من كه ستاره 140 ستاره3 و... روميزنم اما ميگه تنظيمات گوشي شما در سيستم نيست!!!
من قبلا nec داشتم ولي با اون خيلي خيلي راحت به اينترنت وصل ميشدم حالااين كه nokiaهست نميدونم چرا اينقدر سخت وصل ميشه ببخشيد اصلا وصل نميشه
يكي كمك كنه
من كه ستاره 140 ستاره3 و... روميزنم اما ميگه تنظيمات گوشي شما در سيستم نيست!!!
من قبلا nec داشتم ولي با اون خيلي خيلي راحت به اينترنت وصل ميشدم حالااين كه nokiaهست نميدونم چرا اينقدر سخت وصل ميشه ببخشيد اصلا وصل نميشه
يكي كمك كنه
دوستان عزيز چرا كسي به اينجا سرنميزنه
لطفا خواهشمند است يك انسان خوب به همه ي 6300 دار ها كمك كنه و به اون ها اتصال به اينترنت گوشي رو اموزش بده
زياد خودتو اذيت نكن من هم هنوز با اين گوشي كه هيچ با چهارتا گوشي كه دارم ه اينترنت وصل نشدم اين اواخر هم كه فكر كنم كلا اينترنت ايرانسل خرابه.
من وقتي هدفون گوشه رو وصل ميكنم و در حالتي كه صفحه كليد قفل نيست دكمه هدفونو نگه ميدارم اول ميگه now speking بعد گوشي روشن و خاموش ميشه ميشه يكي امتحان كنه بعد جوابو بده![]()
دوستان من مشکل اینترنتش رو پیدا کردم ببخشید که دیر شد اخه کارت شارژ نداشتم.راستش حتی میشه بری تم هم دانلود کنی از خود نوکیا.الان امتحان کردم.بعد از اینکه تنظیمات Gprs براتون اومد.باید برین تو قسمت Setttiigs بعد برین تو قسمتconfiguration بعدdefault Config.sett بعد که داخل این قسمت شدین باید نوشته باشه Gprs1 حالا Option رو بزنید و گزینه Sat As Default رو بزنین.حالا یک مرحله برگردین و باید گزینه Activ.det.in All Apps که قبلا غیر فعال بود باید فعال شده باشه.خب حالا بازش کنید یک پیغام میده که باید Yes رو بزنید.دیگه تموم.امیدوارم لذت ببرید. حالا میتونین برین قسمت تمها و گزینه دانلود تم رو بزنید و تم دانلود کنید.فکر کنم اسکرین سرور و خیلی چیزایه دیگه هم بشه دانلود کرد.
ميشه بگي چي جوري تنظيمات برات اومد من كه هرچي ميزنم ميگه تنظيمات مربوط به گوشي شما در سيستم نيست
دوستان يك سوال: كسي ميدونه بايد چيكار كنيم تا وقتي هدست به گوشي وصله اگه كسي زنگ زد اهنگ زنگ فقط از هدست پخش بشه؟
راستش من همون ستاره 140 ستاره 3 مربع رو زدم بعد هم عدد 6 رو براشون فرستادم.بعد دو تا اس ام اس اومد یکیشم که باید YES میزدم تا تنظیمات انجام بشه.شما یبار ریست تنظیمات کنید بعد زبان انگلیسی رو انتخاب کنید بعد امتحان کنید احتمال زیاد درست بشه.من قبلا یدونه کا 750 داشتم وقتی فارسی بود تنظیمات اجرا نمیشد.
ببخشید دوستان کسی هست که بدونه ایا اپدیت برا گوشی اومده یا نه؟امیدی هست که اپدیت جدید بیاد مشکل محدودیت اجرای نرم افزار بالای یک مگابایت حل بشه یا نه؟تا جایی من میدونم این گوشی اخر سال 2006 تولید شده.یعنی از اون زمان براش اپدیت نیومده؟
من زبان گوشیم انگلیسیه ولی ایرانسل مسیج ارسال نمیکنه
mahsai اگه امکانش هست شما محتوای پیام ها رو اینجا بزار تا ما که مشکل داریم به صورت دستی تنظیم کنیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)