ای بابا چیشد پس؟کسی نیست؟
دوست عزیز صدای اون مدلی که گزاشتی ایراد داره
1- تو مدل پک های اول وقتی با رگبار ها یک تیر میزنی جای 2 تا سوراخ میمونه
2-وقتی با تفنگ های دوتای تیر میزنی فقط از یکیش گلوله در میاد
کسی راهی واسه این مشکلات داره ؟
یک تجربه:fps را فقط تو درایو windows نصب کنید .وقتی مسیرش را تعقیر بدی یا هنگ میکنه یا ارور میده
راستی من این مدل پک ا را دارم اگه یه برنامه فشرده ساز قوی معرفی کنید.براتون اپ میکنم !!!
1 تا 18
22 و 31
اگه کسی غیر از اینها داره یه لینک سام به من بده ممنون میشم
من تا چند روز دیگه بیشتر فردین بازی در نمیارم اااااااا زود بگید !!!!
اینم شد اینترنت که ما داریم
80 مگ اپ شده بود . دی سی شد
اه اه
لینکش را جوستم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینک مدل پک 8 را ندارم ولی قول میدم پیدا کنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالا اگه کسی ینک نسخه X10کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و باقی مدل پک ها را بذاره ممنون میشم !!!
یادتون نره ازم تشکر کنیداااا![]()
لینکهای مدل پکی که گذاشتید مربوط به نسخه x10 میشه؟؟؟؟؟
اینم لینک خود برنامه به همراه سریال نامبر البته خودم هنوز دانلودشون نکردم امشب یا فردا شب دانلودشون میکنم...
سریال نامبر : 0x100000140429b3
لینکهای 95 مگابایتی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Vahid67; 06-11-2009 at 23:46.
اینم یه نرم افزار برای تغییر آیکون !!!!!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم مدل پک 8
دوستان یه بازی که با این نرم افزار ساخته میشه حداقل چه سیستمی برای اجرا نیاز داره؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[quote=Vahid67;4380355]لینکهای مدل پکی که گذاشتید مربوط به نسخه x10 میشه؟؟؟؟؟
نه عزیزم . ولی تو نصب مدل پک های جدید خودش سوال میکنه که میخوای رو چه نسخه ای نصب کنی .معمولی یا X10![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)