ما بارسا رو در هر شرايطي دوست داريم . چه ببره چه ببازه .
ما بارسا رو در هر شرايطي دوست داريم . چه ببره چه ببازه .
امیدوارم بازی به بازی بهتر بشه.
بازی بعدی کی هست؟
دوست عزیز مواظب باش که داری در مورد چه تیمی اینجوری صحبت میکنیا...
یکی ندونه خیال میکنه که یوونتوس به دسته B سقوط کرده و الان هم با کلی ترس و لرز اومده سری A .
جالبه بدونید که افتخارات یوونتوس در سری A از دیگر تیم های ایتالیایی بالاتر بوده ، بنابراین از شما که خودتون رو طرفدار فوتبال و یک بیننده ی حرفه ای میدونید انتظار چنین صحبتی رو نداشتم...
در ضمن شما اگه خیلی طرفدار باشگاه بارسلونا هستی میتونید از شبکه های مختلف ماهواره ای بازی های تیم مورد علاقت رو تماشا کنی ، یعنی دقیقا همون کاری که من برای یوونتوس میکنم چرا که همونطور که اطلاع داری شبکه 3 با تاخیر زیادی بازی رو پخش میکند.پس دیگه فکر نمیکنم که لازم باشه به پخش با تاخیر بازی یوونتوس حسودی کنی...
خیلی هم مشتاق نیستم که دائما بخواهم به این تاپیک بیام و جواب کل کل های شما رو بدم...
در واقع من در این پست یاد آوری مختصری درباره بزرگی باشگاه یوونتوس کردم.
پارسال معلوم شد افتخاراتشو چجوری بدست اورده!!!
وقتی در ساعتی که داره بازیه بارسا برگزار میشه و میان بازی پخش با تاخیر می ذارن, در حالیکه تو اعلام برنامه ها هم گفتن پخشش می کنه ادم حرسش در میاد دیگه
این سومین باره که این کارو می کنن, هنوز یک بازی رسمی از بارسا امسال ندیدیم, در ضمن مگه قراره بر اساس افتخارات بازی رو پخش کنن, واقعا تیمی هست که از بارسا قشنگ تر بازی کنه؟؟!!!!
اگه بازیه بارسا و اینتر(البته من طرفدار اینتر هم هستم) دیده باشی , جواب این سوال رو میدونی منتظر بازی یوونتوس واینترباااااااااااااشید
Last edited by barca_ms_lovexx; 19-09-2007 at 16:58.
ولي ما نه![]()
دوست عزیز من گفته بودم که علاقه ای به کل کل کردن در این تاپیک رو ندارم اما متاسفانه مجبورم که پاسخ شما رو بدهم:
اگه بر اساس افتخارات و هواداران بسیار زیاد یک باشگاه بازی رو پخش نمیکنند پس روی چه حسابی یک بازی رو به صورت زنده بر روی آنتن میگذارند؟؟!!!
اگه نظر شما اینه که باشگاه بارسلونا بازی زیبایی رو انجام میده و بنابراین باید بازی رو پخش زنده کنند باید خدمتتون عرض کنم که امکان داره که یک تیم محلی هم بسیار زیبا بازی کنه و بازی بسیار تماشاگر پسندی رو از خودش به نمایش بذاره اما آیا واقعا دلیل مناسبی برای پخش مسابقات خیابانی اون تیم محلی خواهد بود؟؟!!!
بهتره بدونید که بنا به معروفیت و محبوبیت یک باشگاه در هر کشور مسابقات اون باشگاه به صورت زنده یا حداقل پخش با تاخیر خواهد شد البته من منکر هواداران بسیار زیاد و محبوبیت باشگاه بارسلونا نمیشوم چرا که اصلا صحبت من درباره بارسلونا نیست. بلکه بنده بیشتر به آن صحبت شما که درباره یوونتوس زده بودید و گلایه نا به جایی از پخش بازی این باشگاه داشتید معترض هستم.
جالبه بدونید که بازی های باشگاه های آرژانتینی بسیار زیباو تهاجمی و همچنین تماشاگر پسندی میباشند اما به علت شرایط اقلیمی و ساعات برگزاری مسابقات که بامداد به وقت ایران میباشد و همچنین اندک تماشاگری هوادار باشگاه های آرژانتینی هست ، این بازی ها به روی آنتن نمی روند هر چند در کانال ها و شبکه های متعدد ماهواره ای این بازی ها به نمایش گذاشته خواهند شد...
در ضمن آیا به نظر شما در مشکلاتی که پارسال برای دو باشگاه ایتالیایی یوونتوس و میلان به وجود آمد بازیکنان دخیل بوده اند؟؟؟؟؟
شما هم بهتره که با اطلاعات بیشتری درباره فوتبال قضاوت کنید چرا که مطمئن باشید اگر کوچکترین جامی یوونتوس از اون روش کسب کرده باشه حتما از اون باشگاه صلب شده همانطور که حتی به عنوان جریمه تعدادی از جام های معتبر کسب شده توسط این باشگاه پس گرفته شد.
بنابراین شما به هیچ وجه قادر به مقایسه دو باشگاه یوونتوس پر افتخار در سری A و اینترمیلان نخواهید بود چرا که پارسال هم در غیاب باشگاه یوونتوس و کسر امتیازات بسیار زیاد از میلان موفق به کسب جام سری A شدید.
من فکر میکنم که عقیده شما بر این باشد که باشگاه یوونتوس از فاکتور های زیر برخوردار میباشد که نباید بازی به صورت مستیقم و یا با تاخیر پخش شود:
1) هواداران بسیاراندک در کشور ایران!!!
2)ساعت نامناسب برای پخش مسابقات این تیم!!!
3)عدم وجود افتخاراتی معتبر و قابل قبول برای این باشگاه!!!
4)عدم ارائه بازی بسیار زیبا و تماشاگر پسند در لیگ ایتالیا!!!
در ضمن اگه نظر شما صحیح باشه و تنها فاکتور نمایش بازی های باشگاه ها و تیم های مختلف بازی زیبا و تماشاگر پسند باشه پس در فوتبال مدرن امروزی نباید بسیاری از بازی های باشگاه های معتبر جهان و بسیاری از تیم های دیگر که محکوم به بازی نتیجه گرا هستند،پخش مستقیم شود.که در این صورت واقعا نظر شما خنده دار تلقی خواهد شد
تازه امشب هم که قرار بر این هست که بازی بـــــــــــارســــــــلــــــــــونـــــــــــاو لـــــــــــــــیـــــون به صورت پخش زنده به روی آنتن بره.
امیدوارم که نظر من باعث دلخوری دوستان عزیز نشده باشه و البته باز هم تکرار میکنم که به هیچ وجه قصد کل کل کردن با هواداران باشگاه های دیگر رو نخواهم داشت چرا که معتقد هستم که رفاقت را نباید فدای تعصب نمود.
براي بردن بارسا يك هوراي جانانه بكشيد .......
با عرض پوزش از بقیه دوستان ولی من در مورد بارسا کم بیار نیستم
بارسا زیبا بازی میکنه ولی بازیکن نداره؟!!!!!
5 بازیکن برتر جهان طی نظرسنجی مجله4-4-2
1-کاکا
2- کریس رونالدو
3-رونالدینیو
4-لیو مسی
5-تی تی انری
از 5 نفر سه نفر بارساییند,بقیشونو نمی دونم ولی مطمئنم تو 20 نفر اول یکی هم از این یوونتوس نیست!! شاید حالا بوفون باشه که اونم دروازبانه
مقایسه بقیشون حمیدزیچ با لیو مسی!!, المیرون با اینیستا, ک زانتی با یحیی توره یا ژاوی, یاکوئینتا با دوس سانتوس , ترزگه با اتوئو , 2تا دفاهاش با پویول و تورام و میلیتو , کیلینی با ابیدال قضاوت با خودت!
واقعا ممنون میشم اگه متقاعدم کنی یوونتوس زیباتر از بارسا و جذاب تر بازی میکنه
من تو پست اول هم کاری با قدرت و افتخارات یووه نداشتم شما یه دفعه .....ت دراومد
افتخارات مهم نیست , بلکه مهم وضعیت فعلی و 2,3 سال اخیره!!
حرف شما وقتی منطقیه که هر دو بازی هم زمان باشه
من هنوز به خاطر اینکه پارسال بازیه اینتر با میلان , رم (دور برگشت) رو به طور مستقیم و والنسیا که حتی با تاخیرم نذاشتن , ناراحتم!!!
شما خودتو بزار جای من
وقتی بارسا این همه بازیکن جدید که گرفته و تو دوست داری بازیشو ببینی, بازی با یوکوهاماشو به بدترین شکل ممکن نشون دادن, بازیه اول در لالیگاشو در حالیکه 3 بار در اعلام برنامه ها گفتن, پخش نکردن, بازیه 2 هم نذاشتن , بازیه سوم هم منتظر پخشش بودم که یک دفعه ای گفتن بازیه یووه رو پخش با تاخیر می ذارن
اون موقع چه حالی پیدا می کنی
وای دیگه بازی شروع شد
دیگه باید بازی رو ببینم به امید پیروزیش
Last edited by barca_ms_lovexx; 20-09-2007 at 00:21.
بارسا ترکوند ولی بازم مسی به دادشون رسید.رونالدینهو خیلی دور از انتظاره.
دیگه بد بخت چیکار کنه چطوری بازی کنه که خوشتون بیادرونالدینهو خیلی دور از انتظاره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)