2- تا الآن كه مشكلي نداشته و فكر نميكنم پيدا كنه. اگه اون عكسي كه از پشت گوشي هست رو نگاه كني، دو طرف اون قسمتي كه بالا اومده، دو تا خط سفيد هستش، اون دو تا خط توي شياري كه زير همون قسمت هستش حركت ميكنند و حالت ريلي دارند.
3- بله اسپيكر داره. جمعاً 4 تا اسپيكر داره كه 2 تاش توي دايره هستش، 2تاش اون كناري هستند.
4- من كه از پاساژ علاءالدين خريدم 170 تومن با گارانتي يكساله، همون گارانتي كه براي نوكيا و سوني اريكسون ميداد رو بهم داد، شركتي هستش. ولي يكي از دوستان كه عيد رفته بودش شهرستان بانه (كردستان هستش)، ميگفت اونجا 130 تومن مثل نقل و نبات ريخته بود كه تا 110 تومن هم ميدادند.
5- بلوتوثش هم محدوديت دريافت نداره.
موفق باشيد.
من شنیدم بعضی از این گوشی ها قابلیت در یافت کانال های ماهواره ای رو هم دارن که توی ایران قطعه درسته؟!
متأسفانه خبر صحت نداره!!! بواسطه تيونري كه داره فقط ميتونه امواج تلويزيون محلي رو بگيره، همين و بس!من شنیدم بعضی از این گوشی ها قابلیت در یافت کانال های ماهواره ای رو هم دارن که توی ایران قطعه درسته؟!
Last edited by joopiter; 29-04-2008 at 07:26.
با این گوشی میشه اس ام اس با صفحه لمسی نوشت؟
صداش در مقایسه با ان82 همین برند چقدره؟
چرا این تاپیک دیگه فعالیت نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
کسی این مدل رو خریده ؟
من از این مدل خوشم اومده می خوام ببینم چطوریه !
کسی باهاش کار کرده !
فقط این سایت رو دیدم داره میفروشه !
جایی رو دیدید که این مدل رو داشته باشه
هر چند قیمتشم نسبت به بقیه خیلی زیاده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدممنون میشم راهنمایی کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
?man mikham C3000 begiram?chize behtari made nazeretoon nist
مثل اینکه ما نقش قبر کردیم اینجا!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)