قرار شده در جدیدترین نسخه star wars از ایران کمک گرفته بشه
ایران که به عنوان بزرگ ترین پرتاب کننده موشک و ماهوراه به کهکشان است اطلاعات زیادی در مورد موجودات فضایی و کهکشانهای دیگه دارد که همین باعث جلب توجه مسئولان سازنده بازی شده
قرار شده در جدیدترین نسخه star wars از ایران کمک گرفته بشه
ایران که به عنوان بزرگ ترین پرتاب کننده موشک و ماهوراه به کهکشان است اطلاعات زیادی در مورد موجودات فضایی و کهکشانهای دیگه دارد که همین باعث جلب توجه مسئولان سازنده بازی شده
سلام
سمند به عنوان ماشین Bonus در آندر کاور حضور خواهد داشت گفتنی است مرحله ی آخر نیز رقیب از این اتومبیل استفاده خواهد کرد.
وجود دوچرخه 26 نیز در این بازی تایید شد .
جاده ی شمران هم به مراحل Canyon اضافه شد!
نقش گلشیفته فراهانی هم به عنوان همکار مگی کیو هم تایید شد.
فعلا تا اخبار بعدی!
گفته شده ارتش ایران نیز به سری جدید Red Alert در مقابله با فضایی ها استفاده خواهد شد .
یک منبع معتبر اعلام کرد سازنده ی این بازی دیگر از تمام ارتش امریکا استفاده کرده اند و نیاز مند ارتش قوی تری هستند !
حمیده خیر آبادی این بار در tomb rider
سلام
یک منبع که خودش گفت موثق میباشد !! گفت :
- شرکت بازیساز وطنی تبیان قرارداد جدیدی با گروه جلوه های ویژه ی ارباب حلقه ها منعقد کرده تا میان پرده های بازی جدید این شرکت رو بسازند!
- به مناسبت بازگشت پیکان به خط تولید . EA رسما ساخت NFS : ToopkhaneStreet رو با ملاک قرار دادن پیکان ورژن 2009 تایید کرد.
- نوین پندار در فکر خرید سهام Ubisoft است تا بتواند روند ساخت POP 4 را تصحیح نموده و آن را در شان یک ایرانی اصیل در بیاورد!
- گلشیفته فراهانی به خاطر قبول کردن نقش همکار مگی کیو در NFS جدید ممنونع الحیات شد
نه گلشیفته فراهانی در tomb rider:underwar
سلام
شما خبر ات اشتباهه اون حمیده خیر آبادیه! (خوشگل خوشگلا!!)
پ.ن : نام یکی از فیلم های این بازیگر هست مال قبل از انقلاب.![]()
به دلیل اصرار زیاد بچه های p30world بازی جدید prince of persia فردا به بازار ارائه میکنم(چون ساخت خودم هست و با game macker ساختمش)
پس من فردا میام میدون انقلاب وسط میدون بساط پهن میکنم
میتونید بیاید و بخرید
باهاتون ارزون حساب میکنم
این بازی در 6 دی وی دی و قیمت هر دی وی دی 45000 تومان میباشد(فقط برای شما)
این قیمت برای غریبه ها از 50000 تا 120000 متغیره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ببیخشید
من تازه به این تاپیک سر زدم
فکر کردم اینجا راجع به شایعاتی که در مورد بازی ها در سطح جهان رواج پیدا کرده و اخبار ضد و نقیض بحث میشه
اما حالا دارم میبینم که یک اسپمکده Professional هست![]()
سلام
تایید میشه
خب شما نظری نداری؟
یه شایعه بگم حالا که گفتید اسپم ندید!
COD 6 دوباره به صورت جنگ های مدرن خواهد بود!و همزمان با همین نسخه در حال تکمیل هست و 2009 میاد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)