تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 97 اولاول ... 142021222324252627283474 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 963

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید Tv ا

داره خودمونی میشه Reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان عزیز من میخوام یک LCD بگیرم . نظرم Sony 37 U series بود چون ظاهر خوبی داشت و خیلی هم بزرگ نبود . ولی چند روز پیش یکی گفت که با این LCD نمیشه تلویزیون ایران رو تماشا کنی . یعنی همه تصاویر کاملا فشرده پخش میشه و مثلا همه آدما قد کوتاه و چاق میشن !! این برام خیلی عجیب بود مگه LCD های سونی از تکنولوژی DNie برای upscaling سخت افزاری تصاویر با رزولوشن پایین تر استفاده نمیکنند ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان من امروز بیشتر تحقیق کردم و به نتایج جالبی رسیدم که گفتم بهتر اینجا هم بنویسم تا همه از این موضوع اطلاع داشته باشند :
    اول اینکه فهمیدم این سری U مونتاژ کشور تایوان است و از این مهمتر اینکه موتور Bravia نداره ولی روش بر چسب Bravia زدن . اینو خود فروشنده بهم گفت و من کف کردم و دهنم باز موند . فروشنده به من پیشنهاد S200 کرد که ساخت مالزی است و با بودجه منم جور در میآد . چون از این بیشتر نمیخوام مایه بزارم . البته یک سینما خانگی مدل Dav-dz 750 K میخوام بزنم تنگش .

حالا شما چی پیشنهاد میکنید . من به راهنمایی شما برای انجام این پروژه خیلی نیاز دارم . ممنونم البته جواب سئوال قبلیمو هم هنوز نگرفتم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه shenhaye_zaman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    AHZ

پيش فرض

دوستان عزیز من میخوام یک LCD بگیرم . نظرم Sony 37 U series بود چون ظاهر خوبی داشت و خیلی هم بزرگ نبود . ولی چند روز پیش یکی گفت که با این LCD نمیشه تلویزیون ایران رو تماشا کنی . یعنی همه تصاویر کاملا فشرده پخش میشه و مثلا همه آدما قد کوتاه و چاق میشن !! این برام خیلی عجیب بود مگه LCD های سونی از تکنولوژی DNie برای upscaling سخت افزاری تصاویر با رزولوشن پایین تر استفاده نمیکنند ؟
    اولا تکنولوژی DNie مربوط به سامسونگه و ربطی به سونی نداره.(هر شرکتی یه اسمی روش گذاشته). تا جایی هم که میدونم کار اصلی DNie ، ایجاد تركيب بهتر از شفافيت و كنتراست و رنگ طبيعيه نه Upscaling

دوستان من امروز بیشتر تحقیق کردم و به نتایج جالبی رسیدم که گفتم بهتر اینجا هم بنویسم تا همه از این موضوع اطلاع داشته باشند :
    اول اینکه فهمیدم این سری U مونتاژ کشور تایوان است و از این مهمتر اینکه موتور Bravia نداره ولی روش بر چسب Bravia زدن . اینو خود فروشنده بهم گفت و من کف کردم و دهنم باز موند . فروشنده به من پیشنهاد S200 کرد که ساخت مالزی است و با بودجه منم جور در میآد . چون از این بیشتر نمیخوام مایه بزارم . البته یک سینما خانگی مدل Dav-dz 750 K میخوام بزنم تنگش .
    حالا شما چی پیشنهاد میکنید . من به راهنمایی شما برای انجام این پروژه خیلی نیاز دارم . ممنونم البته جواب سئوال قبلیمو هم هنوز نگرفتم .
    کلا هیچ وقت توجهی به حرف فروشنده ها نداشته باشید در جواب اون سوالتونم باید بگم که LCD های HD Ready از یه موتور براویای ضعیف تر شده و اقتصادی تر استفاده میکنند چون در حد نیاز اون LCD جواب میده. این قضیه برای کمپانی های دیگر هم صادقه. انتظار نداشته باشید سل رو درسته بزارن تو LCD های توشیبا مسلما بالا ترین حد پردازشنورد نیاز تصویر ورودی رو در نظر میگیرند و بر اساس اون موتور پردازش رو طراحی میکنند
    Last edited by shenhaye_zaman; 06-01-2008 at 02:05.

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنونم که جوابمو دادی . منظورتون اینه که اگه 37 سری U بخرم مشکلی برام پیش نمیاره ؟ البته جالب بود که یک فیلم DVD معمولی ولی با کیفیت خوب گذاشته بودند و هر 4 تا تلویزیون داشت پخشش میکرد و فقط اون 47 اینچی که میگفت ژاپن اصل کیفیتی یک کم بهتر از بقیه داشت . پس این موتور براویا کجا خودشو نشون میده ؟ حالا من چی بگیرم بهتره . نمیخوام بیشتر از 1.700 یا 1.800 برای LCD پول بدم . شما چی پیشنهاد میکنی ؟ این قضیه شبح یا فشرده شدن تصاویر شبکه های داخلی پس چیه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hbm_7052's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من ديروز رفتم جمهوري نمايندگي هاي سوني بيشتر سري هاي U , V ,S رو داشتن اما از سري a فقط مدل 350 بود كه اونم قيمتش بالا بود !
    البته بازار LG هم گرم بود اما چون مشخصات سيستم هاي را روش ننوشته بودن نفمهديم چه مدلهاي الان توي بازار هست از نظر ظاهرا همشون مثل هم بودن اما اون مدل ماشين زمانش از بقيه گرون تر بود

اما سامسنوگ از نظر بازار وضعش بهتر بود حداقل مدلهاي مختلفش رو ميشه از هم تشخيص داد علاوه بر اينكه مشخصاتش رو هم كنارش زده بود
    اما يه سوال
    من كه تمام كانالهاي ايران رو از ماهواره ميگيرم lcd هاي سامسونگ بهتره يا LG در سايز 37

ظاهرا قيمتهايشون خيلي نزديك به هم هست

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

دوست عزیر خوب دقت نکردی. کمپانی Diesney جزء کمپانی های BD Exclusive هست.

Bluray: Sony Pictures , 20th Century Fox , Walt Disney , Warner Bros
    ....HDDVD: Universal Studios , Paramount Pictures , Warner Bros
    با اجازتون وارنر هم رفت سمت بلوری اونم انحصاری.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    AHZ

3

دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنونم که جوابمو دادی . منظورتون اینه که اگه 37 سری U بخرم مشکلی برام پیش نمیاره ؟ البته جالب بود که یک فیلم DVD معمولی ولی با کیفیت خوب گذاشته بودند و هر 4 تا تلویزیون داشت پخشش میکرد و فقط اون 47 اینچی که میگفت ژاپن اصل کیفیتی یک کم بهتر از بقیه داشت . پس این موتور براویا کجا خودشو نشون میده ؟ حالا من چی بگیرم بهتره . نمیخوام بیشتر از 1.700 یا 1.800 برای LCD پول بدم . شما چی پیشنهاد میکنی ؟ این قضیه شبح یا فشرده شدن تصاویر شبکه های داخلی پس چیه ؟
    این چیزی که شما داری میگی مربوط به Wide بودن LCD هاست. تو HDTV ها تصویر عریض یا 16:9(widescreen)بعنوان استاندارد در نظر گرفته شد(بر خلاف 4:3) . تا به حال TV های ما مربعی شکل بودن(البته بیشترشون یه اینچ مخفی رو نشون نمی دادن)
    شما نگران نباشید فکر میکنم چون LCD عریض شده این حس به بیننده القا میشه که تصویر کشیده شده.

من ديروز رفتم جمهوري نمايندگي هاي سوني بيشتر سري هاي U , V ,S رو داشتن اما از سري a فقط مدل 350 بود كه اونم قيمتش بالا بود !
    البته بازار LG هم گرم بود اما چون مشخصات سيستم هاي را روش ننوشته بودن نفمهديم چه مدلهاي الان توي بازار هست از نظر ظاهرا همشون مثل هم بودن اما اون مدل ماشين زمانش از بقيه گرون تر بود

اما سامسنوگ از نظر بازار وضعش بهتر بود حداقل مدلهاي مختلفش رو ميشه از هم تشخيص داد علاوه بر اينكه مشخصاتش رو هم كنارش زده بود
    اما يه سوال
    من كه تمام كانالهاي ايران رو از ماهواره ميگيرم lcd هاي سامسونگ بهتره يا LG در سايز 37

ظاهرا قيمتهايشون خيلي نزديك به هم هست
    بیشتر بازار گرمیه.در مورد ماشین زمان هم بگم که شخصا از دستگاه های Combo خوشم نمیاد
    مثلا همین LG و سامسونگ مخواستن تو گیرو دار Format war یه کامبو بزنن که هم بلو ری بخونه و رایت کنه و هم HD DVD رو بخونه آخرش هم یه کار درست انجام نده!
    اگه میخوای ماشین زمان بخری پیشنهاد من اینه:
    یه LCD خوب LG بخر کنارش یه رکوردر توشیبا هارد دار بزار
    در مورد سامسونگ هم باید بگم که هم هر چی بالا تر بهتر

با اجازتون وارنر هم رفت سمت بلوری اونم انحصاری.
    بله این خبر رسما تایید شد. همه چیز تموم شد.HD DVD مرد.توشیبا اظهار تاسف کرده و گفته HD-DVD میتونست بهتر باشه.حتی کنفرانس HD ،تو CES انجام نشد.با خیال راحت برید BD پلیر بخرید
    درایو های پخش کننده ارزون $99 و $199 توشیبا کجا و پلیر های BD کجا که ارزون ترینشون فعلا همین PS3 هست.
    حالا معلوم نیست چه بلایی سر شرکت های HD-DVD Exclusive میاد خصوص یونیورسال و پارامونت ووو ..
    این وسط هم مایکروسافت معلوم نیست میخواد چه کار کنه اونم با Xbox جدیدش که قول داشتن یه درایو داخلی HD DVD رو داده بود.فکر کنم حتی دیگه بهش فکر هم نکنه
    حیف شدتوشیبا خوب رقابت کرد.خدا کنه با پیروزی BD ،روند کاهش قیمتش متوقف نشه.
    تبریک به کسایی که الان BD Player دارن.

Goodbye HD DVD

پ.ن: HD داره میاد.چه ماهواره و چه BD. یه توصیه دارم : لطفا تو خرید LCD یه مقدار آینده نگری کنید. چیزی نخرید که پنج سال بعد مجبور به فروشش بشید.
    Last edited by shenhaye_zaman; 07-01-2008 at 12:10.

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

این وسط هم مایکروسافت معلوم نیست میخواد چه کار کنه اونم با Xbox جدیدش که قول داشتن یه درایو داخلی HD DVD رو داده بود.فکر کنم حتی دیگه بهش فکر هم نکنه
    ایول خوشم اومد. مایکروسافت خوب ضایع شد. حقشه. برا سونی شاخ میشه؟
    یه درایو HD-DVD اکسترنال میفروشه به اونایی که 360 دارن اونم با قیمت 199 دلار تازه بازیاشم اجرا نمیکنه فقط فیلم!!!!
    زنده باد سونی و PS3 و blu-ray

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    AHZ

پيش فرض

ایول خوشم اومد. مایکروسافت خوب ضایع شد. حقشه. برا سونی شاخ میشه؟
    یه درایو HD-DVD اکسترنال میفروشه به اونایی که 360 دارن اونم با قیمت 199 دلار تازه بازیاشم اجرا نمیکنه فقط فیلم!!!!
    زنده باد سونی و PS3 و blu-ray
    خواهشا فن بوی بازی ممنوع.الان سود آوری HD Marketing حتی به اندازه یک صدم DVD هم نیست.خیلی از مردم هنوز نمی دونن HD چیه.حالا حالا ها زمان میبره تا BD جا بیافته.در ضمن ایکس باکس از همون اول هم رو DVD بود و همون موقع هم گفته بود که هیچ بازی رو HD DVD نمیده.پس اونجور که میگی به ضرر مایکروسافت نشده.اما به طور حتم میشه گفت به نفع PS3 شد. به این دلیل که ارزون ترین BD Player خوب همین PS3 هست.
    شاید بشه گفت حالا نوبت اسب تروجان سونیه.دیروز خیلی ها تو Format War Forum ها بعد از شنیدن خبر گفتن که PS3 رو بعنوان BD Player انتخاب میکنند.این هم طبیعیه..به خاطره اینکه نمی خوان فول HD شون خاک بخوره،و به خاطره اینکه یه BD player خوب سونی یا سامسونگ و یا ال جی بالای هزار دلار قیمت داره.به هر حال تبریک به سونی که این روزا همه زندگیش شده BD.از شیر مرغ تا جون آدمی زاد رو مجهز به BD و خروجی 1080P کرده.
    پ.ن: به نظرم اگه مایکروسافت پشت توشیبا رو خالی نمی کرد الان این بلا سر HD DVD نمیومد.هر اتفاقی افتاد پشت میزی افتاده که مایکروسافت و توشیبا و وارنر اونجا نشسته بودند.شایعات در این مورد خیلی زیاده.
    Last edited by shenhaye_zaman; 08-01-2008 at 00:33.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

HD داره میاد.چه ماهواره و چه BD. یه توصیه دارم : لطفا تو خرید LCD یه مقدار آینده نگری کنید. چیزی نخرید که پنج سال بعد مجبور به فروشش بشید.
    منظورتون همون P بودن LCD است؟ مثلا 1800P ؟
    ميشه چند تا از LCD هايى كه به نظر شما خريدنش آينده نگرى هست رو بگيد.
    همينطور پلاسما هايى كه اين قابليت رو داشته باشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •