نه نرم افزار اصلي شو آپلود كن
بعدش اون رو به عنوان فارسي ساز آپلود كن
نه نرم افزار اصلي شو آپلود كن
بعدش اون رو به عنوان فارسي ساز آپلود كن
با سلام
نرم افزار easy file and folder protector 3.9
نرم افزاری برای رمز گذاری بر روی فایل ها و پوشه های شما و همچنین سایت های اینترنتی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن ویروس یابی یادتون نره چون امکان داره از بهترین دوستتون هم ویروس بگیرین چه عمد چه غیر عمد![]()
![]()
![]()
با سلامنوشته شده توسط doctorehsan
در ضمن ممنون از راهنمایت
راستی سریال برنامه
9418510982754923
این عکس محیط یرنامه
![]()
Last edited by سینا2006; 18-04-2006 at 19:56.
سلام
هرکی فارسی شده رقاص پلاس رو میخواد روی لینک زیر کلیک کنه
بعد از دانلود فایل و اکستراکت (از حالت زیپ بیرون آوردن) کردن,فایل های داخل پوشه آنزیپ شده رو در
C:\Program Files\Microsoft Plus! Digital Media Edition\Dancer کپی کند (اگر در درایو دیگری نصب کرده اید مسلما باید در همان درایو کپی کنید )
آیتم های دیگری از پلاس نیز به زودی زود فارسی خواهند شد و تقدیم شما عزیزان میگردند
تا اون موقع بای - محمد کریمی
دوستان خیلی ممنون از برنامه های جالبتون.
یک مژده بدم به زحمتکشهای این سایت موفق که خود من مدت مدیدییست به اینجا سر میزنم و آن اینکه من در آرشیو خودم که حدود 130 گیگ برنامه های نادر و جالب و از همه مهمتر جدید و با سریال های تست شده دارم که تعدادی برنامه های جالب ایرانی نیز از قبیل کلک ، پروین ، چلیپا اصل ، نامه نگار و بسیاری دیگر دارم که قول میدم بزودی در اختیار دوستان علاقه مند قرار دهم.
به ایتجا منظورم به این سایت خوب و با محتواست و در نظر دارم بزودی بجهت استفاده عزیزان علاقه مند ، یک سایت راه اندازی کنم که امیدوارم مدیران محترم سایت و دوستانی که هاست و دامین منصف و منظمی را سراغ دارند ، مرا از نظرات خودشون محروم نفرمایند.
متشکرم
دوست عزیز به انجمن ها خوش اومدی امیدوارم بتونی نهایت استفاده رو ببریمن در آرشیو خودم که حدود 130 گیگ برنامه های نادر و جالب و از همه مهمتر جدید و با سریال های تست شده دارم که تعدادی برنامه های جالب ایرانی نیز از قبیل کلک ، پروین ، چلیپا اصل ، نامه نگار و بسیاری دیگر دارم که قول میدم بزودی در اختیار دوستان علاقه مند قرار دهم.
در مورد برنامه ها هم منتظریم . مطمئن هستی 130 گیگ![]()
؟
Last edited by Kolubive; 15-04-2006 at 17:08.
نوشته شده توسط Kolubive
منم تایید میکنم 130 گیگ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
کلنجار یا همون حاضر جواب یه برنامه ای که هر چی می گی جوابت را می ده، البته به فارسی...
برنامه جالبیه برای خنده و سرگرمی... نمونه کارش در عکس زیر معلومه... (ههه).
![]()
××××××××× [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ×××××××
××××××××××× [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ××××××××××××
اینهم برنامه پارسا ۲۰۰۱ که قیمتش 9۵۰۰ تومتن است و یه قفل نرم افزاری هم روشه!
پارسا ۲۰۰۱ نسخه جديد پارسا ۹۹ است كه، امكان فارسىسازى در نسخه عربى ويندوزهاى ۹۸، ۹۸ ويرايش دوم و ميلينيوم با ويژگيهاى توانمندتر را فراهم كرده است. همچنين ضمن استفاده از افيس ۹۷ به همراه قابليتهايى كه پيشتر در پارسا ۹۹ در نظر گرفته شده بود، شما قادر به استفاده از افيس ۲۰۰۰ و XP به همراه امكانات جديد آن نيز خواهيد بود. از ديگر امكانات پارسا ۹۹ وارد كردن نوشتههاى فارسى در برنامههاى طراحى بوده حال اين امكان با ويژگيهاى برتر و قابل توجهتر نسبت به گذشته در پارسا ۲۰۰۱، با برنامهاى تحت عنوان IPT5 در اختيار كاربران قرار دارد.
ويژگيهاى جديد پارسا ۲۰۰۱ :
۱- امكان نصب بر روى نسخه عربى ويندوزهاى ۹۸، ۹۸ ويرايش دوم و ميلينيوم.
۲- امكان استفاده از تاريخ شمسى و مرتبسازى درست الفباى فارسى در مجموعه برنامه افيس ۹۷ ، ۲۰۰۰ و Office XP.
۳- امكان نمايش تقويم ويندوز به دو حالت شمسى و يا ميلادى.
۴- امكان فعال و غير فعال كردن پارسا.
۵- امكان نصب و حذف پارسا(Install/Uninstall).
۶- افزودن ۳۵ قلم جديد با ويژگى نمايش فارسى اعداد، ظرفيت پايين پروندههاى قلم و اعراب گذارى درست (۵۰ پرونده قلم).
۷- نصب از روى شبكه.
![]()
برنامههاى جانبى پارسا ۲۰۰۱ :
۱- امكان تبديل مستقيم پروندههاى برنامه DOC) Microsoft Word ) كه در محيط ويندوزهاى ديگر تهيه شده با كمك برنامه مبدل پرونده (File Converter).
۲- برنامه مبدل حافظهى موقت (Clipboard Converter)، امكان تبديل اطلاعات موجود در حافظهى موقت را كه در محيط ويندوزهاى ديگر تهيه شده به محيط پارسا فراهم مىكند.
۳- برنامه صفحه كليد (Keyboard Changer) امكان تنظيم صفحه كليد به شكل دلخواه را فراهم مىكند.
دانلود کنید :
--------------
سریال ها :
یکی از این دو تاست :
p2k-026813-vaxzpk
p2k-075531-cloftc
--------------------------------------------------
Last edited by EHSANRF; 18-04-2006 at 17:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)