دوستان يه جا خوندم برای اینکه PSP کپی خور بشه اول بايد فريمور رو به 1.5 تبديل کرد و بعد به يه ورژن OE . پس این مهم نيست موقع خريد حواسمون باشه که چه ورژنی هستش.در هر صورت بايد این کارو کرد؟
دوستان يه جا خوندم برای اینکه PSP کپی خور بشه اول بايد فريمور رو به 1.5 تبديل کرد و بعد به يه ورژن OE . پس این مهم نيست موقع خريد حواسمون باشه که چه ورژنی هستش.در هر صورت بايد این کارو کرد؟
شما PSP از هر جا بخريد خود مغازه دار براتون دانگريد مي كنه پس نگران اين مسئله نباشيد (مگر اينكه از نمايندگي سوني با گارانتي بگيريد ! كه اونم در صورت تبديل گارانتيش باطل مي شه) .... براي آپديت ورژن هاي oe خود برنامه آپديتور اين كار رو انجام مي ده ....دوستان يه جا خوندم برای اینکه PSP کپی خور بشه اول بايد فريمور رو به 1.5 تبديل کرد و بعد به يه ورژن OE . پس این مهم نيست موقع خريد حواسمون باشه که چه ورژنی هستش.در هر صورت بايد این کارو کرد؟
اگه بخوام يك مموري چهار گيگ بخرم چند ميشود
تقلبي سرعت پايين حدود 50 تومن اصل سرعت بالا حدود صد تومن كلا خريد مموري چهار گيگ به صرفه نيست به خاطر قيمتش ....اگه بخوام يك مموري چهار گيگ بخرم چند ميشود
موفق و پيروز باشيد
جاويد
لطفا یکی یه آدرس تو شیرازبده که ازاون PSP بگیرم ضمنا فرم ویر روهم خودش بریزه روش باتشکر![]()
خوب حالا اگر از جايی گرفتم که خودش دانگريد نکرد و همينجوری آورد بهم داد و خودم خواستم طبق راهنما دانگريد کنم فرقی نميکنه که چه وژنی هستش؟ در هر صورت هر ورژنی که باشه اول بايد به 1.5 دانگريد کنم و بعد به هر ورژن OE که ميخوام آپگريد کنم؟ نه؟![]()
اونجوری که من فهميدم بازی های PSP رو هم ميشه همينجوری مثل بقيه کنسول ها اجرا کرد و هم ميشه مثل کامپيوتر رويه مموری کارت ريخت. خوب اینجوری با فرض اینکه 2 گيگ مموری داريم فکر نکنم بيشتر از دوتا بازی روش جا بشه. و يا 1 بازی و چند تا آهنگ. خوب اگر بخايم از چند تا نرم افزار و آهنگ و فيلم و بازی استفاده کنيم به مموری 4 گيگ حتی با قيمت بالا نياز نيست؟. در ضمن ريختن بازی ها به رويه مموری مزيتی داره يا نه؟ يا هيچ فرقی با مستقيم بازی کردن از رويه UMD نداره؟
تو اين مورد من زياد در جريان نيستم ولي از هر جا خواستي بگيري حتما بهش بگو برات تبديل كنه كه ديگه دردسر تبديل نداشته باشي ...خوب حالا اگر از جايی گرفتم که خودش دانگريد نکرد و همينجوری آورد بهم داد و خودم خواستم طبق راهنما دانگريد کنم فرقی نميکنه که چه وژنی هستش؟ در هر صورت هر ورژنی که باشه اول بايد به 1.5 دانگريد کنم و بعد به هر ورژن Oe که ميخوام آپگريد کنم؟ نه؟
همين جوري منظورت با Umd ديگه !؟ البته شما اگه بخواي از بازي هاي كپي استفاده كني بايد بازي رو بريزي رو يه مموري و با توجه به اينكه حداكثر حجم يه Umd يك گيگو هشتصد مگه ! يه مموري دو گيگ خوبه ... بازي هم بستگي به حجم بازي داره كه شما چند تا بازي بتوني بريزي رو مموري بازي 18 مگي داريم بازي 1.75 گيگي هم داريم ! اين ديگه به بازي كه مي خواي بكني بستگي داره . به نظر من شما كه نمي توني هم بازي كني هم موزيك گوش كني شما اگه فكر مي كني كه احتياج به حافظه بيشتري داشته باشيد مي تونيد جاي يه مموري 4 گيگي كه سرعت بالاي اون حدود صد تومنه 3 تا مموري دو گيگي بخريد و مثلا بازي ها تون رو بريزيد رو يكيش و موزيك هاتونم رو يكي ديگش هر وقت خواستين بازي كنيد مموري بازي رو بذاريد هر وقت خواستيد موزيك گوش كنيد مموري كه توش موزيك ريختين رو بزاريد... بازم ميل خودتون فقط حتما مموري سرعت بالا بگيريد .اونجوری که من فهميدم بازی های Psp رو هم ميشه همينجوری مثل بقيه کنسول ها اجرا کرد و هم ميشه مثل کامپيوتر رويه مموری کارت ريخت. خوب اینجوری با فرض اینکه 2 گيگ مموری داريم فکر نکنم بيشتر از دوتا بازی روش جا بشه. و يا 1 بازی و چند تا آهنگ. خوب اگر بخايم از چند تا نرم افزار و آهنگ و فيلم و بازی استفاده کنيم به مموری 4 گيگ حتی با قيمت بالا نياز نيست؟. در ضمن ريختن بازی ها به رويه مموری مزيتی داره يا نه؟ يا هيچ فرقی با مستقيم بازی کردن از رويه Umd نداره؟
تنها مزيت ريختن بازي رو مموري اينه كه بازي ها رو مي تونيد به صورت كپي اجرا كنيد ! و گرنه سرعت خوندن كنسول از رو Umd خيلي سريع تر از خوندن از رو مموريه حتي اگه مموري سرعت بالا باشه .اينو خودم تست كردم
موفق و پيروز باشيد
جاويد
ای بابا عجب دردسريه ها... پس برای اجرا کردن بازی های کپی هم بايد ورژن جديد OE ريخته بشه و هم بازی روی مموری کارت ريخته بشه. يعنی نميشه بازی رو مستقيم از روی UMD اجرا کرد.حتی درصورتی که ورژن OE داشته باشی? از نظر سريع هم که گفتيد این تفاوت سرعت تو نحوه Load بازی هستش يا تو اجرا(GamePlay) بازی؟
راستی يکی از آشنايانم در مشهد خواست بره يه بازی از سعدی مرکز صوتی،تصويری مشهد بخره که يارو يه بازيه MostWanted کامل رو گفته 45000!!!! این قيمت بازی اصل که به اون داده. حالا اونجوری که فهميدم اگر ما اون بازی رو بگيريم ميتونيم مسقيم از UMD اجرا کنيم اما اگر کپی بگيريم بايد بريزيم رو مموری؟ این بد نيست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)