تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 33 اولاول ... 14202122232425262728 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 322

نام تاپيک: معرفي , آموزش و بحث در مورد کارتهای صدای فوق حرفه ای

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

دوستان چرا کسی جواب نمیده؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

آقا یه نفر نحوه تنظیم نرم افزار این xtream gamer رو بذاره تا بهترین صدا رو تو موسیقی بگیریم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

من نمی دونم چرا هرچی تو اینترنت میگردیم دنباله کارت صوتی حرفه ای آخرش به گیم ختم میشه!
    من دنباله کارت صوتی حرفه ای با ورودی اپتیک و آنالوگ با حد اکثر کیفیت و قدرت ضبط می گردم که دارای کانال های Midi حرفه ای باشه من اصلاً اهل بازی نیستم واسه استودیوی خونگی میخوامش(رکورد گیتار الکتریک، کیبورد و ...)

حـــــرفـه ای vioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

من نمی دونم چرا هرچی تو اینترنت میگردیم دنباله کارت صوتی حرفه ای آخرش به گیم ختم میشه!
    من دنباله کارت صوتی حرفه ای با ورودی اپتیک و آنالوگ با حد اکثر کیفیت و قدرت ضبط می گردم که دارای کانال های Midi حرفه ای باشه من اصلاً اهل بازی نیستم واسه استودیوی خونگی میخوامش(رکورد گیتار الکتریک، کیبورد و ...)
    دوست عزیز متاسفانه من هم خیلی با این مشکل روبرو بودم
    شما یک سری به اینجا بزن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    من سعی کردم اکثر کارتهای حرفه ای صدا که توی ایران موجود هست رو توی یکی از پست های مجموع 5 یا 6 صفحه ی این تاپیک بگذارم
    امیدوارم به کارتون بیاد

راستی
    اگر حداکثر هزینه ای که رو که برای کارت صوت در نظر گرفتید بفرمایید دوستان بهتر میوتنند شما رو کمک کنند

موفق باشید
    یا علی
    Last edited by vioman; 14-08-2008 at 02:08.

آخر فروم باز ebilove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بوشهر هستم فعلا

پيش فرض

دوست عزیز

پورت میدی نیاز صد در صد نیست

یو اس پی ها برای یک سری کی ها جواب گو هستند

درود

آخر فروم باز *QWERT*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    پاسارگاد

پيش فرض

من 1 سوال داشتم ولی نمیدونم کجا مطرح کنم.
    اسپیکر من وقتی فیشش سر جای خودشه صدا نداره،ولی وقتی جای
    میکروفن میزنم صدا داره؟
    مشکل از چیه؟لطفا سریع جواب بدید.
    متشکر

داره خودمونی میشه yzdn_Satrianisolo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام به همه ی عزیزا فروم..من تا این جا پست ها رو خوندم اطلاعات خوبی بدست آوردم..ولی خودمم یه سوال دارم ؟!plz aswer

من میخوام یه کارت بگیرم که فقط صدا رو صاف پخش و رکورد کنه مثلا من که الکتریک میزنم بیشتر میخوام رکورد کنم واسه اون میگم...مثلا اگه آلبوم فری استایل جو ساتریانی رو شنیده باشین که تو اتاقش رکورد کرده خیلی با کیفیته (این آلبومش جز آلبوماش نی فقط بصورت دمو با استیو وی ضبظ کردن)(ماله 30 سال 25 سال پیشه) چی خوبه ؟؟!! قیمتش حدودا 300

داره خودمونی میشه yzdn_Satrianisolo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

از عزیزانی که می تونن راهنمایی کنن خوشحال میشم جواب بدن . نظرتون راجع به کرتیو ادیت پرو چیه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان سلام من رفتم علاالدین گفتم یه کارت صدای شاخ واسه ضبط یه اهنگ ناز و تک و شاخ تو خونه می خوام اونم کارت creative audigy value 7.1 رو به من داد سی تومن.روشم نوشتهCreative Blaster Audigy Value 7.1.....24-bit.می خواستم ببینم ایا انتخابم درست بوده؟لطفا در مورد امکاناتشم بگین.واسه یه کار خونگی چه میکروفونی بگیرم؟راستی کار مورد نظر من رپه . راستی هر کی جوابمو داد جوابو جداگونه به ایدی amir_crazyboy1370 بده چون من ممکنه کم بیام سایت .مرسی . بای

حـــــرفـه ای vioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

دوستان سلام من رفتم علاالدین گفتم یه کارت صدای شاخ واسه ضبط یه اهنگ ناز و تک و شاخ تو خونه می خوام اونم کارت creative audigy value 7.1 رو به من داد سی تومن.روشم نوشتهCreative Blaster Audigy Value 7.1.....24-bit.می خواستم ببینم ایا انتخابم درست بوده؟لطفا در مورد امکاناتشم بگین.واسه یه کار خونگی چه میکروفونی بگیرم؟راستی کار مورد نظر من رپه . راستی هر کی جوابمو داد جوابو جداگونه به ایدی amir_crazyboy1370 بده چون من ممکنه کم بیام سایت .مرسی . بای
    کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •