تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 34 اولاول ... 14202122232425262728 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 340

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه يوونتوس: Juventus F.C. News

اگه نباشه جاش خالی می مونه pentoriko's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تـــــــــــهـــــــــــران

12 غيرت چيزي كه تو هيچ كدوم از تيم ها اين جوري پيدا نيمشه

با یووه از دنیای فوتبال خداحافظی می کنم
    سه شنبه 13 فروردین 1387 - مائوروژرمن کامورانزی هافبک ایتالیایی - ارژانتینی یوونتوس پس از سپری کردن دوران سخت مصدومیت به امادگی کامل خود دست می یابد و تبدیل به همان ستاره ارزشمند و موثر بانوی پیر میشود. وی در مصاحبه ای حاضر شد و بر صعود یووه به لیگ قهرمانان اروپا تاکید کرد. مائورو معتقد است یوونتوس نیز به مانند لیورپول می تواند قدرت بزرگی در این رقابت ها شود زیرا این تیم نیز شرایط خاصی را تجربه کرده و بعد از گذشت زمان و تلاش فراوان نمایش های بزرگی از خود ارائه کرده است و یوونتوس با توجه به سابقه باشکوه خود خیلی زود می تواند دوران عظمت خود را تکرار نماید.

مائوروژرمن کاموانزی در برابراینتر به برتری بزرگی دست یافتید و روز یکشنبه نیز دیدارتان برابر پارما لغو شد...
    بله یک پیروزی بزرگ و مهم بود. فوق العاده مهم و حساس. برابر تیم نخست جدول پس از کسب یک تساوی در دور رفت به سه امتیازی ارزشمند دست یافتیم. ما پیروزی می خواستیم و برای رسیدن به ان تلاش کردیم و انگیزه و حمایت اطرافیان و هواداران به ما کمک کرد. این رقابتی بود که برگزار شد. برابر پارما نیز هدفمان برتری بود اما بازی به دلایلی که گفته شد برگزار نشد. من واقعا متاسفم و با خانواده این هوادار ابراز همدردی می کنم.

می گویند ترزگه می خواست با گل خود شادی را به رمی ها تقدیم کند؛ شما چطور ؟
    در یووه اینکه از میان رم و یا اینتر کدام اسکودتو را دریافت کند اصلا جذاب نیست. در هر حال تیمی که شایسته است ان را فتح می کند.

همگان بر این باور بودند که اینتر در نهایت اسکودتو را از ان خود خواهد کرد ؟
    من نیز چنین می گفتم ؟ اگر انها قهرمانی را از ان خود نمایند این بار باید گفت که بسیار عجیب است که اینتری ها سرانجام جامی را به خود اختصاص دادند.

گل شما در شرایط افساید به ثمر رسید؛ مانچینی می گوید در این شرایط چگونه از کمک داوران به اینتر صحبت می کنید ؟
    من انچه را که او دیده را ندیدم. اگر چنین اتفاقی رخ داده اشتباه داوران بوده است درست مانند همیشه.

همچنان می توانید برای رسیدن به سکوی دوم مبارزه نماید ؟
    همه تیم های حاضر در رده های بالایی جدول می توانند. اما ما نباید هیچ اشتباهی مرتکب شویم و نهایت تلاش خود را انجام دهیم به این توجه نکنیم که چه تیمی پیش روی ماست.

برابر تیم های کوچک امتیازات زیادی را از دست دادید؛ به گفته بوفون و کوبولی مدیر باشگاه شما با از دست دادن این امتیازات کمی شانس خود را از دست دادید ؟
    امتیازاتی از دست رفت بله، اما ما شکست ها و از دست رفتن امتیازات را از یاد بردیم زیرا در این شرایط فکر کردن به انها مناسب نبود. تا پایان راه می توانیم امتیازاتی کسب نماییم و جبران کنیم.

بداقبالی ها و مصدومیت های شخصی شما، از این بابت متاسف بودید ؟
    بله، بدشانس بودم. زمانی که نمی توانی به تیم کمک کنی بسیار دردناک است.

