وقتی پنالتی بازی رفت فینال رو (که هیچ وقت یادم نمیره ) رو خراب کرد خواستم برم
شیشه های خونمونو به نشانه اعتراض بشکنم
شبا کابوس میبینم معئنچی اومده پرسپولیس![]()
![]()
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
وقتی پنالتی بازی رفت فینال رو (که هیچ وقت یادم نمیره ) رو خراب کرد خواستم برم
شیشه های خونمونو به نشانه اعتراض بشکنم
شبا کابوس میبینم معئنچی اومده پرسپولیس![]()
![]()
همه گیر دادین به این معدنچی بیچاره ! به نظر من که تیم ما یه بازیکن سرعتی کم داره جای معدنچی هم خالیه من که از بازی معدنچی خوشم میاد![]()
حالا بی خیال معدنچی. بچه ها دارن خوب کار میکنن. ایشالا همینججوری ادامه بدن.
حميد استيلي گفت:«جواب حاشيه سازي ها براي پرسپوليس را با بازيهاي خوب و نتايج مطلوب ميدهيم. همه دلمشغولي كادر فني تيم پرسپوليس آماده كردن تيمي خوب و منسجم براي كسب نتايج خوب و ارايه بازيهاي تماشاگر پسند است .»
مربي تيم فوتبال پيروزي پس از پيروزي در برابر تيم فوتبال ابومسلم با بيان مطلب فوق به سايت رسمي باشگاه پيروزي (پرسپوليس) گفت:« تيم ما خيلي خوب بازي كرد و داريم نتايج زحماتي را كه در تمرينات مي كشيم ، مي گيريم. در بازي هاي گذشته يكسري مشكلاتي داشتيم كه در تمرينات هفته گذشته روي آنها كار كرديم و آنها را برطرف كرديم و توانستيم ابومسلم را در زمين خودش شكست دهيم .»
استيلي با اشاره به بازي روان و خوب تيم پيروزي در خصوص دلايل ارايه بازي رو به جلو تيم پيروزي گفت :«يك دليل بازي زيبا و رو به جلوي تيم ما اين بود كه تيم مقابل هم حمله مي كرد و بسته بازي نمي كرد. دليل ديگر اين بود كه ما بچه ها را از نظر روحي و رواني آماده كرده بوديم و با برطرف كردن اشكالات بازي هاي گذشته خودمان را مهياي بازي خوب و كسب نتيجه مناسب كرده بوديم .»
وي به به ثمر رساندن 8گل در سه بازي از سوي بازيكنان خط حمله اين تيم اشاره كرد و افزود: « با بازيكنان خوبي كه امسال جذب كرده ايم، هم در زمين و هم در نيمكت پتانسيل خوبي داريم و عملكرد مهاجمانمان نيز بسيار خوب و راضي كننده بوده است . در خط دفاع نيز بازي به بازي بهتر مي شويم عملكرد بچه ها در اين خط فوق العاده بوده است.»
مربي تيم پيروزي با ابراز رضايت از عملكرد بازيكنان خود گفت: «پژمان نوري در خط دفاع عملكرد بسيار خوبي داشته و مي تواند نفر اول تيم ملي كشورمان در سمت چپ باشد. شيث رضايي و نصرتي و حيدري هم بسيار خوب كار كرده اند. همه بچه ها آنقدر خوب عمل كرده اند كه نمي شود گفت بهترين بازيكن تيم كدام است.»
استيلي تاكيد كرد: « با وجود اينكه بازي هايمان را با برد پشت سر گذاشته ايم باز هم عدهاي به دنبال حاشيه درست كردن براي تيم منسجم كنوني هستند و در صدد انتشار شايعات براي تيم ما هستند. اين در حالي است كه كادر فني و بازيكنان و مديريت باشگاه با همدلي و كسب نتايج خوب پاسخ اين حاشيه سازي ها را خواهند داد.»
در روزي كه پرسپوليس با سه گل ابومسلم را شكست داد، محسن خليلي در حد يك ستاره ظاهر شد تا با زدن دو گل نقش مهمي در پيروزي تيمش داشته باشد.خليلي در خصوص برد پرسپوليس گفت: «شكست دادن ابومسلم در مشهد كار سختي نبود و ما يك نتيجه عالي را به دست آورديم، مطمئن باشيد كه پرسپوليس در بازيهاي آينده از اين بهتر خواهد شد.»
فكر ميكردي با سه گل ابومسلم را شكست دهيد؟
ميدانستيم بازي سختي در پيش داريم ولي براي پيروزي به مشهد رفته بوديم تا روند صعودي خود را ادامه دهيم. ابومسلم خوب بازي كرد ولي ما در دقايق ابتدايي به گل رسيديم و اين باعث شد تا آنها شوكه شوند، البته پيشبيني نميكردم كه در مشهد با سه گل ابومسلم را ببريم.
به نظر تو، پرسپوليس از لحاظ تاكتيك تيمي به هماهنگي رسيده است؟
هنوز به طور كامل هماهنگ نشدهايم و دو سه هفته ديگر به زمان احتياج داريم. مطمئن باشيد كه پرسپوليس در بازيهاي آينده قويتر خواهد شد چون تيم ما از لحاظ بازيكن و كادر فني پتانسيل بالايي دارد. مقابل ابومسلم بهتر از دو بازي قبلي كار كرديم و اطمينان دارم كه در آينده بهتر از اين خواهيم شد.
ابومسلم ضعيف بازي كرد يا اينكه پرسپوليس قوي بود؟
ابومسلم تيم بسيار خوبي داشت و هافبكهاي اين تيم سعي داشتند كه اجازه بازيسازي را از ما بگيرند. به نظر من شكست دادن اين تيم در مشهد كار آساني نبود و اين نشاندهنده قدرت پرسپوليس است.
زدن دو گل، بهترين اتفاق ممكن براي تو بود. پس از بازي چه احساسي داشتي؟
در هر بازي با انگيزهاي بالا وارد زمين ميشوم و فقط به موفقيت تيم فكر ميكنم و بعد از بازي خيلي خوشحالي بودم. البته اين ابتداي راه است و بايد اين روند را در بازيهاي آينده هم ادامه بدهم.
بارها گفتهاي كه به آقاي گلي فكر نميكني، همچنان هم چنين عقيدهاي داري؟
به نظر من موفقيت تيم از همه چيز مهمتر است. براي دعوت شدن به تيم ملي با ترانسفر شدن، رتبه تيم بسيار حائز اهميت است و قهرماني پرسپوليس مهمتر از به دست آوردن افتخارات شخصي است.
با اضافه شدن ليت سينكي به جمع مهاجمان پرسپوليس، احساس خطر نميكني؟
جدا از من و نيكبخت، مهاجماني مثل خرسندي، خيرخواه و فراز فاطمي در پرسپوليس حضور دارند و رقابت سالمي در تيم حاكم است.در مورد بازي كردن بازيكنان، فقط كادر فني تصميمگيرنده است در ضمن بايد بگويم كه خط حمله پرسپوليس در اين سه بازي خوب كار كرده است.
به نظر تو پرسپوليس احتياج به جذب مهاجم دارد؟
من فقط يك بازيكن هستم و در اين مورد بايد كادر فني نظر بدهند.
به نظر ميرسد كه با نيكبخت به طور كامل هماهنگ نشدهاي؟
هنوز براي هماهنگي كامل احتياج به زمان داريم ولي بايد بگويم كه نيكبخت فوتباليست باهوشي است و خوشحالم كه كنار او بازي ميكنم.
فكر ميكني پرسپوليس قهرمان شود؟
اگر مشكل خاصي مثل محروميت و مصدوميت بازيكنان به وجود نيايد، تيم ما قهرمان ليگ خواهد شد چون لايق به دست آوردن اين عنوان هستيم. من براساس تواناييهاي كادر فني و بازيكنان اين حرف را ميزنم و معتقدم اين پرسپوليس مدعي اول قهرماني است.
محمد نصرتي گفت:« گلهايي كه در بازي اول هم خورديم بر اساس اشتباه فردي بود و نه مشكل سازماندهي خط دفاعي. خط دفاعي پرسپوليس بازي به بازي بهتر خواهد شد و با اين نفرات ، سعي مي كنيم بهترين خط دفاع ليگ برتر باشيم.»
مدافع مليپوش تيم فوتبال پيروزي پس از بازي با ابومسلم در مشهد به سايت رسمي باشگاه پيروزي (پرسپوليس) گفت:« ما در بازي هاي تداركاتي با تيم هاي پر قدرتي بازي نداشتيم و بازي هاي ابتداي فصل برايمان بسيار مهم است. با گذشت زمان منسجم تر مي شويم و بازي هاي بهتري را در خط دفاعي پرسپوليس به نمايش مي گذاريم.»
نصرتي عملكرد خط دفاعي پرسپوليس را خوب توصيف كرد و تصريح كرد:« خط دفاعي كنوني پرسپوليس تنها 3 بازي رسمي را در كنار يكديگر بازي كرده اند و با اين حال عملكرد خوب و مثبتي داشته ايم. با اين نفرات مطمئن باشيد تبديل به يكي از بهترين خطوط دفاعي ليگ برتر خواهيم شد.»
رضا ماماني گفت :«پرسپوليس دارد به همه ايران نشان مي دهد كه تيم پر قدرتي است و قصد دارد صدر جدول را با قدرت نگه دارد . در اين مسير بازي داخل و خارج از خانه هم براي ما فرقي ندارد و در همه بازي ها به برد فكر مي كنيم .»
هافبك تيم پيروزي پس از شكست تيم ابومسلم در مشهد به سايت رسمي باشگاه پيروزي گفت:«بچه هاي ما خيلي خوب شروع كردند و چنين بازي اي در مشهد و در برابر تماشاگران حريف جاي تبريك دارد. ما بازي را خوب شروع كرديم و خوب هم ادامه داديم و حتي مي توانستيم بازي را با گل هاي بيشتري ببريم .»
ماماني در خصوص بازي بهتر و روان تر تيم پيروزي در نيمه دوم اين بازي تصريح كرد:«اين مسئله را بايد به آقايان استيلي و مرزبان كه در ابتداي فصل و در طول مدت بدنسازي، بدن بچه ها را خيلي خوب آماده كردند تبريك گفت. بدنسازي امسال ما خيلي خوب بوده است و نتيجه تمرينات پيش از فصل در سه بازي اخير خودش را به خوبي نشان داده است و ما در نيمه دوم از حريفان مان سر بوده ايم .»
وي با اشاره به حضور بازيكنان آماده در خط مياني تيم فوتبال پيروزي افزود:« حضور بازيكنان آماده در خط مياني پرسپوليس باعث ايجاد رقابت بين بازيكنان مي شود و اين مسئله به پيشرفت همه كمك مي كند. نبض هر تيمي خط مياني آن تيم است و هر تيمي كه خط مياني آن خوب كار كند، خوب هم نتيجه مي گيرد.»
هافبك تيم فوتبال پيروزي تاكيد كرد:« تا زماني كه اين همدلي و رفاقت در مجموعه باشگاه، از بازيكنان ، مربيان، مديرعامل و هيات مديره گرفته تا كوچكترين عضو باشگاه وجود داشته باشد و همه دلشان با تيم باشد مطمئن باشيد خوب نتيجه ميگيريم و روند رو به رشدمان متوقف نميشود.»
كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس پس از كسب سومين پيروزي سرخ پوشان گفت: ابومسلم ضعيف تر از دورههاي گذشته بازي كرد.
كريم باقري در باره ديدار حساس پرسپوليس در هفته سوم ليگ برتر عنوان كرد: در مشهد بازي خيلي خوبي را ارايه كرديم. لايق كسب اين برتري بوديم و در پايان، 3 امتياز مسابقه را كسب كرديم.
كاپيتان پرسپوليس راجع به شرايط تيم ابومسلم گفت: بارها در مشهد مقابل ابومسلم بازي كردهام. همواره اين تيم براي ما مشكلساز مي شد؛ اما اين بار نسبت به گذشته ضعيفتر شده بودند. علت ضعف آنها برايم ناشناخته بود.
باقري راجع به تعويضش برابر ابومسلم اظهار داشت: در هفته گذشته تنها 2 جلسه تمرين كرده بودم. به دليل آنكه فشار كمتري را متحمل شوم، در 15 دقيقه پاياني تعويض شدم و مسئله خاصي وجود نداشت.
هافبك پرسپوليس به نتيجه پاياني اشاره كرد و افزود: پيش از شروع مسابقه فكر نميكرديم كه 3 بر صفر برنده شويم؛ اما به پيروزي پرسپوليس اطمينان داشتيم.
كاپيتان ابراز اميدواري كرد كه در هفتههاي آينده پرسپوليس عملكرد بهتري داشته باشد. وي در اين زمينه عنوان كرد: در تمامي خطوط بازيكنان خيلي خوبي را داريم و در مسابقات بعدي ميتوانيم عملكرد مطلوبتري داشته باشيم.
پرسپوليس در هفته سوم ليگ برتر موفق شد با نتيجه 3 بر صفر ابومسلم را ورزشگاه ثامن مشهد شكست دهد.
خوب من هم به نوبه خودم ایجاد اختلاف 5 امتیاز در اول فصل با آبی رو تبریییییییییییییییییییک میگم
عشق است پرسپولیس
سرور استقلال
پرسپولیس 3 ابومسلم 0
مس 1 استقلال 1
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)