چشم های دونادونی به هنر و قدرت الکس خیره شد

منبع:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکشنبه 1 اردیبهشت - یک شروع طوفانی همراه با گلی بسیار زودهنگام؛ با هتریک زیبا و ارزشمند محبوب یوونتوسی ها، عصری دیدنی و به یادماندنی را برای تمام بیانکونری های جهان رقم زد تا تیفوسی های وفادار بانوی پیر پیش از گذشته به وفاداری خود افتخار کنند. امروز شاهد یک یوونتوس بزرگ و باشکوه بودیم یک تیم قدرتمند و بانشاط که به گذشته خود نزدیک و نزدیک تر می شود. در همان ابتدای بازی و در حالی که بازی به دقیقه یک نرسیده بود یک خطا در پشت محوطه جریمه و ضربه ایستگاهی زیبا از الکس که در نهایت با ضربه سر نیکولا لگروتالیه اولین گل بازی در ثانیه های نخستین بازی ( ثانیه 44 ) به ثمر می رسد، این یک شروع خارق العاده به شمار می رفت که خیلی زود به گل دوم بانوی پیر نیز ختم شد، در حالی که بازی دقایق نخست خود را طی می کرد این بار نوبت به هنرنمایی کاپیتان رسید تا با همکاری کامورانزی و ترزگه گل دوم تیمش را وارد دروازه اتالانتا نماید. این نتیجه ای مهم و ارزنده به حساب می امد. بانوی پیر تا 15 دقیقه ای ابتدایی، بازی را کاملا در دست داشت با گذشت زمان شاگردان دل نری خطرناک ظاهر شدند و در چند نوبت دروازه بوفون را تهدید کردند اما موفق به باز کردن دروازه مهمان نشدند. در ادامه شاهد افت سرعت دیدار بودیم و دو تیم هر از گاهی خطری بر روی دروازه یکدیگر ایجاد می کردند. اما در مجموع مهمان بهتر ظاهر می شد تا اینکه بار دیگر پینتوریکو هنر ذاتی خود را نشان داد، دل پیرو در یک صحنه تک به تک به زیبایی هر چه تمام تر دروازه میزبان را گشود تا ارزش واقعی خود را به تمام فوتبال دوستان و مربی تیم ملی ایتالیا روبرتو دونادونی ثابت نماید، او در تمام طول فصل و به ویژه در دیدارهایی با گلزنی و تاثیر مثبتش در نتایج یووه نشان داد که به هیچ عنوان حاضر به متوقف شدن نیست. این گل در ارائه بهتر بازی بانوی پیر کمک کرد و تا نیمه نخست با سه گل به سود بیانکونری ها به پایان برسد. سیاه و ابی پوشان اتالانتا 45 دقیقه دوم را با انگیزه شروع کردند و تقریبا همان تیمی شدند که انتظارش را داشتند. در این لحظات شاهد حضور موثر و نمایش جنگندگی کامورانزی و دل پیرو بودیم، این دو مهره در اختیار داشتن بازی توسط بیانکونری ها نقش بسزایی داشتند. یاران تیم مهمان در این نیمه بهتر ظاهر شدند و بوفون را به زحمت انداختند. اما نباید از بازی تماما هجومی یوونتوس به راحتی گذشت این تیم در سه دیدار اخیر خود بسیار عالی و هجومی برابر حریفان ظاهر شده و چهره یک یووه بزرگ را نمایان ساخت. نمایش فوق العاده بیانکونری ها ادامه داشت تا کاپیتان الکس بار دیگر دروازه اتالانتا را گشود تا شادی را به تک تک هواداران یووه و مجموعه بیانکونری هدیه دهد. این یک پایان خوش و لذت بخش برای دل پیرو، یووه و هوادارانش بود. یووه یک بار دیگر قدرت و شکوه خود را به رخ رقبا کشید تا اغازگر مبارزه سخت و دیدنی فصل اینده باشد.
ترکیب یوونتوس و امتیازات
بوفون 6، گریگرا 5/6، لگروتالیه 7، استانداردو 5/6، مولینارو 6، کامورانزی5/6، نوچرینو5/6، زانتی 7، ندود 5/6، دل پیرو 5/8، ترزگه 5/6
صحبت های پایانی دیدار
کلودیو رانیری مربی بسیار راضی و خشنود بیانکونری ها در پایان بازی در سخنان کوتاهی در حالی که خوشحالی خود را نمی توانست پنهان نماید اظهار داشت : یووه تیمی است که همواره می خواهد شماره یک باشد و قدرتمند. می خواهیم که همواره خوب و عالی بازی کنیم. این یک دیدار حرفه ای و زیبا بود و تمام لحظات بازی شاهد هنر و قدرت دو تیم به ویژه شاگردان بزرگم بودیم. بسیار مهم است که سه دیدار خود را با درخشش تمام نشدنی و فراوان به پایان بردیم و من از این جهت بسیار خرسندم. تمام پسران من بسیار عالی بودند و امیدوارم در انتهای فصل مکان دوم را از ان خود نماییم.
این دیدار یک ستاره درخشان و فوق العاده را در خود می دید، ستاره ای که قصد خاموشی ندارد و همچنان به افتخارات خود در کنار یووه بزرگ می افزاید؛ الکس دل پیرو با به ثمر رساندن سه گل هتریک دیگری در کارنامه ورزشی خود به ثبت رساند و در گفتگوی پایانی بازی در پاسخ به این سوال که ایا دونادونی با شما تماس خواهد گرفت گفت : من این تصور را ندارم، مهم این است که در بهترین شرایط حاضر باشم و بتوانم برای یووه موثر باشم. من مدتها است که منتظر این خبر هستم و همچنان نیز انتظار می کشم امیدوارم در پایان راهی یورو شوم و با ایتالیا پیروزی های بزرگی کسب کنم. این خواسته من است.