ممنون
نوکرتم داداش
همین که آقایی کرد و واسم وقت گذاشتی یک دنیا ممنونت شدم
مرسی
ممنون
نوکرتم داداش
همین که آقایی کرد و واسم وقت گذاشتی یک دنیا ممنونت شدم
مرسی
من یه منو ریختم وقتی دکمه ی یشرتکات رو میزنی همه نوشته ها پاک شده
دوستان منو هایی که فلش نیستن و نیاز به آپلود کردن menu.ml دارن رو میشه چندتایی با هم ریخت مثل منوهای فلش بعد با تم عوضشون کرد؟
می دونم اینجا جاش نیست ولی من هر جا پرسیدم کسی جواب نداد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی از اساتید می دونه این آکوستیک های توشارا به چه گوشی هایی می خورند؟
ازت تو بسیار تشکر میکنم که اینارو گذاشتی
من نمیدونم ولی یکی از دوستامpuria007 پیام بزلر حتما جواب میده
سلام.
ازتون اولا خیلی ممنون که تاپیکی رو تونستم پیدا کنم چون خیلی وقته که دنبال چنین کاری با گوشی ام هستم.
دوما:این دیگه آخر نامردی که شما به زبان ساده آموزش تغییر منوهارو به من و خیلی های دیگه آموزش نمی دید.دادید ولی نمیشه سر دآورد چی به چی در ضمن من با برنامه setool2lite کار کردم ولی گوشی چه متصل باشه چه نباشه فرقی نمیکنه گوشی همون جایی که گفته در عرض 30 ثانیه گوشی به کابل وصل کنید و قبلش دگمه c رو نگاه دارید//
یه آموزش با برنامه های دیگه بگید خواهشا هم راحت باشه و هم بصرفه
خواهشا.............
در ضمنشما با کدوم برنامه و با گذر از چه مراحلی به این راحتی گوشی خودتونو فلش میکنی.من فقط منوی گوشی خودمو تغییر بدم.گوشی من k510i سونی اریکسون.
فقط منوی خودمو تغییر بدم اونایی که تونستن گوشی خودشونو فلش و گوشی اوناهم k510 هست یه آموزش به همراه برنامه هاش بزارند ممنون میشم.
منتظرم.
Last edited by arash66_2m; 09-09-2007 at 06:43.
توشارا اسم یه گروهه که تو هک سونی اریکسون استاد اند و طبق گفته خودشون به k750 w800 , w810 میخورهمی دونم اینجا جاش نیست ولی من هر جا پرسیدم کسی جواب نداد.
کسی از اساتید می دونه این آکوستیک های توشارا به چه گوشی هایی می خورند؟
شرمنده میکنی مجید جون من در حد این حرفا نیستممن نمیدونم ولی یکی از دوستامpuria007 پیام بزلر حتما جواب میده
دیگه از Setool راحت تر؟یه آموزش با برنامه های دیگه بگید خواهشا هم راحت باشه و هم بصرفه
خواهشا.............
با برنامه xs در این زمینه خیلی حال میکنمدر ضمنشما با کدوم برنامه و با گذر از چه مراحلی به این راحتی گوشی خودتونو فلش میکنی.من فقط منوی گوشی خودمو تغییر بدم.گوشی من k510i سونی اریکسون.
برو به کلوپ firmware مهدی موسوی گل واست توضیح میده
سلام ببخشید من اینقدر درخواست میکنم ولی خوب آماتورم من چند تا فلش منو گرفتم باید کجا فلششون کنم؟
راستی والپیپرش هم هست اون یکی رو کجا بریزم؟؟؟ یه آموزش بدید مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)