Microsoft Windows XP Professional SP3 Integrated December 2009 Corporate-UP2DATE
No need for Serial or Activation
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Microsoft Windows XP Professional SP3 Integrated December 2009 Corporate-UP2DATE
No need for Serial or Activation
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشید این نسخه اورجینال هست یا دستکاری شده ؟ من نسخه اورجینال دستکاری نشده می خوام و آخرین اپدیت؟
دو تا ویندوز پیدا کردم فرق این دو با هم چیه؟و کدوم اورجینال هست؟
Microsoft.Windows.XP.Professional.SP3.Integrated.D ecember.2009.Corporate.Unattended-UP2DATE
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Microsoft.Windows.XP.Professional.SP3.Integrated.D ecember.2009.Corporate-UP2DATE
Last edited by Aloneboy; 14-12-2009 at 15:38.
دوست عزیز هیچکدوم اورجینال نیستند .
اولی ( Unattended ) دست نخرده هست و احتمالا ً بدون IE 7 یا 8 و مدیا پلیر 11 .
دومی هم یه سری تغیرایت جزیی توش اعمال شده مثل همین مدیا پلیر و ... .
هر دو تا دسامبر 2009 آپدیت هستن .
پیشنهاد میکنم دومی رو دانلود کنید.
Windows XP Turbo 3D SP3 2010 v2.0 | 700 Mb
This Windows XP-Turbo ™ 3D SP3 2010 .. Stable, Fast, Safe, strong, charming three-dimensional look to images, wallpaper, themes, moving windows and every thing. Windows XP-Turbo ™ 3D SP3 2010 comes with neotemlemoy most important collection of useful software (optional install). Building integrated with the latest updates and patches. All this and much more. Of course, you will feel the difference.Year: 2009
CD Key: Already Slipstreamed Original Key
Activation: Already activated
Install method: Unattended
File format: ISO
Size: 700 MB
Programs Added: (optional install)
Avira Antivirus
yahoo messenger 10
Multiyahoo messenger regit
flash player
windows media player 11
K-lite Kodec
icon resize
Icon Pakager
Icons
Hitman pro 3.5
Mozilla Firefox 3.5
Transbar
True transperncy
Ubericon
Vista Rainbar
visual Tooltip
Yzshadow
Refrech icon cache
Crystal Rocket dock
Dock Vieena
Microsoft Geniune Advantage
Netframework 2
winrar 3.8
Advanced task Manager
Clean Unistaller 3
Error Repair proffesional V3
More than 15 New 3D styler Themes
3D Icons
3D wallpapers
Screenshot:
md5: b6ec6cae903e425ecc166bc1e2e09c84
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدhکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همه دوستان
توي اين نسخه هايي كه معرفي كرديد نسخه ارجينال XP sp 3 هم وجود داره؟
اگه هست ممكنه يه لينك بهم بديد؟
Windows Xp Professional SP3 x86 December 2009
ویندوز اکس پی Professional سرویس پک 3 با لینک مستقیم و با آپدیت های ماه اخیر یعنی دسامبر 2009 و کامل ا Genuine شده که می تونید از سایت ماکروسافت امتحان کنید و به راحتی ویندوزتون رو آپدیت کنید!
این ویندوز بدون هیچ گونه دستکاری می باشد و مستقیم از سایت ماکروسافت دانلود شده!کاملا اکتیو شده هست و از همه آپدیت های سال 2009 بهره جسته است !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
می خواستم بدونم این ویندوز با این ویندوزی که Unforgiven گذاشته متفاوته؟فرقش تو چی هست؟
البته من اون ویندوز که Unforgiven گذاشته رو دانلود و نصب کردم ولی می خوام اگه این ویندوز بهتره این رو هم دانلود کنم
آقا کسی ویندوز آپدیت شده واسه لپتاپ DELL میتونه معرفی کنه؟
Rapidshare:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدDepositfiles:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[وب دوست عزیز این که نه پسوورد داره نه بوت ابل هست به چه درد میخوره فقط وقت من و یک سیدی را هدر داد
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)