اگه منظورتون همون کرازره باید بگم که سخترین قسمت ایول 4 مبارزه با اون بود یعنی دهنم سرویس شد تا بتونم دخلشو بیارم.
اگه منظورتون همون کرازره باید بگم که سخترین قسمت ایول 4 مبارزه با اون بود یعنی دهنم سرویس شد تا بتونم دخلشو بیارم.
خب تمام مزه ش به سختیش بود دیگه .
ولی تو بازی اصلی اون قسمتی که تو یه خونه بودی و باید گانادو ها رو میکشتی از همه سختتر بود .
خب مشکل اینجاست که اون بدبخت داد میزد مثل مرد مبارزه کن ! و شما با تفنگ بهش شلیک میکردی ( احتمال میدم )
کروزر رو اگر با چاقوی لئون باهاش مبارزه کنید ، سریع تر از پا در میاد![]()
اين بازي يكي از بهترين بازي هاست خدا كنه كه زود تر بياد توي زمستون هم كه شركت ها بازي توليد نميكنن
بازي كي براي پي سي مياد؟
یکی از بهترین ها نیست ، بهترین بازیه . درست مثل ایول 4
اگه بخواد واسه کامپیوتر بیاد میره واسه اواخر سال 2009
عیبی نداره تا 2009 صبر میکنم چون میدونم واقعا ارزششو داره.
سلام
من خیلی خیلی وقته که دیگه نیومدم به تاپیک مورد علاقم سر بزنم و از این بابت از همه دوستان عذر می خوام.
ولی اینطور که می بینم انگار خبری هم نبوده و فقط ماها که تو کف رزیدنت اویلیم داریم رو اعتیادمون تا بازی کردن این بازی حرف می زنیم.
من هم دعا می کنم که زود بیاد . فعلا نرفتم ببینم خبر جدیدی در مورد این بازی هست یا نه.
وای کی میتونه تا اون موقع صبر کنه
![]()
بچه ها من دارم يك حدثهايي ميزنم البته ممكنه درست نباشه اما اگه اويل 0 رو رفته باشيد يا حداقل ديده باشيد ميبينيد كه يك جا بيلي كوين براي ربكا تعريف ميكنه از ماموريتي كه توي آفريقا داشتن كه اونجا مجبور ميشن به دلايلي كه خودمم متوجه نشدم 23 تا از سياه پوستا رو ميكشن ( كه البته همين بيلي كوين مخالف سر سخت اين كار بود ) بعدشم اين قتل رو گردن بيلي ميندازن.
حالا از اين نظر كه كپ كام ته توي تمام داستاناشو در مياره من ميگم كه اين اويل 5 يه ربطايي به همين حادثه داره. حالا اين نظر منه ولي از كپكام بعيد نيست.
جالب بود .
ولی ایول 0 داستان قبل از ایول 1 هست و داستان ایول 5 بعد از ایول 1 هست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)