اينطور كه معلومه همه بابيلونها با ويستا مشكل دارند.وقتي دكمه ي پچ را زدي پيغامي يا اخطاري نداد؟ اگه داد چي بود؟ من حدسم اينه يه اخطار داده شما هم NO را زديد اينطوري شده.
اينطور كه معلومه همه بابيلونها با ويستا مشكل دارند.وقتي دكمه ي پچ را زدي پيغامي يا اخطاري نداد؟ اگه داد چي بود؟ من حدسم اينه يه اخطار داده شما هم NO را زديد اينطوري شده.
موقع نصب بابیلون لایسنس کد با پسوورد میخواد چی باید وارد کنم؟
بايد گزينه ي Trial را انتخاب كني (گزينه بالاييش) بعد كه نصب شد بابيلون را ببندي و كرك را اجرا كني
دوست عزیز ممنونم از راهنماییتون .. یک سوال دیگه هم دارم چطور میتونم از professonal glossary های فارسی بابیلون استفاده کنم .اصلا فارسی ان وجود دارد .چون فقط ترجمه انگلیسی اش را انجام میدهند.
اگر سایتی را معرفی کنید ممنون میشم.مثلا ترجمه فارسی کلمات تخصصی برای پزشکی یا نجوم را می خواستم.
Last edited by sm6m10; 13-06-2008 at 17:19.
دوست عزيز اينجا فقط راجع به كرك بابيلون بحث ميشود شما درخواست خود را در انجمن معرفي و دانلود نرم افزار»سرگرمي و موارد ديگر»تاپيك بابيلون مطرح نماييد.
سلام
نه پیغام خاصی نداد. فقط بابیلون باز بود. بستمش و پچ رو اجرا کردم.
ولی هیچ اتفاقی نیوفتاد!
رجيستري را تميز كردي قبل از نصب بابيلون؟ روش تميز كردن رجيستري را در صفحه قبل گذاشتم. بابيلون را كامل پاك كن و بعد برو يراغ رجيستري و بعد از تميز كردن رجيستري بابيلون را نصب كن و كرك را اجرا كن بعد از بستن بابيلون. ببين كار ميكنه يا نه.
رجیستری رو پاک کردم و دوباره نصب کردم
بالاخره درست شد!
متشکرم
من یک لایسنس براتون آپلود کردم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام, چطور می تونم توی بابیلونم در کنار دیکشنری فارسی انگلیسی و بالعکس ,آلمانی انگلیسی و بالعکس رو هم داشته باشم .اگه راهنمایی کنین ممنون میشم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)