بازم سلام. خوب من کامل مطالبت رو خوندم. چند تا نکته به نظرم میرسه که برای بهتر شدن تایپک میگم.یکی اینکه شما قرار بود یه سری آموزش بدین.تا جایی که من از اول دنبال کردم.شما چاکراها رو تعریف کرین و یه سری مطالب پراکنده دیگه.که یه جورایی آدم سر در گم میشه.فکر کنم قرار بود پرواز روح رو آموزش بدین. اگه میشه حالا دیکه مراحل کار.و ساعتی رو که در روز باید صرفش کنیم و بگین. و به طور کل من مردم شروع کن که خیلی مشتاقم.خوب مثله اینکه جو گیر شدم. راستی اگه میشه کل کل نکن با بعضی از کسایی که هی میخوان منحرف کنن تایپیک که هم خودت اذیت میشی هم برو بچ خسته میشن. دیگه دیگه خیلی ازت خوشم اومده . با اون که 5 روز بیشتر نیست که مطالبت رو دنبال میکنم اما یه جورایی خیلی میخوامت. راستی من از بچگی به این کارا علاقه داشتم.
و دوست دارم از قدرتی که به دست میارم به نحو احسن استفاده کنم. جرا که این ها همه نعمتهای خداست و باید ازشون استفاده کنیم.چرا که اگه فایدهای برامون نداشت خدا هم این نیرو ها و تسلط بر اون ها رو برامون مقدور نمیکرد. راستی زکات علم یاد دادن به دیگران هستش.پس همین طور که تا حالا این کارو کردی بازم ادامه بده. اما جون من یه کوچولو متمرکز تر و دسته بندی تر شده که یه هدف رو دنبال کنه ادامه بده. راستی یه سوال با پرواز روح میشه چه کارایی انجام داد. منظورم اینه که مثله تله پاتیه . البته من زیاد حالیم نیست اما هر چی بگی رو هوا میگیرم . البته مطمن باش فکر هم روش میکنم.یه چیزی چرا نمی گی خودت چه جوری علاقه پیدا کردی به این چیزا و چه مراحلی و گذروندی. یا مثلا چه راهایی رو رفتی و..... که خیلی مشتاقم بدونم .اگه هم دوست نداشتی بگی ایراد نداره.اما روش پرواز روح رو تو چند تا تایپیک به صورت جمع بندی شده بگو . ممنون از لطفت. یا حق...................