سلام
در مرحلهء سوم Level 03: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد از بازشدن درب تونل زير آب بايد چه كار كرد؟ مرحله آبشار
چرخ دنده 3
سلام
در مرحلهء سوم Level 03: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد از بازشدن درب تونل زير آب بايد چه كار كرد؟ مرحله آبشار
چرخ دنده 3
Last edited by HAMED.H.T; 07-06-2007 at 15:47. دليل: عكس رو نتونستم وارد كنم
نظرتون چيه ؟
باز هم به پاي Pop:ww نمي رسه !
چرا فقط يه راه داره كه حال Pop را بگيره !
اونم فقط اينه كه Tr4:tlr رو يه بازسازي گرافيكي مثل همين بكنن . البته با حركات جديدتر .
برای شما دوست عزیز :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
سلام
از نبردبان سمت راست بالا برو
2 تا چرخ دنده داری که باید اون ها رو کار بزاری وقتی بالا رفتی از نبردبان. بعد پشت سرت یک میله وصل هست به یک چرخ دنده بزرگ که شروع میکنه به چرخیدن.باید بپری اون رو بگیری و بعد یک پرش دیگه میزنی به سمت جلو.دیوار رو به رو رو میگری .یک پرش به سمت بالا میزنی و یک پرش به سمت پشت میپری روی جایگاه خالی
اینجا به سمت جلو نباید بری چون جلو برای رفتن به سمت محلی هست که باید چرخ دنده سوم رو کار بزاری
اینجا باید وقتی پریدی روی جایگاه برگردی و مایل به است بپری و دیوار رو بگیری و بعد چند تا پرش باید بپری و یک طنابی رو بگیری و به سمت دیگر پرش بزنی
بقیه اش کاملا مشخصه و بعد هم به غول اول بازی T.REX میرسی .یک دایناسور غول پیکر که باید بزنیش تا راه رو برات باز کنه و بتونی چرخ دنده سوم رو بگیری و بعد بر میگردی و میری دوباره از نبردبان بالا و میری به سمت جایگاه سوم چرخ دنده و در زیر ابشار باز میشه .اگر خواستی بگو با جزئیات بیشتر برات توضیح بدم
اگر هم که حال نداری بری از این سیو استفاده کن .از باز شدن در ابشار شروع میشه![]()
Save:
ایول . جان من هیچ وقت از رپید لینک نزار .![]()
به نظر من این بازی ها هیچ کدوم به هم ربطی ندارند![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
بازی توپیه
![]()
![]()
![]()
![]()
سلام
واقعا اين شمارش خيلي سخت شده
من الان تو مرحله مصر هستم
باز هم نشد همون جایی که گفتی رفتم ، یعنی قبلا هم رفته بودم اما چرخ دنده سوم پیدا نشد
یکی به من بینوا کمک کنه که چند وقته تو این مرحله موندم
Last edited by reza12100; 08-06-2007 at 16:45.
خوب شما ميتوني از سيوي كه END_BOY جان گذاشتند استفاده كني . منم همونجا گير كردم .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)