سلام
يكي از من خواسته واسش انتخاب رشته كنم به نظرتون با كدوميكي بهتره اين كار رو انجام بدم ؟؟
سلام
يكي از من خواسته واسش انتخاب رشته كنم به نظرتون با كدوميكي بهتره اين كار رو انجام بدم ؟؟
نرم افزار های انتخاب رشته زیاد قابل اطمینان نیستن و معمولا یک پله پایین می زنن . انتخاب رشته یک امر تخصصی هستش که یه نرم افزار با یک سری اعداد و ارقام نه چندام واقعی و محدود انجام می ده ! و بیشتر برای کسب درامد هستند . شنیدم که سازمان سنجش داره سیستم انتخاب رشته مجازی خودشو روی سایت سنجش قرار می ده که به نظر من اطمینان به این نرم افزار بسیار بیشتره ولی اصلا برای انتخاب رشته کافی نیست و فقط یک حدود رو نشون می ده ! . سعی کنید با واقعیت پیش برین . این واقعیت نه مثل این نرم افزار ها پایین نشون می ده و نه مثل رویای شما بالاست ! . 100 انتخاب وجود داره ! . خودتون بشینید و با توجه و آگاهی از واقعیات و کمی هم توسط اعداد و ارقام بهترین انتخاب رشته رو بکنید ...
با هیچ کدوم! انتخاب رشتتونو ندین دست این برنامه ها!!! البته رشته های معقولی انتخاب می کنه ولی ترتیبش اصلا درست نیست.سلام
اون مشاور 87 هم دانلود کردم کاملا قاطی داره دانلود نکنید !
اگر قاطی نداشت خودم یه جای بهتر براتون آپ می کردم! برم ببینم نمیشه یه جوری به کارش انداخت!![]()
سلام
برای رشته هنر هم کاربرد داره ؟
حالا من میگم ضرری که نداره . من میخوام برم رشته گرافیک یا نقاشی ...اگه اینا نشد صنایع دستی ...
1-هنر
2-روزانه (تهران یا اصفهان) و اگه لازم باشه شبانه (تهران)
3)زیرگروه 1 : 660
4)رتبه منطقه :852
5)رتبه کشوری : 2224
6)نمره کل : 7582
7)منطقه دو
Last edited by brain; 28-07-2008 at 14:33. دليل: این پست اشتباهی اینجا ارسال شد ... ببخشید
با این رتبه ها این بنده خدا کجا قبول میشه.
زیر 1_5186 زیر 2_4921 زیر 3_4935 رتبه سهمیه(منطقه 3 بوشهر) 5099 _ نمره کل 7744 میگه این رشته ها را روزانه میخواهم.مکانیک_کامپیوتر_بر _فیزیک_شیمی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تشکر یادتون نرهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ایمیج را با نرو باز کنید با درایو مجازی
لطفا از این به بعد فقط پی ام بدید. چون من حسابی قاطی کردم با این همه پست و فقط به ÷ی ام خصوصی جواب می دم.
یه سر به سایت کانون فرهنگی بزنید اطلاعات مفیدی داره!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون .
این کانون که سایتش خرابه !!
پسورد ؟ فایل پسورد داره !!!!!!!!
Last edited by eghbal; 28-07-2008 at 16:51.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)