تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 24 از 1174 اولاول ... 1420212223242526272834741245241024 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

والنسیا که هفته اول 3-0 باخت دومه.امسال لالیگا هم خر تو خره.
    امسال رئال قهرمانه

تنها رقیب جدی رئال سویا هست که بازیش رو با نتیجه چهار یک در مقابل رکرتیوو برد

ولی سویا هم در نهایت کم میاره

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

Osasuna 0 - 0 FC Barcelona

پروفشنال Mahdi_Shadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

12

یه تشکر ویژه بابت خبر رسانی به موقع و بالا نگه داشتن تاپیک از تمام بر وبچ به خصوص مهدی عزیز
    داداش ما نوكرتيم.شرمنده مي‌كني

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

1_
    جیووانی دوس سانتوس اعلام کرد: که هرگز به حرف های هوگوسانچز درباره ی پیوستن به رئال مادرید فکر نمی کند ، زیرا او فقط به باشگاه کنونی خویش ، بارسلونا متمرکز است و قصد دارد در این باشگاه از همه نظر پیشرفت کند.
    سانچز، سرمربی تیم ملی مکزیک گفته بود که قطعا علاقه مند است که دوس سانتوس را در لباس مکزیک ببیند.
    جییوانی می گوید: من به بارسا تعلق دارم و هرگز فکر پیوستن به رئال را نمی کنم. می خواهم در بارسا پیشرفت کنم و حتی دوست ندارم به جمع کهکشانی ها برود.
    این روزها علاقه به دوس سانتوس از باشگاه های منچستر ، لیورپول ، چلسی و (مثل اینکه رئال هم به جمع این تیمها ژیوسته است) بسیار زیاد شده است دوس سانتوس این شایعه ها را تکذیب کرد.
    (اصلا من نمي‌دونم كي گفته ما اين بابا رو مي‌خوايم كه ايم همه كلاس مي‌ذاره.اگرم شوستر بخوادش اشتباه مي‌كنه.خودمون اين همه بازيكن درست حسابي داريم!اينو مي‌خوايم چي كار!)

2_ بازيكن آرژانتيني تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا در جريان ديدار با آلمريا به شدت از ناحيه ساق پاي راست آسيب ديد.
    به نقل از وب سايت رئال مادريد، گابريل هاينزه به واسطه مصدوميت شديد براي يك ماه خانه نشين شد.
    كادر پزشكي رئال مادريد امروز نتيجه نهايي را اعلام خواهد كرد؛ ولي آنچه كه مسلم است، هاينزه ليگ قهرمانان را در اولين مرحله از دست داده است.
    هاينزه براي تست پزشكي - ورزشي امروز به والدبباس مي رود.
    وي در مصاحبه با خبرنگاران گفت: مي كوشم زودتر از آنچه كه پزشكان پيش بيني كرده اند، به ميادين بازگردم

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

1_ اينم اظهار نظر مسخره‌ي فيگو كه بهد از رفتنش از رئال كلاً با باشگا چپ افتاد(!):
    بازیكن پرتغالی تیم فوتبال اینتر میلان ایتالیا گفت: با توجه به تجربیاتی كه در دو تيم مطرح اسپانیا دارم، می دانم كه بارسلونا به كابوس رئال مادرید تبدیل خواهد شد.
    به نقل از آبولا ، لوئیس فیگو اظهار داشت: از دید من پیروزی های اخیر رئال مادرید ناشی از شوك مناسبی است كه تغییر مربی و كادر فنی تیم سبب شده است و این پیروزی ها تداوم نخواهد داشت.
    بازیكن پیشین بارسلونا و رئال مادرید در ادامه افزود: بارسلونا به مراتب بیش از رئال مادرید شخصیت قهرمانی دارد و اطمینان دارم كه این تیم بزودی صدر جدول را در اختیار خواهد گرفت.
    فیگو در مورد آینده فوتبال حرفه ای خود گفت: مدیون فوتبال پرتغال هستم و مسلم است كه فوتبال
    من در قلب پرتغال پایان خواهد یافت.
    2_ اين يه والپيپر از رئاله كه توش يه جمله‌ي جالب نوشته.درست بالاي والپيپر در سمت چپ نوشته:
    موش وقتي بيرون مي‌ياد كه شير مريض باشه!!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

بازیكن پیشین بارسلونا و رئال مادرید در ادامه افزود: بارسلونا به مراتب بیش از رئال مادرید شخصیت قهرمانی دارد و اطمینان دارم كه این تیم بزودی صدر جدول را در اختیار خواهد گرفت.
    می دونی چرا؟
    چون وقتی توی بازسا بود چون اون ها بازیکن نداشتن همیشه فیکس بود ولی توی رئال ....
    از بچه ها خواهش می کنم نزارید تایپیک بارسلون از ما بیشتر بالا باشه...////

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

"كاناوارو" و آرزوي دستيابي به ليگ قهرمانان اروپا
    فابيو كاناوارو" مدافع تنومند رئال مادريد اصرار دارد كه رئال امسال مي‌تواند دهمين قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا را به دست آورد.

كاناوارو در اين فصل تنها به يك جام چشم دوخته و آن قهرماني در ليگ قهرمانان اروپاست.

او كه در كارنامه‌ي خود، توپ طلايي، جام جهاني، بهترين بازيكن سال و بسياري ديگر عناوين را داراست، قصد دارد تا به همراه رئال مادريد به تنها افتخار باقي‌مانده زندگي ورزشي خود دست يابد.

او به پايگاه خبري رئال مادريد گفت: "من به ليگ قهرمانان نياز دارم، من خيلي خوش شانس بودم كه موفقيت‌هاي زيادي داشتم اما، قهرماني در اروپا تنها جايزه گم شده‌ام است."

كاناوارو ادامه داد: "باور دارم كه همراه رئال و بازيكنان جوان تيم كه شايسته به دست گرفتن با ارزش‌ترين جام هستند به دهمين قهرماني در اروپا مي‌رسيم."

وي درباره‌ي وضعيت كنوني و گذشته رئال اظهار داشت: "سال گذشته آرامش كافي نداشتيم و در طول بازي‌ها شتابزده رفتار مي‌كرديم كه اين مساله هميشه خوب نيست اما، در حال حاضر ما بازيكناني داريم كه مي‌توانند به ثبات تيم كمك كنند و بايد اين وضع را ادامه دهيم."

رئال مادريد در رقابت‌هاي ليگ قهرمانان سه‌شنبه اين هفته بايد به مصاف وردربرمن برود و كاناوارو معتقد است كه تيم‌اش مي‌تواند هر سه امتياز بازي را از آن خود كند.

او در اين باره گفت: " ‌آلمان‌ها در بهترين شرايط خود نيستند، ولي همواره ثابت كرده‌اند كه حريف سرسختي هستند. با اين وجود ما از عهده آنها برمي‌آييم، چون بازيكنان بزرگي داريم كه كيفيت بالا و اشتياق زيادي براي بازي دارند.

اما در لاليگا، رئال مادريد با دو پيروزي پياپي شروع خوبي را داشته است و كاناوارو با اين پيروزي‌ها بسيار خوشحال است: " امسال من خونسردتر، بهتر و مشتاق‌تر از سال گذشته هستم و با پيروزي‌هاي اخير بسيار خوشحال هستم

================================================

================================================
    رئال مادريد در پي مهاجم اشتوتگارت؛
    سران رئال مادريد درمورد چگونگي انتقال ماريو گومس با همتايانشان در اشتوتگارت تماس گرفتند.

اين مهاجم 22 ساله‌ي آلماني در خانواده‌اي اسپانيايي بزرگ شده است و به نظر مي‌رسد كه به شدت علاقه ي رئالي‌ها را به خود كشانده است. در اين ميان سران برنابئو در پي آن هستند تا او را در فهرست خريد ژانويه ي خود قرار دهند.

گومس تا سال 2012 با اشتوتگارت قرارداد دارد و تا كنون علاقه‌اي براي بازي در اسپانيا نشان نداده است. با اين حال اگر قضيه ي انتقال گومس جدي شود، شايد سران اشتوتگارت هم سر ميز مذاكره بنشينند.

مجازات سنگين در انتظار هواداران آشوبگر بارسلون

خانه : فوتبال اسپانیا : مجازات سنگين در انتظار هواداران آشوبگر بارسلونا

مجازات سنگين در انتظار هواداران آشوبگر بارسلونا

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام

آتش زدن تصوير پادشاه، جرم ‌شد

دادگاه عالي اسپانيا قانون بازداشت جوانان بارسلونايي را در پي آتش زدن تصوير پادشاه اين كشور تصويب كرد.

تاكنون آتش زدن يا توهين به تصوير پادشاه اسپانيا، تنها با نصيحت و دور كردن جمعيت از سوي مسئولان مهار مي‌شد اما، از اين پس بازداشت اين افراد با جرم تعريف شده همراه خواهد بود.

هواداران بارسلونا بيشترين نقش را در اين مورد ايفا مي‌كنند و سال‌هاست كه ديدارهاي مهم اين تيم به ويژه "ال كلاسيكو" برابر رئال مادريد در نوكمپ، مكان مناسبي براي اين گونه اعمال مجرمانه است.

ماريا ترسا فرناندس، نماينده‌ي نخست وزير اسپانيا در اين مورد گفت:« مراحل و چگونگي اجراي حكم در دست بررسي است.»

وي افزود: « بايد مدارك و شواهد بيشتري در اين زمينه گردآوري شود، چرا كه اين مسئله همه گير نيست و به سادگي مي توان آن را مهار كرد.»
    نگردو:هميشه آرزوي پيروزي رئال مادريد را داشتم

خانه : فوتبال اسپانیا : نگردو:هميشه آرزوي پيروزي رئال مادريد را داشتم

نگردو:هميشه آرزوي پيروزي رئال مادريد را داشتم

آلوارو نگردو، بازيكن پيشين باشگاه رئال مادريد كه اكنون در آلميرا توپ مي زند، يك‌شنبه در جريان ديدار دو تيم به ميدان مي‌رود. او پس از شنيدن تهديدهاي رئال مادريد درباره‌ي حضورش در اين بازي به حمايت از باشگاه پيشينش پرداخت.

نگردو درباره‌ي جايگاه رئال مادريد گفت:« با اين كه بارسلونا ستارگان زيادي دارد اما، رئال مادريد گزينه‌ي برتر قهرماني در لاليگا در فصل پيش رو است. هميشه هوادار رئال مادريد بوده‌ام و دوست داشتم اين باشگاه برنده باشد به جز در پيكار‌هايي كه اين تيم برابر آلميرا قرار مي گيرد.»

اين بازيكن ادامه داد:‌«دوست داشتم در سانتياگو برنابئو برابر رئال مادريد بازي كنم. مي‌دانم كه هم تيمي‌هايم در آلميرا فوق‌العاده بازي خواهند كرد، چرا كه همه‌ي ما انگيزه ي بالايي براي پيروزي داريم

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

رئال:هشت ميليون پوند براي بالاك كافي است!
    باوجود تاكيد باشگاه چلسي بر نفروختن ميشاييل بالاك، رئال مادريد هنوز هم اميدوار به امضاي قراردادي هشت ميليون پوندي با اين هافبك آلماني هستند.

، برند شوستر سرمربي رئال به هيات مديره باشگاه اطمينان داده است بالاك كه از زمان پيوستنش به آبي‌هاي لندن نتوانسته عملكرد در خور توجهي داشته باشد، مي‌تواند زير نظر او به آمادگي آرماني برسد.

او اميدوار است، سران رئال مادريد از آماده نبودن بالاك در چلسي نهايت بهره را ببرند و اين بازيكن ارزشمند را به مبلغ مورد نظرشان بخرند.

بالاك در حال حاضر 130 هزار پوند در هفته از چلسي مي‌گيرد و شوستر مطمئن است كه وي طي 6 ماه آينده بار ديگر به جمع بهترين‌هاي فوتبال جهان باز خواهد گش

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

این قیمت برای بالاک مثل فحشه.

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

این دوس سانتوس چه مرضشه؟؟؟؟؟

الکی هر روز داره بازار گرمی می کنه ... یه روز میگه از چلسی پیشنهاد دارم یه روز از رئال یه روز از قبرستون

آخه آدم هم نیست که دربارش صحبت کنیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •