سلام
مرسي كه عضو شدي
گفتم كه تازه شروع فعاليت هستش
شماها بياين اونجا تا راش بندازيم
صادق صالحي هم خودم هستم
سلام
مرسي كه عضو شدي
گفتم كه تازه شروع فعاليت هستش
شماها بياين اونجا تا راش بندازيم
صادق صالحي هم خودم هستم
ما كه ساعت 1 تا 2 مدرسه هستيم
ولي بيخيال
هركاري كنيد خوبه
راستي
از اينا دعوت كردم بيان:
سروش ثابت (برنز كامپيوتر)
امير نبي تبار (طلاي شيمي)
نويد نخجيري (طلاي نجوم)
محمد حسين شفيع نيا (طلاي رياضي)
شما ها هم بياين ديگه!!!
f.bistoonsampad.ir
اینک ای خوب، فصل غریبی سرآمد چون تمام غریبان تو را می شناسند (قیصر امین پور) جمعه سی¬ام آذرماه کاروان دانش پژوهان باشگاه عازم مشهد مقدس شد تا با حضور در کنار مرقد مطهر حضرت ثامن الحجج (ع) دل و جان را در فضای ملکوتی آن بارگاه نورانی سازد. برنامه ی اردو تا دوشنبه سوم دی ماه ادامه دارد و شامل زیارت مرقد مطهر بازدید از اماکن فرهنگی و دیدنی مشهد مانند موزه ی آستان قدس رضوی ، طوس و .... می باشد. با مساعدت جناب آقای مهندس نوید معاون وزیر و رئیس سازمان پژوهش، دانش پژوهان در مجتمع رشد اسکان داده شدند؛ در اینجا جا دارد از زحمات ایشان و سایر همکاران مجتمع تشکر شود؛ اجرشان با حضرت ثامن الحجج (ع)! همچنین نیاید از زحمات جناب آقای افسری ریاست محترم سازمان آموزش و پرروش خراسان رضوی گذشت، ایشان نیز با در اختیار گذاشتن یک دستگاه اتوبوس مناسب و تسهیل در پاره ای از امور موجبات حضور شاد این عزیزان را فراهم آوردند. ناهار حضرت واقعاً تحفه ای گرانبها بود هر چند که ناهار روز اوًل مدیر عامل شرکت سپاد مشهد (سازندگی پس از دفاع مقدس) و چینی مقصود نیز چسبید
که اون هم باز به قلمچی خورد!!
راستی من المپیاد ریاضی بسیج از 30 تا فقط 13 تا رو زدم که تاحالا یکیش غلط بوده!! بقیش رو هم شک دارم!!(خسته نباشم)...حیف اون همه نظریه اعداد که من خر زدم!! جز 2 تا دیگه ازش سوال نیومده بود..(که اون رو هم با دست حساب کردم(ضرب یه عدد 5 رقمی در 5 رقمی و بعد پیدا کردن باقیمانده تقسیم آن بر 5!!!))
ریاضی ها چی کار کردین؟؟؟
به نظر من اگه 13 تا درست بزنی رتبه ی بیشتر از 20 نمی یاری.
من خودم 12 تا زدم که اصلا نمی دونم چی درسته چی غلط
تو سایت رزمندگان بخش باشگاه دانش پژوهان هم هیچی نیست
ریاضی هم فقط شما هستید اینجا.درسته؟
راستی چه طور نظریه ی اعداد می خونی!!مغز آدم سوت می کشه...
سر جلسه ی المپیاد یکی بود که بچه ها می گفتن استادش گفته حتما رتبه ی اول تا سوم شیمی کشوره.....
سال سوم هم بود
سلام
شيمي ما كه خداييش سخت بود
من خودم 13 تا نزدم
ولي ميانگين پارسال ما 3% بوده
سلام
مال كدوم شهر؟
مي توني ببيني چند تا زده؟
ممنون
سوت که چه عرض کنم...هنگ می کنه!!
وقعاً راست می گم!!
هروقت می خونم سرم گیج می ره و تا 1 ساعت هنوز تو کف چیزایی هستم که خوندم!!(هندسه هم این شکلیه!)
کاریش نمی شه کرد!شاید برم به جای این گسسته خوشخوان بخونم...
ای لعنت بر این زندگی!!
راستی!یه پسره تو شهر ما (که برای پیش دانشگاهی ها گسسته رو رفع اشکال می کنه!!!) 16 تا زده!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)