ماه مارس تمام شد و یووه در جایگاه سوم ایستاد؛ شگفت اور نیست ؟
    نه؛ ما همیشه مطمئن و امیدوار بودیم. از شروع بازی ها چنین هدفی داشتیم. زمانی که برابر اینتر، رم و میلان بازی کردیم نشان دادیم که قدرت خود را خیلی زود بازپس می گیریم. من زمانی که میدان امدیم تیمی را ندیدم که از ما قدرتمندتر باشد.

در تابستان تمام بازیکنان چنین اعتقادی نداشتند ؟
    ما بازیکنان می خواستیم که یووه در جدول رده بندی مسابقات در رده بالا قرار گیرد. در تابستان مهره های زیادی به جمع ما اضافه شدند که با محیط باشگاه و ایتالیا اشنایی نداشتند. ما به انها گفتیم که یک فصل متفاوت را پشت سر گذاشتیم و خواهان بازگشتی بزرگ و زود هستیم. ما تنها باید به لیگ قهرمانان فکر می کردیم و فکر می کنیم.

دراین فصل کمی در خط هافبک مشکل دارید ؟
    در برخی از مواقع. روش ما کمی تغییر کرده است. به نظر من یک بازیکن باید در پستی بازی کند که نیاز است. من نیز روش و پست بازی ام تغییر کرده است و باید خود را با این سیستم تطبیق دهم.

به نظر شما یووه پس از بازی در رقابت های سری ب می تواند به یکباره در لیگ قهرمانان اروپا بدرخشد ؟ یا فینالیست شود ؟
    بله، چرا نتواند ؟ در سه سال لیورپول توانست به دو فینال راه یابد. این تیم نیز قهرمان انگلیس نشده بود .

انها زمان زیادی در اختیار داشتند؛ سالها طول کشید تا به این شرایط برسند ...
    من این عقیده را ندارم. برای همه ممکن است.

ایا یوونتوس اخرین تیم شما در حیات ورزشی اتان خواهد بود ؟
    این خواسته من است. خیلی دوست دارم که چنین اتفاقی روی دهد. مطمئنا با خوشبختی و سعادت فراوان زندگی و دوران فوتبالی من با این تیم به پایان می رسد.

حتی اگر بازی های ضعیفی انجام دهی ؟
    ما بازیکنان باید بازی های خوبی ارائه دهیم و نمایش های دیدنی داشته باشیم.

دوران سختی در زمان مربیگری کاپلو برای شما رقم خورد؛ این گفته های شما به رانیری است..
    کم همواره چنین فکر می کنم. یوونتوس کاپلو خوب بازی نمی کرد. با اینکه برخی اوقات جز برترین تیم های اروپا بود اما هرگز یوونتوس کاپلو را نمی پسندیدم.

تیم ملی ، دونادونی و احتمال فسخ قرارداد وی ؟
    احتمال این حرکت صفر است. برای اینکه گروه و تیم ایتالیا خیلی خوب کار می کند و نتایج عالی نیز کسب کرده است. زمانی که به میدان می رویم تنها امتیاز می خواهیم. همه ما در کنار یکدیگر چنین خواسته ای داریم.

تا چه اندازه امکان کسب جام قهرمانی در مسابقات یورو وجود دارد ؟
    ما با لیپی جام قهرمانی بزرگی در رقابت های جام جهانی کسب کردیم. در مسابقات مقدماتی یورو نیز عالی کار کردیم تا به اینجا رسیدیم. در حال حاضر شرایط تیم بسیار بسیار خوب است. تیم های اسپانیا و فرانسه نیز شرایط خوبی دارند اما انها و سایرین نیز را قدرتمند تر از ایتالیا نمی بینم.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

