من قبلا" یه مدل از my flash dashtam مدل pd1 256mb که 16 تومن خریده بودمش خیلی راضی بودم از ظاهرش هم خوشم میومد.
ولی گم شد ! الآن hp 2 gig دارم که چند روز پیش 9 تومن از دوستم خریدم البته رفیقم یه مدل 8 گیگ خریده با مارک king max که سرعتش خوبه .
اگه اطلاعاتی در مورد این سه تا مدل که گفتم خصوصا" hp داری لطفا" بم بگو تا بروبکس هم حال کنن .
![]()
Last edited by mili_k; 07-05-2008 at 17:59.
گارانتیش چیه؟
کجاییی؟
یه سوال فنی داشتم :
اگه یه فلش که به پورت usb وصله و داره انتقال اطلاعات می کنه تو این حالت تکون بخوره چی میشه ؟ (منظورم اینه که مثلا" با دست به طرف بالا و پایین توی پورت usb بشدت تکون ش بدیم) ممکنه آسیب ببینه یا سرعتش برای استفاده های بعدی کند بشه ؟
کسایی که الکترونیک بلدن باس بدونن یکی جواب بده .
life time
گارانتیشم ATR هست . قبلیا تایوانی بودن . جدیدا چینی . ولی کیفیتش عالیه
با سلام و خسته نباشيد به اساتيد بزرگوار
من ديروز يه فلش transcent jetflash 8gig v30 خريدم كه چند تا فيلم روي اون ريختم و بردم خونه روي dvd نگاه كنم كه dvd اصلا اونو نمياورد بالا لازم به ذكر هست كه تا چند دقيقه اصلا لامپ فلش روشن نمي شد و بعد از مدتي لامپ اون روشن مي شد ولي فايلي رو بالا نمي اورد لطفا منو راهنماي كنيد كه مشكل از منه يا از فلش ضمانت اون هم اي تي ار هستش و اونو 42 گرفتم رو كامپيوتر خوب كار مي كنه ولي روي dvd اصلا بالا نمي ياد خواهشن سريع جواب منو بديد منتظرم با تشكر
Last edited by hojat54i; 12-05-2008 at 08:10.
با سلام :
كسي توي اين سايت نيسصت منو راهنماي كنه ايا فلشي كه من خريدم مشكل داره يا نه خواهشن جواب منو بديد منتظرم
یک فلش مموری با کیفیت و حجم 3 Gb معرفی کنید ؟
توضیحات رو هم بدید ؟
دوست خوب فلش ها به ولتاژ ورودي حساس هستند
با يه فلش حجم پائينتر و مارك ديگه رو دستگاهتون چك كن بعد بگو چي شد
ببين فايل ها رو باز مي كنه يا نه
فلش با حجم 3 كه نيست معمولا مضربي از 2 هست پس يا بايد 4 گيگ بخري يا 2 گيگ
مارك transcend بد نيست سرعتشم خوبه گارانتيشم همينطور
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)