تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 36 اولاول ... 1420212223242526272834 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 357

نام تاپيک: گوشی جدید ایرانی Glx

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

دیروز رفتم علاعدین یه غرفه داشت که این گوشی هارو تبلیغ می کرد دوربینش رو با k800 مقایسه کرد با هم فرقی نداشتن
    شما تا حالا چقدر با دوربين k800 كار كردي كه اينو ميگي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    اگه توي اون غرفه كه به جاي راهنمايي مردم كارشون گول زدن مردمه بهت عكس گرفته شده با اون گوشي رو نشون داد و شما تصور كردي كه كيفيتش مثل k800 هست مال اينه كه شما توي ال سي دي ميبيني و سايز كوچيك!و جزييات مشخص نيست تو اين سايز.

آخر فروم باز Hoom@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام . ممنون می شم اسم شرکت و درصد سرمایه گذاری IDRO (سازمان گسترش و نوسازی صنایع کشور) در صورت وجود تو اون رو به من بدید.
    +++
    سایتی که در امضای شما هست کار نمی کنه و حتی یه صفحه هم که بگه این سایت در حال طراحی هست تو اون وجود نداره. ضمنا من متوجه شدم سایتی به اسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم وجود داره . آیا این سایت متعلق به شماست و یا خیر؟ (ضمنا تو اون سایت تلفن های ایرانی نوشته شده اما تو قسمت company اطلاعات شرکتی به ظاهر ژاپنی نوشته شده)
    +++
    طبق گفته های شما این گوشی در اصل ژاپنی هست اما در مورد افرادی که می گن اون گوشی چینی هست و عکس هایی رو هم در این مورد نشون دادن چه توجیهی دارید؟
    Last edited by Hoom@n; 10-06-2007 at 22:02.

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahab47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

از نظر وزن و اندازه هم مقايسه ميكردي بد نبود
    فك كنم p990 كم كمش دو سه برابر glx باشه
    دمت گرم گل گفتی

فکر نکنم سایت بالا واسه این گوشی باشه سایتش اینه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با این همه دوستی که صنعت ایران داره چه احتیاج به دشمن

تو هر سایتی رفتم کلی چرت و پرت درباره بد بختا گفته بودن

حالا که چی گوشی خود من نوکیا 6230iهستش ولی ساخت germany هست
    Last edited by shahab47; 10-06-2007 at 20:14.

آخر فروم باز MOSHAVER AMIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ايران 73 _ ( ط )

پيش فرض

سلام .
    این ocr ، یک اسکن از متن و شماره تلفن ، یعنی از یک کارت ویزیت مثلا عکس میندازین ، بعد این برنامه اسم طرف و شماره تلفن طرف رو در میاره ( چیزهایی که مخصوص کارت ویزیت هستند .)
    در مورد صداش هم من با n73 مقایسه نکردم که بدونم کدوم بیشتره ، اما دوستم می گفت به پای 73 n دیکه نمیرسه .
    ولی صدای بلندی داشت .
    مرسي از اطلاعا تتون.........

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ايران 73 _ ( ط )

پيش فرض

دیروز رفتم علاعدین یه غرفه داشت که این گوشی هارو تبلیغ می کرد دوربینش رو با k800 مقایسه کرد با هم فرقی نداشتن
    الله اكبر..... قسم حضرت عباس رو باور كنيم يا دم خروس رو؟.............

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ايران 73 _ ( ط )

پيش فرض

سلام . ممنون می شم اسم شرکت و درصد سرمایه گذاری IDRO (سازمان گسترش و نوسازی صنایع کشور) تو اون رو به من بدید.
    +++
    سایتی که در امضای شما هست کار نمی کنه و حتی یه صفحه هم که بگه این سایت در حال طراحی هست تو اون وجود نداره. ضمنا من متوجه شدم سایتی به اسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم وجود داره . آیا این سایت متعلق به شماست و یا خیر؟ (ضمنا تو اون سایت تلفن های ایرانی نوشته شده اما تو قسمت company اطلاعات شرکتی به ظاهر ژاپنی نوشته شده)
    +++
    طبق گفته های شما این گوشی در اصل ژاپنی هست اما در مورد افرادی که می گن اون گوشی چینی هست و عکس هایی رو هم در این مورد نشون دادن چه توجیهی دارید؟
    سلام.... قبل از هر چيز بگم كه من نماينده اين شركت نيستم... ولي اسم شركت مونتاژ كننده اون پيشرو رايانه فارسه ...و محل اون هم در شيرازه.... حتما مثل بقيه قراردادهاي دولتي 51درصد اون ايرانيه.....واينكه اين گوشي ژاپني نيست عزيزم....و ژاپني بودن اون بيشتر مثل يه لطيفه است......در مورد قسمت اطلاعات كمپاني بصورت چيني تايپ شده.....يا علي

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

باز هم سلام .
    صدای این گوی فقط با اسپیکرش خوبه ، با هد فونش از بدترین صداهای قابل تصور هم ضعیف تره . . .
    Last edited by akhoond; 10-06-2007 at 23:25.

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

چند تا مورد دارم رفت :
    از نظر وزن و حجم که کاملا هویداست که p990 , p3660 رو می خوره . نمی تونم وزن به گرم بگم که اگه بگم دروغ گفتم چون نمیدونم ، اما من که k510 دارم و گوشی ام 85 گرم وزن داره ، این گوشی باز هم به نظرم سبک اومد .
    اون دوستمون هم که از من نقل قول و تعجب کرده بود که گفته بودم n73 رو می خوره . . . این طور نیست ، یا من بد گفتم یا ایشون بد متوجه شدند ، گفتم که دوستم که با n73 هم سر و کار داشته ، گفت که به پای n73 دیگه نمی تونه برسه ( ترجمه : صدای n73 بیشتره ، خود فروشنده که اونجا بود می گفت من با n73 کل انداختم و این کار رو هم کرد ، و به نظر من هم به پای n73 خداییش نمی رسید )
    امروز باز دوستم رو دیدم ، با صفحه اش مشکل داشت ، توضیح اینکه یه جاهایی انگار کار نمی کرد ، ولی گفت که یه موردی توی منوی گوشی هست به نام pen calibre ( تا اونجایی که یادمه این بود ) یه صفحه بود که پشت سر هم یه نقاطی رو معلوم می کرد تا از شما کلیک کنی و گفت که با این کار مشکل حل شد .
    راستی یه نکته مهم ، ممکنه از نظر خیلی ها اصلا مهم نباشه ، ولی واسه من که مهم بود ، با مدادش مشکل داشتم ، یعنی وقتی جا می رفت بغل گوشی ، در آوردنش کار حضرت فیل بود ، خیلی سفت بود ، هم وقتی می خواستی از بغل گوشی در بیاری ، هم وقتی می خواستی طول مداد رو زیاد کنی . ( طول مداد زیاد میشه ، فرض کنید مثل آنتن رادیو ، اما فقط یک قسمتش )
    در مورد دوربین هم بگم که فقط می تونم نقل قول کنم . دوستم دوریین بازه ، از دوربینش خوشش اومده بود ، گفتم از کجا می فهمی 3.1 مگا پیکسل هست ( هیچ جا ، هیچ عدد و رقمی برای این دوربین ثبت نشده )، یه عکس انداخت ، اندازه ظول و عرض رو در هم ضرب کرد ، 2048*1536=3145728 ، خومونیش می شه 3.1 مگا .( من که چیزی حالیم نمیشه ، اون کفت )
    راستی یه نکته جالب دیکه که الآن یادم افتاد ، شارژر این گوشی 2 شاخه عادی برای ایران نبود ، از اون 2 شاخه ها که برای تلفن های پاناسونیک اصل هستش که باید تبدیل بهش وصل بشه ، از اونا بود ، این هم باز به دلیل دیگه که این گوشی توی ایران هیچ تغییری نمی کنه ، تاکید می کنم هیچ . . .
    من به شخصه حاضر بودم یه گوشی در حد 1100 که ساخت ایران باشه ( حتی قطعاتی اندک و غیر اصلی ، البته برای شروع ) رو دستم بگیرم ، اما یه گوشی عادی ( عادی که نه ، ضعیف تر از بازار ) رو به نام ایرانی قالبم کنند
    مورد دیگری به ذهنم نمیرسه ، اگه به ذهن شما میرسه بفرمایید ، این توضیحات هم همه اش وظبفه بود .
    یا حق
    Last edited by akhoond; 10-06-2007 at 23:28.

داره خودمونی میشه bushveg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

یک مورده جالب charger این گوشی دقیقآ سامسونگه . من امتهان کردم از هردو به هم میخورد.

جناب glxfpc این گوشی با این امکانات خیلی زشته picture messages نگیره . امیدوارم تو frimware جدید این مشکل اصلاح بشه

آخر فروم باز amir2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    منزل همیشگی ما قلب کسانی است که دوستشان داریم

پيش فرض

اینم اطلاعات کامل در مورد این گوشیها
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by amir2011; 11-06-2007 at 00:50.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •