تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 272 اولاول ... 142021222324252627283474124 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 2719

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه چلسي: Chelsea F.C. News

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

دو پست بالا اسپم !!!!!!

داره خودمونی میشه hootandarnavardan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تو قلب شما

پيش فرض

سلام من تاپیک رو تازه دیدم

تنها چیزی که میتونم بگم اینکه خب شما بارسایی ها که فصل پیش بازی های ابتدایی رو بردید مثلا
    چه غلطی کردید که حالا بهاین چندتا بازی چلسی گیر دادید

من که بدم نمیاد توجام ملتها دوباره به هم بخوریم
    یه بار دیگه خفتون کنیم که بچسبید به همون لا لیگا .........

اگه نباشه جاش خالی می مونه persianastronomy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران - پشت سیستم

پيش فرض

ضمنا من اولين باره كه مي شنوم چلسي رو متهم (!!!) به تهاجمي بودن و انجام بازي زيبا ميكنيد. يكي از افتخارات مورينيو اينه كه ميگه من نتيجه گرا هستم.
    حالا من نه تنها مطمئن شدم بی سوادی ... فکر کنم یکم هم از ضریب هوشی کمی برخورداری

شما هنوز تو دهه 70 زندگی می کنی .
    این روزا مردم اول به بازی نگاه می کنن بعد به اسکربرد ولی نکته اینه که بعد از چند روز فقط نتیجه تو ذهنشون
    باقی میمونه نه بازی ....!

بله دوستان چه خوشتون بیاد چه نیاد برای مورینیو نتیجه مهمه .

آخه مشکل اینجاست که کسی داره تو این تاپیک نظر میده که لالیگا بازه و چیز زیادی از فوتبال حرفه ای نمی دونه . شاید بشه تو لیگ دره پیت اسپانیا خیلی باز بازی کرد ولی تو لیگ انگلیس حداقل تیم ها مقابل این اجازه رو بهت نمی دن. حتی مجید جلالی هم این نکته رو تو E-BOOK هاش نوشته ( فهمیدنش زیاد سخت نیست ) .

پروفشنال Undercover-G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض Jt : خواهان فتح لیگ قهرمانان .

مرحله گروهی لیگ قهرمانان این هفته آغاز به کار خواهد کرد و جان تری اظهار کرد که چه قدر او و هم تیمیهایش خواهان کسب عنوان قهرمانی و آوردن جام به استمفورد بریج هستند .
    تری گفت : " ما به شدت می خواهیم آن را به عنوان یک گروه ببریم این واقعا" فقط خواسته ی من نیست و بازیکنان هم باطنا" این را می خواهند و این خواسته قلبی آنها نیز هست .
    چلسی سال گذشته در لیگ قهرمانان توسط لیورپوول پس از ضربات دراماتیک پنالتی حذف شد که همانند روند دو فصل قبل زمانی که توانست از سد چلسی با آن گل جنجالی عبور کند و صاحب جام شود .
    بارسلونا شانس ما برای بردن جام در سال 2006 را از بین برد که توسط بازیکن تازه وارد چلسی جولیانو بلتی به آرسنال زده شد اما تری امسال امیدوار است همه چیز با سالهای گذشته فرق داشته باشد .
    " ما اینجا برای برد ساخته شده ایم و این روند باعث خواهد شد سالهای دیگر کاملا" بر آن چیره شویم برای اینکه ما برای تصاحب آن لحظه شماری می کنیم و این واقعا" با صدای ما هم خوانی دارد .
    جان تری از تماشای اینکه تیمش در این چند سال رشد قابل ملاحظه ای داشته لذت می برد و احساسش این است که تیم کنونی چلسی قوی ترین ترکیب تیمی در طی این چند سال اخیر بوده است و این تیم از ترکیب بسیار خوبی برخوردار است ترکیبی از جوانان و با تجربه ها .
    او گفت : " این واقعا" هیجان انگیز است . من به اندازه کافی خوش شانس بوده ام که می توانم با بهترین های حال حاضر دنیا بازی کنم . در واقع با بودجه ای که ما داریم می توانیم این کار را انجام دهیم .
    تری اضافه کرد : " البته فقط این نیست اما ما دارای بازیکنان محوری هم هستیم . من ، لمپسی ( لمپارد ) ، جو کل ، بازیکنانی که تازه به ترکیب اضافه شده اند کلا" بسیار خوب هستند . دیدییر (دروگبا) هم چند سالیست که پیش ماست کارلو هم همینطور . با وجود این بازیکنان به عنوان پیکره ی اصلی تیم و با وجود بازیکنانی از نقاط مختلف ، این ترکیب بسیار خوب عمل می کند .

منبع : Chelseafc.com
    Last edited by Undercover-G; 17-09-2007 at 14:05.

تاريخ عضويت
    Jul 2005

2 هر دم از این باغ بری می رسد !

دروگبا از درد زانوی خود خبر داد!

دیدییر دروگبا اعلام کرد که نمی تواند به زودی به ترکیب باز گردد . این مهاجم هنوز از درد ناحیه زانوی که در همین پیش فصل به آن دچار شد رنج می برد .
    بهترین گل زن فصل قبل لیگ برتر بازی روز شنبه تیمش مقابل بلک برن که به تساوی 0- 0 انجامید و بازی برای تیم ملی کشورش را نیز از دست داده بود .
    این بازیکن 29 ساله تاکیید کرد این بسیار ناخوشآیند خواهد بود که او برای اولین بازی تیمش در جام قهرمانان مقابل رزنبرگ آماده نخواهد شد و آن را از دست می دهد .
    دروگبا به یک مجله ورزشی فرانسه گفت : " برای 1 ماه من با درد شدیدی در ناحیه زانوی راستم تمرین می کردم .
    " بسیار سخت است که نمی توانم از دست این مصدومیت رها شوم . من در 4 مسابقه لیگ برتر با وجود این مصدومیت بازی کردم .
    هم اکنون این درد بسیار شدیدتر شده است که حضور من در بازی روز سه شنبه لیگ قهرمانان مقابل رزنبرگ را در ابهام قرار داده است .
    " تمام مسائل به تحول این مصدومیت بستگی دارد و من نمی خواهم دوباره بازی از دست بدهم . من می خواهم این مشکل هر چه سریعتر برطرف شود .
    بازیکن سابق مارسی از عصبانیت خود نسبت به از دست دادن اولین بازی تیمش در لیگ قهرمانان گفت و اینکه تمام تمرکزش را روی بهبودی هر چه سریعتر برای باز گشت به رقابت های جام قهرمانان برای سفر به والنسیا معطوف کرده است .
    دروگبا ادامه داد : " جام های اروپایی رقابت های رویایی برای من هستند . و من بسیار عصبانی هستم که درآن حضور ندارم .
    " فیزوتراپ ها این را طور دیگری به من فهماندند و در حال حاضر من کاملا" نا خوشنودم .
    " اگر من بازی با رزنبرگ را از دست بدهم امیدوارم بتوانم به بازی والنسیا برسم ."

منبع : Goal.com UK

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تو قلب شما

پيش فرض

یه کم از سرنوشت بالاک در چلسی برامون بزارید.
    بازیکنی که با هزینه بالا از بایرن گرفته شد وال رغم نمایش خوبش توی چلسی بهش توجه نمیشه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

یه کم از سرنوشت بالاک در چلسی برامون بزارید.
    بازیکنی که با هزینه بالا از بایرن گرفته شد وال رغم نمایش خوبش توی چلسی بهش توجه نمیشه؟
    دوست عزیز فعلا" هیچ خبر جدیدی در این رابطه نیست اگه خبر جدیدی بود اعلام می شه .
    زمان دقیقی برای این جور مصدومیت ها نمیشه اعلام کرد ولی گفته میشه تا ماه اکتبر شاید مصدومیتش بر طرف بشه که حتی اگه این حرف درست در بیاد بازم وقت میبره تا بتونه تمریناتشو از سر بگیره و به ترکیب اضافه بشه!

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تو قلب شما

پيش فرض

خب پس من یه سوال دارم
    من چون از قبل طرف دار بایرن و بالاک بودم خیلی دوستدارم نظر طرفداران چلسی رو هم
    نسبت به بالاک بدونم
    اصلا از عملکرد اون راضی هستین یا پیرو کارهای مورینیو هستید؟

بواضح باید قبول کنیم که بعد از پیوستن بالاک به چلسی دیگه مثل قبل مطرح نبود.

حتما چندتایی تون جواب بدید........

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

خب پس من یه سوال دارم
    من چون از قبل طرف دار بایرن و بالاک بودم خیلی دوستدارم نظر طرفداران چلسی رو هم
    نسبت به بالاک بدونم
    اصلا از عملکرد اون راضی هستین یا پیرو کارهای مورینیو هستید؟

بواضح باید قبول کنیم که بعد از پیوستن بالاک به چلسی دیگه مثل قبل مطرح نبود.

حتما چندتایی تون جواب بدید........
    شما دو تا سوال بکن

ببین دوست عزیز بالاک فصل قبل اومد چلسی و بدلیل مصدومیت نتوست حتی 1 فصل کامل هم برای چلسی بازی کنه ولی باید بگم از نظر من تو همون بازی هایی که برای چلسی انجام داد جزو بازیکنای خوب چلسی بود من که از بازیش رضایت کامل داشتم البته اینم باید گفت نتونست بالاک تو بایرن بشه و بعد از مصدومیت هم که ... باید منتظر بود تا ببینیم چه می شود!

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •