دوستان چرا کسی جواب نمیده؟
دوستان چرا کسی جواب نمیده؟
آقا یه نفر نحوه تنظیم نرم افزار این xtream gamer رو بذاره تا بهترین صدا رو تو موسیقی بگیریم
من نمی دونم چرا هرچی تو اینترنت میگردیم دنباله کارت صوتی حرفه ای آخرش به گیم ختم میشه!
من دنباله کارت صوتی حرفه ای با ورودی اپتیک و آنالوگ با حد اکثر کیفیت و قدرت ضبط می گردم که دارای کانال های Midi حرفه ای باشه من اصلاً اهل بازی نیستم واسه استودیوی خونگی میخوامش(رکورد گیتار الکتریک، کیبورد و ...)
دوست عزیز متاسفانه من هم خیلی با این مشکل روبرو بودم
شما یک سری به اینجا بزن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن سعی کردم اکثر کارتهای حرفه ای صدا که توی ایران موجود هست رو توی یکی از پست های مجموع 5 یا 6 صفحه ی این تاپیک بگذارمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امیدوارم به کارتون بیاد
راستی
اگر حداکثر هزینه ای که رو که برای کارت صوت در نظر گرفتید بفرمایید دوستان بهتر میوتنند شما رو کمک کنند
موفق باشید
یا علی![]()
Last edited by vioman; 14-08-2008 at 02:08.
دوست عزیز
پورت میدی نیاز صد در صد نیست
یو اس پی ها برای یک سری کی ها جواب گو هستند
درود
من 1 سوال داشتم ولی نمیدونم کجا مطرح کنم.
اسپیکر من وقتی فیشش سر جای خودشه صدا نداره،ولی وقتی جای
میکروفن میزنم صدا داره؟
مشکل از چیه؟لطفا سریع جواب بدید.
متشکر
سلام به همه ی عزیزا فروم..من تا این جا پست ها رو خوندم اطلاعات خوبی بدست آوردم..ولی خودمم یه سوال دارم ؟!plz aswer
من میخوام یه کارت بگیرم که فقط صدا رو صاف پخش و رکورد کنه مثلا من که الکتریک میزنم بیشتر میخوام رکورد کنم واسه اون میگم...مثلا اگه آلبوم فری استایل جو ساتریانی رو شنیده باشین که تو اتاقش رکورد کرده خیلی با کیفیته (این آلبومش جز آلبوماش نی فقط بصورت دمو با استیو وی ضبظ کردن)(ماله 30 سال 25 سال پیشه) چی خوبه ؟؟!! قیمتش حدودا 300
از عزیزانی که می تونن راهنمایی کنن خوشحال میشم جواب بدن . نظرتون راجع به کرتیو ادیت پرو چیه؟
دوستان سلام من رفتم علاالدین گفتم یه کارت صدای شاخ واسه ضبط یه اهنگ ناز و تک و شاخ تو خونه می خوام اونم کارت creative audigy value 7.1 رو به من داد سی تومن.روشم نوشتهCreative Blaster Audigy Value 7.1.....24-bit.می خواستم ببینم ایا انتخابم درست بوده؟لطفا در مورد امکاناتشم بگین.واسه یه کار خونگی چه میکروفونی بگیرم؟راستی کار مورد نظر من رپه . راستی هر کی جوابمو داد جوابو جداگونه به ایدی amir_crazyboy1370 بده چون من ممکنه کم بیام سایت .مرسی . بای
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)