نه اینا که همین پیچک معمولیان ، درست میگم؟
رشدشون کنده و دیوار رو هم نمیتونن بپوشونن.
نور هم فک ر نمی کنم مشئله ای باشه. چون مثلا در مورد پاپیتال گفته بودید با نور بشیار کم هم سازگاره
نه اینا که همین پیچک معمولیان ، درست میگم؟
رشدشون کنده و دیوار رو هم نمیتونن بپوشونن.
نور هم فک ر نمی کنم مشئله ای باشه. چون مثلا در مورد پاپیتال گفته بودید با نور بشیار کم هم سازگاره
سلام
آ وآ جان درست میگن. برای داخل اتاق نمیتونید از انواع گیاهان فضای بازاستفاده کنید.البته که از پاپیتال میتونید در اندازه محدود ( مثلا یک گلدان کوچک فقط برای تامین سبزی در اتاق که رشد چندانی هم نداره ) استفاده کنید که خیلی هم زیبا هست و در اغلب دکوراسیون های داخلی علی الخصوص داخل حمام ها و دستشویی ها ( ببخشید) از یک گلدان کوچک پاپیتال ابلق یا سبز استفاده میشه.
برای داخل اتاق میتونید از همون که آ وآ گفتند، پوتوس یا سینگونیوم یا انواع فیلودندرونها استفاده کنید اما گمان میکنم برای اینکه نظر شما را به شکل پوشش کامل دیوار تامین کنند باید از شرایط رشدبسیار عالی بعلاوه تعداد زیادی گلدان بعلاوه زمان طولانی و صبر ایوب و مسئولیت پذیری بالا بهره مند باشید.
موفق باشید.
برای استفاده از ایده های طراحی داخلی میتوانید به سایت ایکه آ مراجعه کنید. اتفاقا برنامه هایی برای طراحی داخلی هم دارد که میتوانید دانلود و استفاده کنید. فکر کنم برای دوستان طراحمون هم جالب باشه.
موفق باشید.
ممنون میشه لینک بدید ، چون اسم سایتو متوجه نمیشم.
سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس از وارد شدن به سایتشون میتونید هر کدام از آپشن های (( آشپز خانه - اتاق خواب-سالن -یا چیز های دیگه )) را انتخاب کنید و در قسمت انتخابها planer را انتخاب کنید
برای راحتتر شدن کار من یک لینک از سه تا از برنامه هاش میزارم.
موفق باشید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
salam, bebakhshid agar kasi betune be man komak kone mamnun misham. bebakhshid man nemitunam farsi type konam. moshkele man ine ke taghriban 2 hafteye pish meghdari sabzi kashtam ke hamashun kharab shod. hala man sharayeto migam lotfan rahanamee konid ke chi kar konam ta hal beshe. ma dar yek flat dar England zendegi mikonim ke na garden dare, na teracce va na pasio. banabarin man dar goldan sabziharo kashtam ke shamele Tare, Reyhun va Shahi bud. khakesh ham khake mamuleye goldon bud. tarze kasht ham pashidani bud, yani hamintor bazrharo pashiam ru sathe khak ke albate fekr konam meghdaresh zeyad bud. albate bayad begam ke be dalile abo havaye khase inja zeyad aftab nadasht ya aslan behtare begam nadasht. Lotfan behem begid :
1- che khaki bayad entekahb konam?
2- che tedad bazr bayad bekaram va ba che faselee?
3- cheghadr ab beheshun bedam?
4- chetor noore masnoee eejad konam ta noore morede neyazeshun ta'min beshe?
Midunam ke kheyli soal kardam vali lotfan mano bebakhshid va agar mishe komakam konid, chon inja aslan sabzi khordan peyda nemishe!!!!!
سلام دوست عزیز خوش آمدید.
من تا دو سه ماه دیگه یه سری برچسب حروف فارسی برای کیبورد واسم از ایران میرسه اگه دوست داشتین بگین براتون بفرستم.
خوب اونچه که من بفکرم میرسه اینه که اولا با توجه به شرایطی که شما دارین و خیلی هم با شرایط ما متفاوت نیست، میتونم این پیشنهاد ها رو بشما عرض کنم.
اگه توی آپارتمان زندگی میکنین( اینجور بنظرم اومدکه توی آپارتمان زندگی میکنید.) از گلدانهای آویز که از پنچره آویزان میشن استفاده کنید تا بتونید از حد اکثر نور و شرایط هوای باز استفاده کنید.
از مارچ یا آپریل شروع به بذر پاشی کنید تا خطر یخ زدگی به حد اقل برسه.
پس از بذر پاشی بمدت یکی دو هفته از یک پوشش پلاستیکی مثل یک کیسه پلاستیک معمولی یا کیسه زباله یا امثالهم بروی خاک کلدان در طول شب بمنظور تامین حرارت لازم برای جوانه زنی استفاده کنید.
طریقه بذر پاشیتون بد نیست. اگه فکر میکنید تعداد بذر در گلدانتون زیاد هست میتونید پس از سبز شدن اقدام به تنک کردن کنید. البته به این دلیل بشما توصیه نمیکنم که از بذر کمتری استفاده کنید چون از میزان قوه جوانه زدن بذور شما در شرایط شما اطلاعی ندارم.
خاکی که استفاده کردید خوب هست.هیچ مشکلی ندارد.خیلی هم خوب هست.
اگر بتوانید از گلدانهای آویز بیرون پنجره استفاده کنید نیازی به تامین نور اضافه بعنوان نورآفتاب نیست.برای اغلب سبزیجات همین مقدار نور کافی هست.
موفق باشید. امین رخ
Salam aghaye Amin rogh aziz;
vaghean az ettelaati ke dadid kheyli mamnunam. Faghat ye moshkelate dige daram ke ba arze mazerat azatun miporsam. Hamuntor kr dorost hads zadid ma dar apartman zendegi mikonaim ama moteasefane panjarehaye ma jaee nadare ke beshe goldun avizoon kard. Ama man mitunam goldunharo daghighan poshte panjare gharar bedam . Aya in kar mitune noore kafio ta'min kone? Zemne in ke bayad beporsam bad az Tonok kardan cheghadr javune bayad dar goldun bashe? yani masalan dar yek masahate 20*20 chand ta javune bayad bashe?
Az rahnameehaye khubetoon baz ham tashakor mikonam..
Last edited by somaiiehmr; 01-04-2008 at 14:28. دليل: Zemnan babate barchasbha ham mamnun, vali nemidunam shoma chetori mitunin baram beferestin?Bazam mamnun
سلام
فکر نمیکنم مشکل خاصی براتون پیش بیاد.بجز اینکه سبزیجاتتون بدنبال نور یک کمی خودش رو بطرف پنجره خواهد کشید.
بهترین راه برای تامین تعداد سبزی در سطح مورد نظرتون این هست که به بسته بندی بذورتون توجه کنید.حتما روی آن ذکر شده که این مقدار بذر برای چه سطحی کافی هست. با یه ضرب و تقسیم کوچولو حتما به نتیجه میرسید.
موفق باشید.
امین رخ
سلام
باز هم از اطلاعاتی که دادید ممنونم. من سعی می کنم دوباره با رعایت مواردی که شما گفتید سبزیها رو بکارم. فقط ممکنه باز هم به کمکتون نیاز داشته باشم.
متشکرم
موفق باشید.هر وقت مشکل داشتید بپرسید.دوستانمون هم محبت میکنند و نظرات بهتری میدهند.هر کمکی از دست هرکدام از دوستان بربیاد مطمئننا دریغ نمیکنند.
شاد باشید.امین رخ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)