باسش مهمه كه بايد 333 باشه.. ظرفيتش بقول javadshahvand هر چي پيدا كردي (512MB، 256MB،...)می شه بیشتر توضیح بدین؟چرا نمی تونم 512 بگیرم؟
باسش مهمه كه بايد 333 باشه.. ظرفيتش بقول javadshahvand هر چي پيدا كردي (512MB، 256MB،...)می شه بیشتر توضیح بدین؟چرا نمی تونم 512 بگیرم؟
خب هست دیگه!!!مگه اینکه فن خوبی براش ببندی...آخه فكر كردم مي خواي بگي Amd پرحرارته و از اينجور حرفا!.
ولی باز نگرفتم این پنتیوم d رو!!!
Last edited by solo_88; 07-09-2007 at 21:58.
منظورش این بود کسی که افتخار آشنایی با Pentium D رو داشته باشه دیگه نمیگه AMD داغ میکنه!
سلام بچه ها من رفتم پرسیدم گفتن DDr 533و 400دارند نمی تونم اونا رو بذارم به چه دلیل و اگه بذارم چی می شه رم 512 با bus333هست؟ باس رو می شه از کجا فهمید؟ حتما 512 مگ می خوام
این لینک مشخصات مادربوردته:
و همونطور که میبینی رم با باس 333 رو ساپورت میکنه تا 2 گیگ یعنی 1 گیگ روی هر DIMM پس تو تا یک گیگ رو میتونی بندازی.و اما در مورد باس شما 400 بگیر به راحتی کار می کنه فقط 400DDR بگیر نه 400DDR2 .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خدا عمرت بده! عجيبه كه هنوز از حرارت بالاي AMD هاي زبون بسته صحبت ميشه...
اینو بگو............ممنونمنظورش این بود کسی که افتخار آشنایی با Pentium D رو داشته باشه دیگه نمیگه AMD داغ میکنه!
پس هنوز امیدی هست!!!خدا عمرت بده! عجيبه كه هنوز از حرارت بالاي AMD هاي زبون بسته صحبت ميشه...
Last edited by solo_88; 08-09-2007 at 10:33.
لذت بردم از مطالبتان
بابا من خیلی گیجم
اصلا به پاور فکر نمیکردم
بهتريت رم و هارد ديسک کدومان و قيمتاشون چنده؟
اگه قيمتش بالاست مدلاي پايين ترش رو + قيمت بگين
يه چيزي که واسه اجراي 3dmax photoshop primer flash mx
بتونه خوب جواب بده
فعلا معلوم نيست چقدر ميتونم پول جور کنم
حالا قيمت رو بگين تا بعد
مرسي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)