تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 30 اولاول ... 14202122232425262728 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 293

نام تاپيک: كلوپ k550

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

سلام
    دوستان ، کسی رو 610 اش الف پک ریخته ؟ من هر کاری می کنم ، نمی تونم این کار رو ردست انجام بدم ، به مشکل می خورم ...
    ( یادمه فقط یه تاپیک تبدیل 550 به 610 بود ، که تو اون نزدم ، تاپیک 610 هم یادمه نبود ، و پیدا هم نکردم ... ، دیگه گفتم همین جا بگم ، دیگه تاپیک نزنم )
    اگه کسی نصب کرده ، بیاد ما رو هم راهنمایی کنه ، دقیق ، هر کاری می کنم ، نمی شه که نمی شه .. :(

مرسی
    یا حق

پروفشنال Gune Baxan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    آنا یوردوم

پيش فرض

سلام،

آخوند دیگه اینورا کمتر میای.

من الف پک رو w610 ریختم. مشکلت دقیقا چیه؟ بگو شاید بتونم راهنمایی کنم.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    آنا یوردوم

پيش فرض

سلام بچه ها این عکسو چند روز پیش با K550 گرفتم به نظرتون چطوره ؟
    چند روز پیش؟ اینجا چقدر برف هست.

درایور BestQ 1.55 رو پیشنهاد میکنم امتحان کنی. در عکس های روز کیفیت خیلی بهتری داره.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

سلام،

آخوند دیگه اینورا کمتر میای.

من الف پک رو w610 ریختم. مشکلت دقیقا چیه؟ بگو شاید بتونم راهنمایی کنم.
    سلام
    خوبی ؟
    مخلصیم
    کلا کم میام پی سی ، زن و بچه و .... لوووووووول
    دقیقا بگو چه پچهایی رو به ترتیب می ریزی ؟ با همه مراحل اش ، هر کاری می کنم ، موقع استارت پچ ، یا ریست می شه ، یا هیچی نمی شه .... متاسفانه ...
    واو به واو توضیح بده ، احمد خان آدرنالین ، 100 بار گفته ، اما هر کاری می کنم ، نمی شه ، مثل این که من یه جایی ، یه اشتباهی می کنم، برای همین می گم که دقیق بگی ....
    راستی ، با بقیه پچ ها که مشکلی نداره ، داره ؟

مرسی ، ازت ممنونم
    منتظرم نذاری ها
    یا حق

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    آنا یوردوم

پيش فرض

سلام،

خودت گفتی واو به واو توضیح بده. من هم تا اونجایی که ممکنه سعی میکنم کامل توضیح بدم:

خوب اول باید مواد لازم رو تهیه کنید.

مواد لازم :
    - برنامه SeTool2Lite ورژن 1.11
    - الف پک مود 5 براساس فریمور گوشی
    - آخرین لیب گوشی براساس فریمور گوشی
    - فایل DYN_CONST.bin مربوط به گوشی

1. اول باید پچ Quick Access رو نصب کنید. برای ایجاد پچ Quick Access فایلی به نام qamaker.exe همراه برنامه setool است که باید فایل مین مربوط به گوشی خودتون رو روی این فایل بکشید و رها کنید تا این پچ ساخته بشه.

2. بعد از اینکه پچ ساخته شد اون رو باید نصب کنید. برای نصب در برنامه setool مدل گوشی خودتون رو انتخاب کنید بعد در قسمت Files فایل مین رو Add کنید. در قسمت Misc Files پچ Quick Access رو انتخاب کنید و بعد دکمه Flash رو بزنید. بعد از نصب این پچ، پچ های بعدی سریعتر روی گوشی شما نصب میشن و همچنین چند تا پچ رو می تونید نصب کنید. اگر این پچ رو نصب نکنید با نصب هر پچ جدید، پچ قبلی پاک میشه.

3. روش نصب پچ بعد از تغییر میکنه. بعد از برای نصب پچ کافیه مدل گوشی رو انتخاب کنید، گزینه use quick access patch رو انتخاب کنید، پچ مورد نظر رو در Misc Files انتخاب کنید و گزینه Write Script رو بزنید.

4. پچ های لیب و الف پک رو با روش بالا نصب کنید. اول لیب رو نصب کنید بعد از اون الف پک رو نصب کنید.

5. نیازی به ایجاد پوشه ها نیست. الف پک مود 5 خودش پوشه های مورد نیاز رو ایجاد خواهد کرد.

6. فایل DYN_CONST.bin رو در مسیر زیر در داخل phone کپی کنید.

other/zbin/config

حالا میتونید الف ها رو بر روی گوشی تون اجرا کنید.

6. این کاربر از Gune Baxan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

سلام،

خودت گفتی واو به واو توضیح بده. من هم تا اونجایی که ممکنه سعی میکنم کامل توضیح بدم:
    .
    .
    .
    دستت درد نکنه
    اما تا مورد 3 رو زیادی توضیح دادی ، گفتم که در مورد الف پک توضیح واو به واو بده
    به هر حال مرسی
    می رم این کار رو هم تست کنم ، اما امیدی ندارم که کار کنه ، چون این کار ها رو قبلا کردم
    راستی ، نگفتی ، با پچ ها مشکلی نداره ؟
    اصلا یه کاری کن دوست من ، یه لیست از پچ هایی که داری برام بذار ...

