سوالاتی در مورد روش هپیتال
-
-
سوالاتی در مورد روش هپیتال
چرت گفته خیلی ساده هم هست فقط یه قسمتش تغییر متغییر میخواید اصلش اینه که بتونی انتگرال tan بگیری که ln cos- میشه .
نه.شما توی ولفرام بزن ببین جوابش چی بدست میاد.اون وقت متوجه میشی که محاسبه ش هم به این سادگی ها نیست.
منظورشون فک کنم این بوده که هدف تاپیک این باشه.
فکر کنم اینجا در مورد روش های حد گیری بحث کنیم خوب باشه .
بزرگترین مشکل تو حدگیری رفع ابهام هست . که سه راه برای این کار وجود داره :
1 - هوپیتال
2- هم ارزی
3- ساده کردن و تغییر تابع (مزدوج و اتحاد سازی و غیره)
هر کودوم از این روشا که برید جواب میده ولی بحث سرعت حل مساله و راحت تر حل شدنش که پیش بیاد یه مقدار قضیه فرق میکنه . ممکنه یه جاهایی هوپیتال خیلی سریع تر از هم ارزی بشه . ممکنه یه جاهایی برعکس بشه .
در مورد هم ارزی هم چون کمی محدوده روشش شاید بعضی ها خوششون نیاد ازش . کمی هم حفظیه . ولی در کل اگه هم ارزی های x به سمت 0 و x به سمت بینهایت رو حفظ کنیم خیلی بدردمون میخوره .
حالا به نظر شما چجوری بفهمیم که این سوال از چه روشی سریع تر حل میشه ؟!
کلا وقتی مخرج ریشه مکرر از مراتب بالا داشته باشه نباید از هوپ برید.چون هی مخرج دوباره صفر میشه و روز از نو روزی از نو...
کدوم سوال؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(من مشکل دارم یا اینکه نیست؟)حالا به نظر شما چجوری بفهمیم که این سوال از چه روشی سریع تر حل میشه ؟!
فک کنم منظورشون اینه که وقتی یه سوال حد مبهم دیدیم جه طوری بفهمیم از چه راهی حل میشهکدوم سوال؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(من مشکل دارم یا اینکه نیست؟)
که اگه اینه
من میگم باید تمرین کرد ریاضیات حفظی که نیست بگیم اگه این جوری بود از این روش اونجوری اون روش
آفرین راست گفتی این تاپیک مخصوص سوال جواب در مورد مشتق و حد و از این چیزاست
اصلا حد چیه
وقتی میگیم حد یه تابعی در بینهایت یا ... مساوی با یک عدده یعنی چی؟
بابا توان عدد ای را بنوسین به x به توان 1- حالا انتگرال را حساب کنید
این سوال بسیار خنده دار بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)