خوش به حالتون من dvd این بازی که متعلق به شرکت کبیر سافت بود گرفتم اما dvd خراب بود
چون وقتی رفتم عوضش کنم فروشنده گفت تمام dvd ها خرابه میتونم بپرسم بازی شما متعلق به کدوم شرکت توزیع کننده هست
خوش به حالتون من dvd این بازی که متعلق به شرکت کبیر سافت بود گرفتم اما dvd خراب بود
چون وقتی رفتم عوضش کنم فروشنده گفت تمام dvd ها خرابه میتونم بپرسم بازی شما متعلق به کدوم شرکت توزیع کننده هست
بنده DVD این بازی را از شرکت soroosh soft خریداری کردم که به خوبی کار می کند.
Last edited by ashjaee; 09-09-2007 at 08:12.
سلام بچه ها خسته نباشید یک سوال کسی لینک دانلود مستقیم این بازی رو داره به من بده
این هم لینک دانلود غیر مستقیم:
[FONT='Times New Roman','serif']جعبه کد[FONT='Times New Roman','serif']:[/FONT][/FONT]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [FONT='Times New Roman','serif'][/FONT] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [FONT='Times New Roman','serif'][/FONT] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [FONT='Times New Roman','serif'][/FONT] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [FONT='Times New Roman','serif'][/FONT] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [FONT='Times New Roman','serif'][/FONT] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [FONT='Times New Roman','serif'][/FONT] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [FONT='Times New Roman','serif'][/FONT] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [FONT='Times New Roman','serif'][/FONT] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [FONT='Times New Roman','serif'][/FONT] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [FONT='Times New Roman','serif'][/FONT] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [FONT='Times New Roman','serif'][/FONT] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [FONT='Times New Roman','serif'][/FONT] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [FONT='Times New Roman','serif'][/FONT] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [FONT='Times New Roman','serif'][/FONT] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [FONT='Times New Roman','serif'][/FONT] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [FONT='Times New Roman','serif'][/FONT] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [FONT='Times New Roman','serif'][/FONT] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [FONT='Times New Roman','serif'][/FONT] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [FONT='Times New Roman','serif'][/FONT] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [FONT='Times New Roman','serif'][/FONT] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [FONT='Times New Roman','serif'][/FONT] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [FONT='Times New Roman','serif'][/FONT] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [FONT='Times New Roman','serif'][/FONT] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [FONT='Times New Roman','serif'][/FONT] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [FONT='Times New Roman','serif'][/FONT] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [FONT='Times New Roman','serif'][/FONT] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [FONT='Times New Roman','serif'][/FONT] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [FONT='Times New Roman','serif'][/FONT] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [FONT='Times New Roman','serif'][/FONT] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [FONT='Times New Roman','serif'][/FONT] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [FONT='Times New Roman','serif'][/FONT] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [FONT='Times New Roman','serif'][/FONT] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [FONT='Times New Roman','serif'][/FONT] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [FONT='Times New Roman','serif'][/FONT] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [FONT='Times New Roman','serif'][/FONT] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [FONT='Times New Roman','serif'][/FONT] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [FONT='Times New Roman','serif'][/FONT] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[FONT='Times New Roman','serif'][/FONT]
[FONT='Times New Roman','serif']Password [/FONT]
[FONT='Times New Roman','serif']جعبه کد[FONT='Times New Roman','serif']:[/FONT][/FONT]
[FONT='Times New Roman','serif']www.oyun-arsivi.com[/FONT]
من تمام کردم يا نکردم؟
رسيدم به جايی که با دامبلدور عزيزتر از جونم بايد با ولدمورت عزيز بجنگم اما باختم. و بعد دوباره برگشتم به محيط قلعه که ليست اعضای محفل هم دوباره آمده بود. اما کاری نيست که بکنم. تکليفم چيه؟
راستی امضات منو کشته : آخرين دشمنی که بايد نابود شود مرگ است!
نه یکم دیگه مونده .
وسایل لونا رو پیدا کردی ؟
نه يکيشو پيدا کردم. چيکار کنم؟نه یکم دیگه مونده .
وسایل لونا رو پیدا کردی ؟
در هفت هشت صفحه اول این تاپیک نوشته شده که وسایل لونا کجان و باید بگردی و اونها رو پیدا کنی.
بعدم اگه بیکار بودی بری بازی رو صددرصد کنی.
خيلی خيلی خيلی مسخره تمام ميشه پس .
آخه من چيکار کنم از دست این EA
الهی بميرن با این هری پاتر ساختنشون
ویرایش شد . . . .
Last edited by ashjaee; 22-09-2008 at 10:24.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)