مرسی
    خبر می دم

یا حق

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

آها ، فکر کنم فهمیدم مشکل کجاست ...
    این رو ببینید :
    New block #0005 added: $45A40000
    New block #0006 added: $45C00000
    New block #0007 added: $45C40000
    Blocks selected OK. Reading blocks: 8
    Block @ $44200000 read error. Have only: 00000000 bytes
    Elapsed:286 secs.
    فکر کنم مشکل از این باشه ...
    شما الف خودتون رو می دید به من ؟

ادیت : دوباره زدم ، درست رایت کرد، اما باز هم مشکل دارم .
    وقتی گوشی رو روشن می کنم ، یه ارور می آد ، می زنه Illegal library size ، فکر می کنم مشکل از لیب باید باشه ...
    وقتی هم که روی الف ها استارت می کنم هیچ اتفاقی نمی افته ، الف لوگو آف رو استارت می کنم ، هیچی نمی شه ....

نمی دونم مشکل از کجاست ...

شما لیب و الف پک و داین خودتون ، با یه الف که راحت اجرا بشه ، برام آپ می فرمایید ؟

نمی دونم چرا کار نمی کنه ..
    Last edited by akhoond; 08-11-2008 at 14:00.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    آنا یوردوم

پيش فرض

راستی ، نگفتی ، با پچ ها مشکلی نداره ؟
    اصلا یه کاری کن دوست من ، یه لیست از پچ هایی که داری برام بذار ...
    پچ های الف پک تا حالا هیچ مشکلی با پچ های دیگه ای که استفاده کردم نداشته.

وقتی گوشی رو روشن می کنم ، یه ارور می آد ، می زنه Illegal library size ، فکر می کنم مشکل از لیب باید باشه ...
    مشکل از لیب هست. باید آپدیت بشه. آخرین لیب رو که من دارم برات آپ میکنم. شاید با اون مشکلت حل بشه. در ضمن این پیغام به معنی این هست که شما پچ الف پک و لیب رو درست نصب کردی فقط لیب باید آپدیت بشه. بعضی از الف ها علاوه بر فایل یک فایل با پسوند elf فایل های دیگه ای هم دارن که باید درست در جای خودشون کپی بشن تا اون الف درست کار کنه. الف تاریخ شمسی رو هم برات آپ میکنم. تا حالا کسی رو ندیدم با این الف مشکلی داشته باشه. فایل الف رو در مموری و در مسیر other/zbin/daemons کپی کن. پوشه persian رو هم در خود تلفن و در مسیر ohter/ini کپی کن.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. این کاربر از Gune Baxan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

مشکل از لیب هست. باید آپدیت بشه. آخرین لیب رو که من دارم برات آپ میکنم. شاید با اون مشکلت حل بشه. در ضمن این پیغام به معنی این هست که شما پچ الف پک و لیب رو درست نصب کردی فقط لیب باید آپدیت بشه. بعضی از الف ها علاوه بر فایل یک فایل با پسوند elf فایل های دیگه ای هم دارن که باید درست در جای خودشون کپی بشن تا اون الف درست کار کنه. الف تاریخ شمسی رو هم برات آپ میکنم. تا حالا کسی رو ندیدم با این الف مشکلی داشته باشه. فایل الف رو در مموری و در مسیر other/zbin/daemons کپی کن. پوشه persian رو هم در خود تلفن و در مسیر ohter/ini کپی کن.
    اوکی ، مرسی از محبت تون
    الآن قبلی ها رو پاک می کنم ، با اینی که شما دادی ، تست می کنم ، اگه نشد ، باز مین رو فلش می کنم، دوباره تست می کنم، امیدوارم که کار کنه

مرسی از محبت شما
    نفرمودید ، نام شریف شما ؟

باز مرسی ، خبر می دم ...

یا حق

ادیت 1 : ریختم ، کار کرد ، مرسی ، اما هنوز ارور Illegal می ده ، اما کای کرده ، تاریخ شمسی رو نشون می ده ، الآن چند تای دیگه هم تست می کنم، ببینم چی می شه ..

باز هم مرسی

ادیت 2 :

آقا نمی دونم ، چرا این جوری می شه ، مشکل دارم با خیلی از الف ها ... ، تا حالا خود الف پک مشکل داشتم ، حالا با الف ها
    RIE_V1.0Beta (با این میتونید کارای مهم تنظیم کنید مثلا کی گوشی بره رو روشن شه خاموش بشه رو سایلن بره و و و و و ..) رو که می ریزم ، یه کادر سفید می اد رو اسکرین ، عین موقعی که نوت رو شوی این استند بای می کینم ، اما اجق وجق نشون می ده، با یه تایمر ، اصلا نمی دونم چجوری باید ازش استفاده کنم
    یا Full Screen Vidio رو که می ریزم ، موقعی که کلید # رو می زنم ، به جای این که فول اسکرین بشه ، سفید می شه صفحه و ریست می شه ...

کشت ما رو این الف
    پیشاپیش از کمک تون ممنونم :گل:
    Last edited by akhoond; 08-11-2008 at 16:30.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

تغییرات ساعت و تاریخ بعد از خاموش شدن از بین میره... مشکل ازکجاست ..؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •