تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 72 اولاول ... 1420212223242526272834 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 716

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه اينترميلان : F.C. Inter Milan News

آخر فروم باز Ali Pacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

کسی خبری از علی پاچینو نداره؟نیست مدتیه!!!
    سلام
    من ازش خبر دارم بنده خدا خیلی گرفتاره
    ما چاکریم که به یاد ما هستی
    داداش من دانشجو ترم آخرم و در غربت (همدان) درس می خونم یه یکی دو ماهی نبودم الان یه چند روزیه برگشتم ولی سرم خیلی شلوغ بود وقت نکردم بیام نت فردا هم میرم معلوم هم نیست کی بیام اونجا هم اصلا وقت نمی کنم بیام نت ولی هر جا باشم قلبم واسه اینتر می تپه به امید موفقیت اینتر و طرفداراش
    بی چاره آدریانو هم کارش به کلینیک کشید بدجوری افسرده شده

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

ITALY: SERIE A

Inter 3 - 0 Lazio

Zlatan Ibrahimovic 22
    Douglas Maicon 33
    David Suazo 55

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

این بازی کی بوده؟ تلوزیون پخش کرد ؟ایا همون بازیه عقب افتاده بود؟

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

این بازی کی بوده؟ تلوزیون پخش کرد ؟ایا همون بازیه عقب افتاده بود؟
    دیشب کانال ۳ ساعت ۱ و ۱۵ دقیقه بامداد با تاخیر پخش کرد.

کـاربـر بـاسـابـقـه Amin Asterix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

منم تبریک میگم.این آخرین بازی بود که فعلا تبریک میگم.
    فعلا

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAMANN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    برره

پيش فرض

اين چه وضعيه!تاپيكو از حلقوم اژده هاي دو ير كشيدم بيرون! اونم از تو گوگل!!!!

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    برره

پيش فرض

مسي: آينده ام در اينتر رقم مي خورد ...
    "

هافبك آرژانتيني بارسلونا اذعان داشت كه از لطف ماسيمو موراتي براي جذب وي تشكر مي‌كندو به او وعده داد كه روزي به اينتر خواهد پيوست.

طي چند روز اخير مالك اينترميلان ضمن تعريف و تمجيد از ستاره فوتبال نيوكمپ اعلام كرد به هر قيمتي كه شده مي‌خواهد وي را به صيد بياندازد. ليونل مسي در اين خصوص گفت از حمايت‌ها و تعريف‌هاي موراتي بي‌نهايت تشكر مي‌كنم. از علاقه وي با خبر هستم و مي‌دانم حاضر است مبلغ بالايي را براي حضورم در اينتر پرداخت كند اما در حال حاضر قصد ندارد بارسا را ترك كنم چرا كه دوست دارم چند سال ديگر در نيوكمپ باشم و پس از آن و به خاطر علاقه‌اي كه به سري A دارم راهي اينتر شوم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    برره

پيش فرض

دي ناتاله در راه مقدص شدن !!!
    رسانه‌هاي ايتاليا از علاقه‌مندي اينتر، مدافع عنوان قهرماني سري A به "آنتونيو دي ناتاله" ستاره‌ي اودينزه خبر دادند...

اين بازيكن 30 ساله در فصل جاري رقابت‌هاي كالچو در بهترين فرم خود به سر برده است و با 5 گلي كه در اين بازي‌ها براي تيمش به ثمر رسانده است، نقش مهمي در قرار گرفتن اودينزه در مكان چهارم جدول رقابت‌ها ايفا كرده است.

در كنار اينتر، تيم‌هايي همچون ميلان و رم علاقه‌مند اين مهاجم گلزن هستند.

اين اخبار در حالي منتشر مي‌شوند كه باشگاه اودينزه اعلام كرده است، دي ناتاله در كوتاه مدت باشگاه كنوني‌اش را ترك نخواهد كرد.

روبرتو مانچيني، سرمربي اينتر، يكي از هواداران سرسخت دي ناتاله به شمار مي‌آيد و دوست دارد او را به جمع مهاجمانش بيفزايد. در كنار زلاتان ابراهيموويچ، مهاجماني چون خوليو كروز، ديويد سوآزو، هرنان كرسپو و آدريانو در اختيار مانچيني قرار دارند.

"ابرا" و "كروز" در رقابت‌هاي اخير اينتر در سري A بسيار درخشان ظاهر شده‌اند. كرسپو و سوآزو، كه در فصل اخير به اينتر پيوسته‌اند در اين فصل متقاعد كننده نبوده‌اند.

آدريانو هم مدت‌هاست براي اينتر بازي نكرده و از آمادگي آرماني به دور است. ضمن آن كه همه شرايط از جدايي آدريانو، از اينتر در ژانويه آينده خبر مي‌دهد
    "

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    برره

پيش فرض

اولين خريد : كارواليو از زسكا مسكو
    اينتر با عقد قراردادى بازيكن برزيلى زسكا مسكو روسيه را به خدمت گرفت.

اينتر روز پنجشنبه با عقد قراردادى دانيل كارواليو را به اعضاى اين تيم ملحق كرد.
    اين بازيكن پس از شركت در معاينات پزشكى اينتر، پس از پايان فصل نقل و انتقال زمستانى بازيكنان در تيم اينترميلان به بازى خواهد پرداخت .

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    برره

پيش فرض

--------------------------------------------------------------------------------

تيم فوتبال اينترميلان بازيكن برزيلي را به خدمت گرفت

تيم فوتبال اينترميلان ايتاليا با عقد قراردادي بازيكن برزيلي تيم فوتبال زسكا مسكو روسيه را به خدمت گرفت.
    به گزارش ايرنا به نقل از خبرگزاري فرانسه از رم ، تيم اينترميلان پيشتاز رقابت‌هاي فوتبال سري آ باشگاه‌هاي ايتاليا روز پنجشنبه با عقد قراردادي " دانيل كاروالهو " را به اعضاي اين تيم ملحق كرد.
    اين بازيكن پس از شركت در معاينات پزشكي تيم اينترميلان، پس از پايان فصل نقل و انتقال زمستاني بازيكنان در تيم اينترميلان به بازي خواهد پرداخت .

================================================== ====

كرسپو: در اينتر مي‌مانم(آفرين به هرنان)

"هرنان كرسپو" مهاجم گلزن اينتر كه شايعه‌ي پيوستنش به "ريورپلاته" آرژانتين شنيده مي‌شد، اعلام كرد در اينتر خواهد ماند.
    به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، او در اين فصل تنها پنج بازي براي اينتر انجام داده و بقيه را از روي نيمكت دنبال كرده است. "خوليو كروز" كه اين روزها بسيار خوب بازي مي‌كند توانسته جاي كرسپو را در تركيب اصلي بگيرد.
    با شرايط بوجود آمده نشريات آرژانتيني خبر از بازگشت وي به كشورش را داده بودند.
    كرسپو در اين خصوص گفت:« تا سال 2009 با اينتر قرارداد دارم و دوست دارم به قراردادم پايبند باشم ولي اگر روزي بخواهم "جوزپه مه‌آتزا" را ترك كنم فقط براي ريورپلاته به ميدان خواهم رفت.»
    كرسپو براي تيم‌هاي پارما، لاتزيو، ميلان و اينتر به ميدان رفته و تا كنون بيش از 100 گل در سري A به ثمر رسانده است. او هم چنين دوره‌ي كوتاهي در چلسي بازي كرد، ولي هيچ گاه نتوانست با شرايط انگليس خو بگيرد.
    كرسپو ادامه داد:« دوست دارم بيش از اين در تركيب قرار بگيرم ولي همه چيز به نظر مربي بستگي دارد. تمام تلاش خود را به كار خواهم گرفت تا بتوانم جايگاه اصلي خود را در تركيب بازيابم.»

================================================== ======

با رد خبر گازتا دلو اسپورت
    موراتي: هيچ وقت با "مورينيو" گفت‌وگو نداشته‌ام

ماسيمو موراتي، مالك اينتر اعلام كرد با "ژوزه مورينيو"، سرمربي پرتغالي و پيشين چلسي هرگز گفت‌وگو نكرده است.
    به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران‌ (ايسنا)، مورينيو دوشنبه گذشته به پيشنهاد سران اتحاديه فوتبال انگليس براي پذيرش هدايت تيم ملي اين كشور پاسخ منفي داده بود.
    در رسانه‌هاي اروپا اخباري به چاپ رسيده كه اين پرتغالي در حال گفت‌وگو با باشگاهي بزرگ است. اين رسانه‌ها در اخبار خود از باشگاه خاصي نام نبرده بودند و همين موضوع حدس‌هاي مختلف رسانه‌ها را در پي داشت.
    "گاتزتا دلو اسپورت" روزنامه ورزشي معروف ايتاليا از جمله‌ي اين روزنامه‌ها بود كه نام «اينتر» را مطرح كرده بود. اين در حالي بود كه هيچ مقام رسمي از سوي باشگاه اين خبر را تاييد نكرد.
    اكنون ماسيمو موراتي، رييس و مالك باشگاه اينتر به طور علني اعلام كرد كه او هيچ گاه با مورينيو گفت‌وگو نكرده است و از اين كه در بيرون باشگاه تلاش مي‌شود، جو اينتر ناآرام و متشنج شود ابراز نارضايتي كرد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •