تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 145 اولاول ... 142021222324252627283474124 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 1443

نام تاپيک: كلوپ D900 و D900i

اگه نباشه جاش خالی می مونه payman1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

بازم یه چند تا سوال
    1- وقتی با رزولیشن بالا مثل 1024*768 یا بالا تر عکس می گیرم بیشتر از کادری که نشون میده عکس میگیره نمیشه کاریش کرد که همه رو نشون بده؟؟؟؟؟

2- آقا این شارژش مثل اینکه قراره پدر ما رو دربیاره امروز صبح ساعت 9 برداشتم الان ساعت 20 زدم به شارژ ((البته میدونم روزای اول شارژ زود تموم میشه ولی بازم خیلی کمه )) باتری قیمت گرفتم گفت اصلش 16000 تومن ((که البته گل واژه گفته)) حالا اینباتری با این قیمت فایده داره من بگیرم که دوتا باتری داشته باشم؟؟؟؟

3- آقا شهاب فکر کنم شما بودی گفتی قراره از آلمان برات بیارن برات آوردن یه نه ؟؟؟؟

4- وقتی والپیپر رو عوض میکنم یه عکس دیگه می زارم ساعت عقربه ایش میره و ساعت کامپیوتری میاد نمیشه کاریش کرد؟؟؟؟؟

5- وقتی روی یه SMS یا یه آهنگ آپشنش رو میگیرم یه گزینه داره به نام Lock وقتی انتخاب میکنم عکس قفل میاره ولی Lock نمی کنه (( اصلا این گزینه برای چی هست))

اصلا این گزینه ای که شما گفتی رو((random )) من پیدا نکردم

شرمنده من اینقدر سوال میکنم
    1-در قسمت View finder mode گزینه full screen view را به standard ratio view تغییر بده

2-روز اول من کمتر دووم اور ولی معمولش 40 ساعته

3-؟؟؟؟(شهاب جان جواب بده)

4-ساعت عقربه ای فقط برای حالت theme هست

5-در این مورد هنوز بین علما اختلاف هست

توی قسمت والپیپر > دیفالت والپیپر بعد از عکس 6 ، هر 6 تا عکس را کنار هم میاره....(Random) خودش هر وقت عشقش کشید عوض میکنه...

اگه نباشه جاش خالی می مونه payman1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

از دوستان اینجا کسی کابل tv دی 900 رو خریده ؟

قیمتش چنده ؟
    هرکی هر چی عشقش کشید میده
    ولی از 8000 تا 15000 و گاها 22000 متغیره..
    ولی قاعدتا باید روی خودش باشه
    اون کابلهایی را هم که میفروشند اونایی که خود مغازه دارها از روی گوشی ها برداشتند

آخر فروم باز ali reza majidi 14's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

راستش دوست عزیز من میخوام d90بخرم
    ولی موندم چه برنا مه هایی میخوره
    دوربینش خوبهخ جاوا داره سیمبین؟

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

ما هم گرفتیم با گارانتی آوا تلکام 250 تومن
    منشی و زبون فارسی و رندوم و اینا رو داشت همش رو چک کردم فقط کابل تلوزیون نداشت!
    در ضمن من فکر میکنم این اعداد و نوشه هاش زود رنگش پاک میشه (کمرنگ میشه) نظر شما چیه؟

آخر فروم باز MOSHAVER AMIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ايران 73 _ ( ط )

پيش فرض

1-در قسمت View finder mode گزینه full screen view را به standard ratio view تغییر بده

2-روز اول من کمتر دووم اور ولی معمولش 40 ساعته

3-؟؟؟؟(شهاب جان جواب بده)

4-ساعت عقربه ای فقط برای حالت theme هست

5-در این مورد هنوز بین علما اختلاف هست

توی قسمت والپیپر > دیفالت والپیپر بعد از عکس 6 ، هر 6 تا عکس را کنار هم میاره....(Random) خودش هر وقت عشقش کشید عوض میکنه...
    سلام در مورد گزينه شماره 5 بايد عرض كنم كه اين مورد جهت جلوگيري از حذف شدن يا پاك شدن ناگهاني اون فايليست كه شما اونوlock كرديد ... نبايد اينطور برداشت بشه كه اون فايل قفل ميشه و فقط توسط رمز يا چيز ديگه اي باز ميشه
    يا علي

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ايران 73 _ ( ط )

پيش فرض

راستش دوست عزیز من میخوام d90بخرم
    ولی موندم چه برنا مه هایی میخوره
    دوربینش خوبهخ جاوا داره سیمبین؟
    1.اگه منظورتون نصب برنامه مثل گوشي هاي سونيه بايد عرض كنم كه متاسفانه همچين قابليتي نداره البته دوستان در خصوصنصب برنامه تاپيك دارند كه شما ميتوني به اونجا يه سر بزني و اگه ديدي اذيت نميشي بعدا در مورد خريد اين گوشي فكر كني
    2.در مورد دوربينش خيالت راحت باشه .. ميشه گفت كه انتظاراتت رو براورده ميكنه
    3.اين گوشي نه جاواست و نه سيمبين

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ايران 73 _ ( ط )

پيش فرض

ما هم گرفتیم با گارانتی آوا تلکام 250 تومن
    منشی و زبون فارسی و رندوم و اینا رو داشت همش رو چک کردم فقط کابل تلوزیون نداشت!
    در ضمن من فکر میکنم این اعداد و نوشه هاش زود رنگش پاک میشه (کمرنگ میشه) نظر شما چیه؟
    رنگ اعداد و نوشته ها به راحتي پاك نميشن
    موفق باشي

آخر فروم باز hossein-p30-f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جمهوری! اسلامی! ایران!

12

ممنون از کمکت
    چند تا سوال
    1- درصد شارژ باتری رو کجا باید ببینم ((اصلا جایی هست که نشون بده))
    2- میشه کاری کرد که وقتی کسی بهت زنگ میزنه فقط اسم طرف نشون داده بشه ((شماره رو نشون نده))
    اگه به این دو تا سوال هم جواب بدین ممنون میشم

یه چیز دیگه این گوشی USB شارژه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

یه سوال :
    این مطلب که تو سایت جی اس ام نوشته راسته ؟
    اگه راسته کی تو ایران راه میفته ؟
    Living World :
    در این اینترفیس گوشی به طور خودکار برحسب محلی که شما در آن هستید تم ها و تصاویر پس زمینه گوشی را عوض می کند مثلاً اگر به روسیه بروید عکس کاخ کرملین را نشان می دهد و اگر پاریس باشید دروازۀ آزادی و اگر در لندن باشید کاخ پارلمان و... را نشان می دهد که در آیندۀ نزدیک این تغییرات حتی برای شهرها اعمال می شود ، مثلاً در تهران عکس بازار و در اصفهان عکس عالی قاپو ، که این سیستم به طور خوردکار برحسب زمان و محل سکونت شما تعیین می گردد . همچنین برخی از عکس ها و تم ها براساس روزی که در آن هستید و یا زمان روز تعیین می شود ، مثلاً صبح عکس خورشید را روی کرملین می بینید و عصر رنگ سرخ غروب در بین مناره های کرملین مشهود خواهد بود و حتی بالاتر از آن اگر شبکه خوب آنتن دهد اثر هوای خوب بوده و نور تصویر نور حالت صاف و بدون ابر است و اگر سیستم و شبکه خوب آنتن دهی نکند که می تواند از هوای ابری باشد که عکس به صورت ابری نشان داده می شود و این تمام زیبایی های این اینترفیس نبوده و شما برای تماس های از دست رفته ، پیام های جدید ، ایمیل ها و... دارای حالت ها و وضعیت های مختلفی می باشید .
    همچنین اگر در روزی قرار مهم و یا رویدادی را دارید یک هواپیما در هوای عکس شهر شما حرکت خواهد نمود اگر چه شاید برخی از اشاره های دستگاه پیچیده به نظر بیاید ولی در مجموع مطمئن باشید اکثر آن ها قابل فهم می باشد که این برنامه دارای تنظیمات مخصوص کشورهای مختلفی می باشد و وقتی شما شماره ای را می گیرید یک آیکن انیمیشنی و تم کوچکی در کنار صفحه ظاهر می گردد و این یک اینترفیس پویا می باشد که شاید البته در اولین مراحل پیشرفت قرار گرفته است که توسط سامسونگ خلق گردیده است

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

یه سوال دیگه :
    یک قسمت پیام های واضح یا Message Vivid دارید که پیام ها را به طور سه بعدی نشان می دهد ، به عنوان مثال می نویسید Kiss You و می توانید تصویر لبی که بوسه می زند را به طور سه بعدی مشاهده نمایید .

این کجای مسج هست ؟
    توضیح بدین لطفا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •