من از طرف تیم دریم فاکتوری موافقم و به نمایندگی از آقا پویان برای بحث در مورد اسم و سایر موارد آماده هستم
من از طرف تیم دریم فاکتوری موافقم و به نمایندگی از آقا پویان برای بحث در مورد اسم و سایر موارد آماده هستم
منم موافقم!
در تاپیک خودمونم گفتم!
پس شروع کنید یه اسم واسه گروه انتخاب کنید!
به نظر من اسم گروه GPD یا PGD یا DGP و.... باشه!(حرف اول هر سه گروه!)
Green-Pasargad-Dream
Pasargad-Green-Dream
Dream-Green-Pasargad
......
خوبه پس یه اسم واسه گروه اصلی انتخاب کنید منم اگه خواستید لوگوشو میزنم در ضمن باید در مورد اسم گروه اصلی همه نظر بدن آقا سهیل این اسما رو ول کنید یه اسم جدید نه ساخته شده از اسم گروهها
آقایون پس باید به سرگروهها بگیم و سه تا مدیر اصلی پروژه داشته باشیم معاون و مشاور اینا هم نمیدونم داشته باشیم یا نه بعد سایت که راه افتاد بچه های کارو انتخاب می کنیم البته بهترینهاشونو اونایی که واقعا مرد عملا
من به آقا پویان میگم شما هم مدیرهای اصلی رو خبر کنید درمورد قانونها و مواردی که باید رعایت شه بحث کنن فقط هر موقعه آماده بودید بگید تا یه وقتی رو معین کنیم واسه اینکه یه کنفرانس تو چت بزارید
Last edited by dragonboy; 19-06-2007 at 18:07.
من هم منتظرم تا همه بیان تو کنفرانس!
راستی اگه خواستید برای سایت فرومم بسازم!
سلام.
محمد جان واقاً ممنونم خیلی کارت درسته بابا ما دنبال چنین کسی میگشتیم که چنین تکسچرایی بیاره محمد جان خسته نباشی دستت درد نکنه فعلاً کاری نکن تا من مدلا رو بسازم با تشکر از همه خداحافظ.
می گم این اسم ها معنای خاصی ندارد به نظر من یه اسم با معنا پیدا کنید . چون هیچکدام از این اسم ها به تنهایی معنیایی ندارند.
قابلی نداشت بهارجان چون شما گفتی هرچی بزرگترباشه گرافیک بیشتر یا بالا تر می ره من هم تکسچرایه
بزرگ گذاشتم هر چیزی خواستی فقط بگو
با تشکر
ااااااااییییییی!
یه فکر!
چطوره سناریوی بازی همون سناریویه پوله کثیف(سریال)باشه با کمی تغییر!
نقشه اولم همون یارو باشه که تو مبارزه با قاچاق کار میکنه....!
سهیل جان نمی دونم سناریو ی کدوم بازی را می گویی اگر منظورت سوداگران است سناریو آماده است.
دوستانی که در این تیم عضو شده اند لطفا به تاپیک زیر بروند و ثبت نام کنند:
افرادی که تا شنبه ثبت نام نکرده باشند از تیم حذف می شوندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)