غيرت اين بازيكنان يوونتوس قابل تقدير هست چيزي كه تو هيچ تيمي پيدا نميشه

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض علاقه دیه گو به بانوی پیر

علاقه دیه گو به بانوی پیر جمعه 16 فروردین - دیه گو یکی دیگر از مهره های ارزشمندی است که بانوی پیر شدیدا به دنبال جذب اوست. اخبار مختلفی در خصوص احتمال پیوستن وی به یووه و یا سایر تیم ها شنیده میشود. بارها از علاقه دیه گو به یوونتوس صحبت شده است. این بار پدر این فانتزی باز بزرگ جهان فوتبال در گفتگوبا روزنامه بیلد چاپ المان از علاقه پسرش به یووه گفت و اظهار داشت : من می دانم که یوونتوس برای پسرم جذاب و جالب است. اخبار متفاوتی در خصوص تیم های خواهان پسرم می شنوم اما تمام این اخبار حقیقت ندارند. در این میان تاکید می کنم که تیم های رئال مادرید، یوونتوس و ارسنال به پسرم توجه زیادی دارند و پیشنهادات خود را ارائه کرده اند. السیو سکو مدیر ورزشی بانوی پیر به المان و شهر وردربرمن سفری داشت و با کلاس اولوفس مدیر ورزشی وردربرمن صحبت و مذاکره کرد. من به خوبی از علاقه یووه به دیه گو اگاهم و می دانم که پسر من نیز به یوونتوس علاقه دارد و این تیم بزرگ برای او قابل توجه و جذاب است. گفتنی است دیه گو بازیکن برزیلی ورردبرمن در سال 2006 از پورتو راهی این تیم المانی شد و تا پایان سال 2011 با این تیم قرارداد دارد و مبلغ پیشنهادی برای وی 25 میلیون یورو اعلام شده است.

آخر فروم باز vorojax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آنجا که دل خوشست....

پيش فرض

ایول یووه 3-2 میلانو برد.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

12 forza juventus

ایول یووه 3-2 میلانو برد.
    سلام به همه يوونتوسي ها تبريك ميگم بازي رو برديم

کـاربـر بـاسـابـقـه amirtaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آآآآآه ه ه ه بیا به همه تیرک میگم .

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آنجا که دل خوشست....

پيش فرض

چشم های دونادونی به هنر و قدرت الکس خیره شد

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یکشنبه 1 اردیبهشت - یک شروع طوفانی همراه با گلی بسیار زودهنگام؛ با هتریک زیبا و ارزشمند محبوب یوونتوسی ها، عصری دیدنی و به یادماندنی را برای تمام بیانکونری های جهان رقم زد تا تیفوسی های وفادار بانوی پیر پیش از گذشته به وفاداری خود افتخار کنند. امروز شاهد یک یوونتوس بزرگ و باشکوه بودیم یک تیم قدرتمند و بانشاط که به گذشته خود نزدیک و نزدیک تر می شود. در همان ابتدای بازی و در حالی که بازی به دقیقه یک نرسیده بود یک خطا در پشت محوطه جریمه و ضربه ایستگاهی زیبا از الکس که در نهایت با ضربه سر نیکولا لگروتالیه اولین گل بازی در ثانیه های نخستین بازی ( ثانیه 44 ) به ثمر می رسد، این یک شروع خارق العاده به شمار می رفت که خیلی زود به گل دوم بانوی پیر نیز ختم شد، در حالی که بازی دقایق نخست خود را طی می کرد این بار نوبت به هنرنمایی کاپیتان رسید تا با همکاری کامورانزی و ترزگه گل دوم تیمش را وارد دروازه اتالانتا نماید. این نتیجه ای مهم و ارزنده به حساب می امد. بانوی پیر تا 15 دقیقه ای ابتدایی، بازی را کاملا در دست داشت با گذشت زمان شاگردان دل نری خطرناک ظاهر شدند و در چند نوبت دروازه بوفون را تهدید کردند اما موفق به باز کردن دروازه مهمان نشدند. در ادامه شاهد افت سرعت دیدار بودیم و دو تیم هر از گاهی خطری بر روی دروازه یکدیگر ایجاد می کردند. اما در مجموع مهمان بهتر ظاهر می شد تا اینکه بار دیگر پینتوریکو هنر ذاتی خود را نشان داد، دل پیرو در یک صحنه تک به تک به زیبایی هر چه تمام تر دروازه میزبان را گشود تا ارزش واقعی خود را به تمام فوتبال دوستان و مربی تیم ملی ایتالیا روبرتو دونادونی ثابت نماید، او در تمام طول فصل و به ویژه در دیدارهایی با گلزنی و تاثیر مثبتش در نتایج یووه نشان داد که به هیچ عنوان حاضر به متوقف شدن نیست. این گل در ارائه بهتر بازی بانوی پیر کمک کرد و تا نیمه نخست با سه گل به سود بیانکونری ها به پایان برسد. سیاه و ابی پوشان اتالانتا 45 دقیقه دوم را با انگیزه شروع کردند و تقریبا همان تیمی شدند که انتظارش را داشتند. در این لحظات شاهد حضور موثر و نمایش جنگندگی کامورانزی و دل پیرو بودیم، این دو مهره در اختیار داشتن بازی توسط بیانکونری ها نقش بسزایی داشتند. یاران تیم مهمان در این نیمه بهتر ظاهر شدند و بوفون را به زحمت انداختند. اما نباید از بازی تماما هجومی یوونتوس به راحتی گذشت این تیم در سه دیدار اخیر خود بسیار عالی و هجومی برابر حریفان ظاهر شده و چهره یک یووه بزرگ را نمایان ساخت. نمایش فوق العاده بیانکونری ها ادامه داشت تا کاپیتان الکس بار دیگر دروازه اتالانتا را گشود تا شادی را به تک تک هواداران یووه و مجموعه بیانکونری هدیه دهد. این یک پایان خوش و لذت بخش برای دل پیرو، یووه و هوادارانش بود. یووه یک بار دیگر قدرت و شکوه خود را به رخ رقبا کشید تا اغازگر مبارزه سخت و دیدنی فصل اینده باشد.

