تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 87 اولاول ... 142021222324252627283474 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 866

نام تاپيک: نويسندگان عزيز ميخواهيم داستان بنويسيم!

اگه نباشه جاش خالی می مونه NOOSHIN_29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اووووووووه نوشین جان کلی منو شرمنده کردی!با این همه توصیفات و اطلاعات مفید کمک خیلی بزرگی به من کردی خوشحالم تو هم ما رو پیدا کردی تنهایی داشتیم دق می کردیم!!!!!!!
    خواهش می کنم دختر خوشمله..شما لطف داری

نوشین جان ممنون از این مطلبت ...
    معلم من پرسید مینیمال چیه من هم یک چیزایی عین این گفتم ان شا ا.. اینا رو براش میبرم ..
    خواهش می کنم
    البته سبک مینیمال فقط تو ادبیات نیست..تقریبا میشه گفت ادبیات جزو اخرین موضوعاتی بود که این سبک واردش شد.
    مینیمال تو موسیقی، نقاشی، مجسمه سازی، معماری، فلسفه و ... هم هست.

تازه کجاشو دیدین؟
    داستاناتونو خوندم ایشالا فردا که یه خورده وقت پیدا کردم میام نظرمو میگم

اگه شماها هنوز پایه باشین خودمم چند تا داستان میذارم

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خوب تو هم بیامی شینیم غیبت این حمید!
    حمید مثل اینکه فعلا کار داره .. عمل جراحی داره ... ولی سعی کنید بیاید ...
    من امرزو یک از دوستام از دنیا رفت ...
    نمیدونم چیکار کنم ...
    خیلی ناراحتم شما نرید ...

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اگه شماها هنوز پایه باشین خودمم چند تا داستان میذارم
    بیاید بذارید ..
    من هم سعی میکنم بذارم ...
    یک داستان غمناک به افتخار دوستم که شاعر بود و برای خودش شعر میگفت .. البته شعر های زیبا اگه بتونم دفتر چه خاطراتش رو بگیریم از خوناده اش میذارم اینجا .. واقعا حیف شد ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه western's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    for sale

پيش فرض

حمید مثل اینکه فعلا کار داره .. عمل جراحی داره ... ولی سعی کنید بیاید ...
    من امرزو یک از دوستام از دنیا رفت ...
    نمیدونم چیکار کنم ...
    خیلی ناراحتم شما نرید ...
    چی؟تو چی داری می گی؟حمید جراح بود یا خودش جراحی میشهدوستت فوت شد؟ اینجا چه خبره؟راست
    می گید یا می خواهید منو بترسونید؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

چی؟تو چی داری می گی؟حمید جراح بود یا خودش جراحی میشهدوستت فوت شد؟ اینجا چه خبره؟راست
    می گید یا می خواهید منو بترسونید؟
    حمید مثله این که میخواست چشمش رو عمل کنه فکر کنم تا از عینک خلااص بشه ...
    بله دوستم فوت شدند ...

راستی من به خاطر یه عمل حدود چند روزی نمی تونم باشم دعام کنید که از عینک رها بشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه western's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    for sale

پيش فرض

خوب خداروشکر مساله چشم و عینک بود ترسیدم ها...با این حساب تا مدتها از نوشته های محشر ش دور خواهیم بود حیف!!!!!!!!اما واسه دوستت متاسف شدم نمی تونم تجسم کنم چه حالی می تونی داشته باشی خدا صبر بده

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خوب خداروشکر مساله چشم و عینک بود ترسیدم ها...با این حساب تا مدتها از نوشته های محشر ش دور خواهیم بود حیف!!!!!!!!اما واسه دوستت متاسف شدم نمی تونم تجسم کنم چه حالی می تونی داشته باشی خدا صبر بده
    ممنون از دلداری ولی حمید از عینک خلاص میشه .. عمل زیاد مهمی نیست تا جایی که میدونم یکی از دوستام هم کرده بود چند روزه خوب شد ...
    امیدوارم حمید هم خوب بشه ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

اگه ممکنه یه توضیحی در مورد زاویه دید در داستان برام توضیح بدید چون من همیشه این مشکل رو داشتم که برای داستانم کدوم زاویه دید رو انتخاب کنم بهتره.ممنون .

اگه نباشه جاش خالی می مونه NOOSHIN_29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض انسجام متنی...زاویه دید...شخص

علاوه بر کلمات و عبارات انتقالی، عامل دیگری که باعث انسجام متن می شود پیروی از یک زاویه دید خاص است. زاویه دید نشان دهنده رابطه نویسنده با موضوع است و به این ترتیب منظری خاص برای نگارش اتخاذ می شود. زاویه دید به ندرت در یک نوشته عوض می شود و استفاده نادرست از آن و مخلوط کردن زاویه های دید مختلف باعث می شود متن یکدستی و انسجام خود را از دست بدهد. به طور کلی، عواملي كه زاويه ديد را مي­سازند عبارتند از شخص، زمان، و لحن.

شخص:

از منظر شخص، سه نوع زاویه دید را می توان از هم بازشناخت: اول شخص، دوم شخص، و سوم شخص. منظور از اين سه نوع شخص كم و بيش همان است كه در تصريف افعال گفته مي شود. اول شخص به «من» و «ما»، دوم شخص به «تو» و «شما» و سوم شخص به «او» و «آنها» باز مي گردد. اما هنگام بحث درباره زاويه ديد، موضوع بسيار پيچيده تر است. اگر راوی یا توصیف کننده خود درگیر در ماجرا باشد و در صحنه حضور داشته باشد، متن دارای زاویه دید اول شخص است. اصولاً زاویه دید اول شخص غالباً برای ايجاد رابطه اي صميمي و نزديك با خواننده و همچنين براي بیان تجربیات شخصی مورد استفاده قرار می گیرد و در نوشته های رسمی و علمی چندان کاربردی ندارد. به دلیل این که نویسنده یا راوی خود در داستان حضور دارد، در این نوع زاویه دید از ضمیر اول شخص «من» یا «ما» و ضمیر متصل «-م» استفاده می شود. نوشته زیر بخشی از داستان «رجل سیاسی» از مجموعه «یکی بود و یکی نبود» اثر محمدعلی جمالزاده است:
    می پرسی چطور شد مرد سیاسی شدم و سری میان سرها در آوردم. خودت باید بدانی که چهار سال پیش مردم بودم، حلاج و کارم حلاجی و پنبه زنی. روز می شد دو هزار، روز می شد یک تومان در می آوردم و شام که می شد یک من نان سنگک و پنج سیر گوشت را هر جور بود، به خانه می بردم. اما زن ناقص العقلم هر شب بنای سرزنش را گذاشته و می گفت:
    «هی برو زه زه زه سر پا بنشین خایه بلرزان، پنبه بزن و شب با ریش و پشم تارعنکبوتی به خانه برگرد، در صورتی که همسایه مان حاج علی که یک سال پیش آه نداشت با ناله سودا کند، کم کم داخل آدم شده و برو بیایی پیدا کرده و زنش می گوید که همین روزها هم وکیل مجلس می شود با ماهی صد تومان دو هزاری چرخی و هزار احترام! اما تو تا لب لحد باید زه زه پنبه بزنی! کاش کلاهت هم یک خورده پشم داشت!».
    این زاویه دید فقط در بیان تجربیات شخصی مثل سفرنامه و خاطره نویسی و در داستان نویسی کاربرد ندارد، بلکه در نگارش چکیده مقالات و به ندرت در مقدمه کتابها نیز به ویژه در غرب از این زاویه دید استفاده می شود. به عنوان مثال چکیده یا مقدمه مقاله را بر اساس این زاویه دید می­توان اینگونه آغاز کرد: «در این مقاله بر آنم تا چگونگی ظهور و افول جنبشهای اجتماعی را به اختصار مورد بررسی قرار دهم ....». اما باید توجه داشت که در این کار نباید زیاد افراط کرد. به همین دلیل است که در فارسی توصیه می­شود که در نوشته جات علمی از زاویه دید سوم شخص استفاده شود، چرا که زاویه دید اول شخص اصولاً برای بیان تجربیات شخصی مطلوب است.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. این کاربر از NOOSHIN_29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    نوشین عزیز اگه ممکنه داستان بذار از خودت ... تا ما هم ترغیب بشیم ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •