سلام
من امروز داشتم ArcGis9.3 رو نصب میکردم ، بعد از نصب موقعی که لایسنس رو باید بهش تعریف کنیم ، این ارور رو میده :
البته این مال شرکت دریا سافت هست و نصبش خیلی بد قلقه !
کسی قبلا نصب کرده این ورژن رو ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید .
![]()
سلام
من امروز داشتم ArcGis9.3 رو نصب میکردم ، بعد از نصب موقعی که لایسنس رو باید بهش تعریف کنیم ، این ارور رو میده :
البته این مال شرکت دریا سافت هست و نصبش خیلی بد قلقه !
کسی قبلا نصب کرده این ورژن رو ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید .
![]()
ظاهرا تنظیمات Lic Manager مشکل داره ، کسی نمیدونه چه دلایلی ممکنه برای این ارور وجود داشته باشه ؟
شما به این مشکل بر نخوردید ؟
This license cannot be checked out because:
Cannot connect to license server
... I will try to determine what the problem is...
->Node pnp-01 is UP and the network is working
->the lmgrd for this license file (27001@pnp-01) does not respond
This means that either the license servers were not
started, or that lmgrd is running on another port. If
you would like to see if lmgrd is running on another port,
run lmdiag without the "-n" switch, and
choose the extended connection diagnostics.
-----------------------------------------------------
"AeronauticalFX" v9.3, vendor: ARCGIS
License server: pnp-01
floating license starts: 1-aug-2008, expires: 17-nov-2017
This license cannot be checked out because:
Cannot connect to license server
... ادامه هم داره ، ولی همش همین تکرار میشه ...
سلام
والا ما ARCGIS 9.2 رو نصب کردیم و مشکلی نداره و کار میکنه ولی 9.3 رو هنوز نصب نکردیم ! حالا چرا از نسخه 9.2 استفاده نمیکنید ؟
---------- Post added at 10:34 AM ---------- Previous post was at 10:33 AM ----------
سوال جالبی بود ! اگر کتاب مناسب ی پیدا کردید به من هم معرفی کنید ! اصولا راهنمایی خود نرم افزار راهنمایی خوبی کرده و اکثر کتاب هایی در این زمینه ترجمه آموزش راهنمای خود نرم افزار هست !
سلام مجدد
من قبلا 9.2 رو داشتم ، بعد که ویندوز رو عوض کردم ، گفتم برای آپدیت بودن !! 9.3 نصب کنم ، که به مشکل بر خورد ، یه سری تغییرات جزیی توی 9.3 به وجود اومده ، یک سری جزییات توی Query و ... اگر اشتباه نکنم .
اگر نشه مجبورم همون 9.2 نصب کنم .
خیلی از این سری نرم افزار های مشکل لیسنز دارند @
مثلا خود من IDRISI TAIQA و ER Mapper 2010 رو دارم که هر کاری میکنم نمیتونم لیسنزش رو بردارم و در واقع کرکش کنم !
!!!!
اما ARC GIS 9.2 به نظر خودم جالبه ...
این فایل نتیجه چندین ماه تلاش من در زمینه زمین شناسی است !
البته من از روش های کروستا و مولفه اصلی نرفتم ! لطفا ببینید و خوشحال میشم نقصان ها و یا پیشنهادات خود را بهم بگید
حدود 4 مگابایت ! بر روی ifile گذاشتم که قابلیت resume هم داشته باشه و سرعتش بالا باشه !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من براي دريا سافت رو روي ويندوز 7 نصب كردم .....مشكلي هم پيش نيومد....شما روي ويندوز 98 داري نصبش ميكني؟؟؟؟!!!! ظاهر پنجره هات خيلي شبيه 98 هستش...!!
سلام - یه سوال مهم داشتم !
آیا تصاویر ASTER L1B نیاز به ژئورفرنس کردن دارند یا خیر ؟ شما یه جا گفتید که لازم نیست ! ولی تو سایت ngdir.ir میگه لازم هست !
لطفا بفرماید نرم افزاری هست که بصورت راحت و ساده و به قولی اتوماتیک این مهم رو انجام بده .... با تشکر
سلام
از نرم افزارهاي مختلفي ميتوني براي ژئورفرنس استفاده كني مثل آرك جي آي اس.....فك كنم ENVI يا ER هم اين كارو انجام بدن.....
لطفا مطلب سايت ngdir رو هم اينجا قرار بده....
با عرض سلام
لطفا اگر امکان داره ج.اب پرسش های پست های قبلیم رو بدید ! مخصوصا چند تای آخری
با سپاس
چشملطفا مطلب سايت ngdir رو هم اينجا قرار بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)