ترکیب یوونتوس و امتیازات
    بوفون 6، گریگرا 5/6، لگروتالیه 7، استانداردو 5/6، مولینارو 6، کامورانزی5/6، نوچرینو5/6، زانتی 7، ندود 5/6، دل پیرو 5/8، ترزگه 5/6

صحبت های پایانی دیدار
    کلودیو رانیری مربی بسیار راضی و خشنود بیانکونری ها در پایان بازی در سخنان کوتاهی در حالی که خوشحالی خود را نمی توانست پنهان نماید اظهار داشت : یووه تیمی است که همواره می خواهد شماره یک باشد و قدرتمند. می خواهیم که همواره خوب و عالی بازی کنیم. این یک دیدار حرفه ای و زیبا بود و تمام لحظات بازی شاهد هنر و قدرت دو تیم به ویژه شاگردان بزرگم بودیم. بسیار مهم است که سه دیدار خود را با درخشش تمام نشدنی و فراوان به پایان بردیم و من از این جهت بسیار خرسندم. تمام پسران من بسیار عالی بودند و امیدوارم در انتهای فصل مکان دوم را از ان خود نماییم.

این دیدار یک ستاره درخشان و فوق العاده را در خود می دید، ستاره ای که قصد خاموشی ندارد و همچنان به افتخارات خود در کنار یووه بزرگ می افزاید؛ الکس دل پیرو با به ثمر رساندن سه گل هتریک دیگری در کارنامه ورزشی خود به ثبت رساند و در گفتگوی پایانی بازی در پاسخ به این سوال که ایا دونادونی با شما تماس خواهد گرفت گفت : من این تصور را ندارم، مهم این است که در بهترین شرایط حاضر باشم و بتوانم برای یووه موثر باشم. من مدتها است که منتظر این خبر هستم و همچنان نیز انتظار می کشم امیدوارم در پایان راهی یورو شوم و با ایتالیا پیروزی های بزرگی کسب کنم. این خواسته من است.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض سلام

نتايج 3 بازي قبل :
    يووه 3-2 ميلان
    يووه3-0 پارما
    يووه4-0آتالانتا

يه اين يوونتوس بايد افتخار كرد امسال تو ليگ يووه به هيچ تيم بزرگي نباخت و اونا رو برد ميلان اينتر رم

به به به به

چه ميكنه اين يووه

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آنجا که دل خوشست....

پيش فرض

الکس : پیروز شدم، فتح کردم !!!

موضوع دعوت از الکس دل پیرو به تیم ملی برای شرکت در مسابقات یورو 2008 همچنان مورد بحث و بررسی است و رسانه ها با انتشار نظرات و نظرسنجی ها در این خصوص اظهار نظر می کنند. اما در این میان یک برنامه حاشیه ای و خارج از دنیای فوتبال شدیدا مورد توجه قرار گرفت. شرکت اکوآ مینراله ( اب معدنی ) که همیشه الکس دل پیرو تبلیغات ان را انجام می داد دست به حرکتی تازه زد و با ایده ای جالب دست به تبلیغ زد. تبلیغ جدید شامل دو بخش است، بخش نخست؛ یک الکس دعوت شده به تیم ملی و دیگری پینتوریکو بدون حضور در یورو. در بخش نخست یک گفتگو ما بین الکس و مادر روحانی صورت می گیرد و در حالی که دل پیرو در کنار مادر روحانی نشسته و منتظر لیوان ابی است که در دست مادر روحانی است به سوالات وی پاسخ می دهد. مادر روحانی از الکس می پرسد؛ اسکودتو ؟ الکس : پیروز شدم، فتح کردم.. یک سوال تازه از مادر روحانی و ان اینکه جام جهانی ؟ الکس : کسب کردم. پس از ان مادر روحانی یک سوال دیگر می پرسد ؟ یورو ؟ و الکس در جواب می گوید: می بینیم.... ، مشخص خواهد شد. این بخش نخست و قسمتی است که دل پیرو به تیم ملی دعوت شده و در بخش دوم که پینتوریکو بدون حضور در یورو نام دارد مارد روحانی پس از سوال اول و دوم، سوال سوم یورو را می پرسد و این بار الکس در جواب می گوید: این رقابت ها را از طریق تلویزیون می بینم. این تبلیغ بسیار جذاب بود و در حال حاضر انتظار می رود بخش نخست تبلیغ به حقیقت بپیوندد و کاپیتان بیانکونری راهی رقابت های مهم و بزرگ یورو 2008 شود.
    منبع: ------------

کـاربـر بـاسـابـقـه amirtaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض الکس آقای گل سری آ

عصر امروز رقابت های سری آ به پایان رسید و هواداران یوونتوس با اینکه از شرایط تیم اشان مطمئن بودند نتایج دیدار جنوآ را دنبال می کردند تا سرنوشت عنوان اقای گلی فصل جاری مشخص شود. جنوآ در برابر اتالانتا تن به شکست دو بر صفر داد تا الساندرو دل پیرو کاپیتان دوست داشتنی بیانکونری ها با به ثمر رساندن بیست و یک گل در صدر جدول گلزنان بیاستد و اقای گل مسابقات سری آ فصل 2008 - 2007 را از ان خود کند. به این ترتیب الکس دل پیرو با زدن 21 گل ( 3 پنالتی )، دیوید ترزگه 20 گل ( 2 پنالتی )، بوریلو 19 گل ( 5 پنالتی ) در رده های اول تا سوم جدول گلزنان ایستادند. کسب عنوان اقای گلی مسابقات در شرایطی کاملا متفاوت برای پینتوریکو بسیار ارزشمند است و انتظار میرود دونادونی بهترین مهاجم فصل را به تیم ملی کشورش دعوت نماید. زوج برجسته بانوی پیر با به ثمر رساندن 41 گل یکی از موفق ترین خطوط حمله را تشکیل دادند و نشان دادند این دو همواره در کنار یکدیگر برای یوونتوس افتخارافرینی می کنند. ایستادن یوونتوس در سکوی سوم مسابقات و قرار گرفتن دو مهاجم سرشناس این تیم در صدر گلزنان نشان شکوه و عظمت سیاه وسفید پوشان یووه است و هواداران بیانکونری در انتظار فصل رویایی اینده خواهند بود.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آنجا که دل خوشست....

پيش فرض

به افتخار داش امیر و الکس بزن کفو.......
    به امید تکرار روزهای خوش گزشته!!
    الان که دارم این پستو می نیویسم
    یاد اون سالی افتادم که یووه بارسا بود داویدز اخراج شده تو وقت اضافه بریندلی پاس داد پستو گزاشت تو گل یادش بخیر...........چه حالی داد...............یعنی می شه فصل بعد فینال باشیم................

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •