سلام
مافي دوباره من نيومدم تو رفتي قرار .... خواب نموندي كه جيگر![]()
سلام
مافي دوباره من نيومدم تو رفتي قرار .... خواب نموندي كه جيگر![]()
اينگار بايد حتما يكي از ما فقط اونجا باشه![]()
![]()
مشتاق ديدار![]()
![]()
مهران جان سلام
ميگم اين فيلمتون باحال بيد ولي عيبش اينه كه تصوير واضح نيست در ضمن اگه مي شد افراد رو معرفي مي كردين خيلي خوب بيد آخه ما مي خواهيم دوستانمان را از نزديك(كامپيوتري) بشناسيم
با تشكر
دوستدار شما
مهرداد
نوشته شده توسط royaye_talkh55
با تشكر مهران...نوشته شده توسط OMID_ONLINE
گاها ديده شده كه بعضي افراد در لحظاتي از زندگيشون تمام باورهاشون خراب شده و آنچه در گذشته فكر مي كردند رو جز يك حباب نديدند اين وضعيت شايد براي يكي از بهترين بچههاي سايت اتفاق افتاده باشه بله مهدي بست مديري شايسته كه با پستهاش مارو شرمنده مي كرد در روز قرار p30world به اين نتيجه رسيد كه گذشته اش در عرصه فوتبال هيچ ارزشي نداشته و مثل يك حباب پر از هوا و خالي از موجوديت بوده كه فقط با يك برخورد كوچك با سر انگشتان هادي خوبه از بين رفته است بله مهدي الان چند روزه ديگه اينجا پست نمي ده شايد داره فكر مي كنه كه گذشته را فراموش كنه و بجاي فئوتبال سراغ ورزش ديگري مثلا منچ بره اونم از نوع بي مانع همه مي دونند كه هادي خوبه كري الكي نمي خونه ولي وقتي با لباس معمولي سر قرار رفتم بعضي ها فكر كردند ترسيدم ولي در پايان بازي كه آقاي گل شده بودم اونم با كفشهاي قيصري همه مهدي رو رها كرده بودند و مثل پروانه دور شمع وجودم ميچرخيدندنوشته شده توسط mostafaeshghi
مهدي جون دوستت داريم اگر فوتبال بلد نيستي نبايد كه روحيه خودت رو از دست بدي و خونه نشين بشي بيا تويه جامعه كارهاي ديگهاي هست كه ميتوني انجام بدي مثلا همين منچ يا پيدا كردن كرك و سريال كه خدا وكيلي كسي جاتو نميتونه بگيره آخه از قديم گفتن هر كسي را بهر كاري ساختند
خلاصه دوستان ناراحت نشن ما با آقا مهدي كري داريم
قرار بعدي منتظر شوتهاي سركش من باشيد
رونالدينهوي ايران
هادي خوبه ...
Last edited by hadikhobe; 23-01-2006 at 01:26.
الهم عجل لوليك الحجة بن الحسن!
سلام
اين هادي خوبه عزيز يه جوري نوشته مهدي بيا كه انگار فرج آقا امام زمان را از خدا خواستار شده!
خب ... حالا من اومدم! اگه در اين 2-3 روز پست ندادم به خاطر اين بود كه كارم خيلي زياد شده و نمي تونم پست به دردبخور بدم. البته سعي مي كنم امروز يه پست كامل در اين مورد بدم كه جوابي براي شايعه پراكني و شانتاژهاي هادي خوبه باشه!
فقط 2 نكته مهم:
1 - شنيديد مي گن آب كه سر بالا بره قورباغه ابوعطا مي خونه؟![]()
(البته مي گن در مثل مناقشه نيست)
2 - من و هادي خوبه دو دوست صميمي هستيم. اين رو براي اين گفتم كه احياناً دوستان عزيز اين شائبه براشون پيش نياد كه ما واقعا با هم كري مي خونيم و خداي ناكرده با هم مشكلي داريم.
سلام
اينم از شلوار من كه تو قرار اينطوري شد !!!![]()
![]()
![]()
ما كه برديم بنابراين ما نبايد بهانه بياريم اما اگه من وضعيتم اينطوري نميشد ديگه چطوري ميخواستيم ببريم
طي تحقيقات صورت گرفته !!! خرابكاري عوامل دست نشانده مهدي بست و عمليات انتحاري اووونها منجر به پاره شدن شلوار بنده شد !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه بد پاره شده...نوشته شده توسط Amin101
![]()
شماها چي كار مي كنيد فوتبال بازي مي كنيد يا كشتي كج بازي مي كنيد....آقا مهدي پس بازي جوانمردانه كجا رفته؟![]()
مهران جون سلام
اشكال از تيم ما نبوده، بلكه مشكل از شلوار امين جون بود! لطفا به گيرنده هاي خود دست نزنيد!
نميدونم هر موقع ميخوام بيام سر قرار يه برنامه اي پيش مياد ....:(
ميگم Amin101 چطوري رفتي خونه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)