تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 130 اولاول ... 142021222324252627283474124 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 1296

نام تاپيک: چگونه صدای w810i خود را افزایش دهیم؟

آخر فروم باز masoud_ac's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض

ای خدا امواتتو بیامرزه زود تر بگو دیگه دادا !!! من الان گوشیم 2 ساعته رو این حالت مونده !!

اووووووووووووفففففففففففف ففف

دوباره شروع مییککککککننننننننیییییییم مممممممممممم !!!
    برای همینه که میگم راه حل ها یه مقداری مشکل داره
    ولی چاره ای نیست

آخر فروم باز c0rd3r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

عزیز من حرف مفت نزن میگم نمیخوره ینی نمیخوره من 2 سال مغازه موبایل فروشی و 9ماه که تعمیر موبایل دارم چی میگی من هیچ گوشیی رو باز نکرده باشم W800 و W810 و K750 رو حفظم نمیخواد به من بگی میخوره اگه میخورد من 1 سال پیش عوز کرده بودم
    2- من که نگفتم این دو راه حمید , Sony W810 عملی نیست گفتم هر دو مشکل داره واسه ما ایرونی ها
    حمید : رجستر میپره البته من 5 روزه باکس سونی گرفتم و سریال . درست کردم
    sony w810: صبر ایوب میخواد

غیر از اینه
    میتونی بری به این لینک . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خودت میبینی که میخوره و میفهمی کی حرف مفت میزنه .

من از تو سابقه کاری تو نخواستم . برام هم مهم نیست . چون تعمیر کار موبایل دیدم اندازه من هم نمیدونه .با هم دعوا هم نداریم .

من خودم با روش آقای sony w810 گوشیمو در 4:30 گوشیمو هک کردم .

بله . غیر از اینه .

آخر فروم باز masoud_ac's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض

میتونی بری به این لینک . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خودت میبینی که میخوره و میفهمی کی حرف مفت میزنه .

من از تو سابقه کاری تو نخواستم . برام هم مهم نیست . چون تعمیر کار موبایل دیدم اندازه من هم نمیدونه .با هم دعوا هم نداریم .

من خودم با روش آقای sony w810 گوشیمو در 4:30 گوشیمو هک کردم .

بله . غیر از اینه .
    عزیزم من حرفی نزدم که ناراحت بشید اون موقه هم عصبانی بودم شاید ظاهرا بخوره اما جواب نمیده من رو سه تا گوشی امتحان کردم نشده تازه sony w810 هم رفیقم خیلی چیزا ازش یاد گرفتم
    دوماً من 4:30 وقت ندارم که بشینم که ببینم هک میشه یا نمیشه
    همین اگه حرفی زدم ببخشید الان میرم پاکش میکنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

حميد جان:
    چرا هر كاري مي كنم orbitpass رو نمي تونم تو گوشيم upload كنم وusb flash جديد رو هم نصب كردم ولي باز گوشيم روشن ميشه
    در ضمن من بقيه flasssssh menuهها رو تو گوشيم up كردم
    ortbitpassتم مخصوص نداره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

حميد جان:
    چرا هر كاري مي كنم orbitpass رو نمي تونم تو گوشيم upload كنم وusb flash جديد رو هم نصب كردم ولي باز گوشيم روشن ميشه
    در ضمن من بقيه flasssssh menuهها رو تو گوشيم up كردم
    ortbitpassتم مخصوص نداره
    واسه منم روشن میشه ...

داره خودمونی میشه POWER_CASE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    Mazandaran.Saari

پيش فرض

میشه نسخه ی ویندوز برادرت رو بگی و اینکه رمش چه قدر بوده ؟! و هم اینکه با چه نسخه ای از فون ایکس این کار رو انجام دادی ؟!

اره سرورم چرا نمیشه....

این سیستم برادرم :

cpu 2.4 atthlon xp
    ram 256
    vga 128m radeon 9200se abit
    m.b abit nf7
    windows xp servise pack 1

PhoneXS_2.10_Alpha6

که با این مشخصات گوشی من هک شد و اصلا به هیچ وجه با این سیستم گوشیم روشن نشد فقط سر باطری هنگ کرد
    ولی با سیستم من گوشیم بهد از یه ربع روشن میشه !!

cpu 2.6 athlon sempron
    ram 512 = 2*256
    vga 128m radeon 9200se abit
    m.b abit nf7-s
    h.d.d 200 sata maxtor
    windows xp servise pack 2
    PhoneXS_2.10_Alpha6
    ----------------
    فکر میکنید به خاطر چی گوشیم روشن میشه ؟ یعنی ویندوز یا مقدار رم یا اینکه مادربردم فقط یه مدل بالاتره گوشیم روشن میشه ؟
    Last edited by POWER_CASE; 13-04-2007 at 22:07.

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بچه ها خواهش میکنم تاپیک رو الکی با پست های بیهوده شلوغ نکنید......تو سر و کله هم نزید....وگرنه خودم میام وسط ها ...منم که قاطی ! ...

یه نکته مهم: موفقیت کار با phone xs alpha 6 ربطی به سیستم و ویندوز و مادربورد و مانیتور و اسپیکر و .... این چیزا نداره...سیستم من میدونید چیه؟ نخندید ها !

cpu pentium III 800mb.....ram: 128 mb ... graphic : 32 mb.....ویندوز xp نیم ساعت طول میکشه تا بیاد بالا ...دلم نمیاد عوضش کنم ..باهاش بزرگ شدم ...پولم ندارم upgrade کنم....این کارا رو هم باهاش انجام میدم....پس دنبال این چیزا نرید...الکی وقت خودتونو تلف نکنید....به خاطر این چیزا نیست....روشن شدنه گوشی وسط کار به خاطر اینه که درایو usb فلش که رو سیستم شما نصبه قدیمیه و شما باید اونو unistall کنید...که غیر از 1 نفر بقیه نتونستن unistall کنن....بعدش باید usb flash driver جدید رو نصب کنید این حتما کار میکنه ...برا من که کار کرد....گوشی من اول بسم الله روشن میشد(با phone xs روش bruteforcing) به خاطر همین من از روش دیگه استفاده میکردم...اما وقتی درایور قبلی رو به روشی که گفتم unistall کردم و درایور جدید رو نصب کردم جواب داد و دیگه گوشیم روشن نشد....پس مشکل شما تو unistall کردنه درایور قبلی هست....یه جای کار رو درست انجام نمیدین...باید مو به مو انجام بدین تا از ریشه unistall شه...بازم میگم به سیستم ربطی نداره.....حالا اگه باور ندارید میتونید برای اینکه بهتون ثابت بشه یه ویندوز جدید نصب کنید (مسلما درایو usb flash روش نصب نیست) درایور جدید رو نصب کنید و تست کنید .....البته پیشنهاد میشه با همین روش که قبلا توضیح دادم unistall کنین...این حرفه ای ....only profassional...................

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    Mazandaran.Saari

پيش فرض

نیم ساعت پیش با w800 یکی از رفیقام کل انداختم طرف مخش reset شد وقتی صداش رو شنید. .

صداش اقراق نکنم 2.5 برابر شده . .

ایییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ی ولللللللللللللللللللللللل للللللللللل .
    میشه بگی کدوم ورزن اکواستیک رو ریختی تو گوشی ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    Mazandaran.Saari

14

بچه ها خواهش میکنم تاپیک رو الکی با پست های بیهوده شلوغ نکنید......تو سر و کله هم نزید....وگرنه خودم میام وسط ها ...منم که قاطی ! ...

یه نکته مهم: موفقیت کار با phone xs alpha 6 ربطی به سیستم و ویندوز و مادربورد و مانیتور و اسپیکر و .... این چیزا نداره...سیستم من میدونید چیه؟ نخندید ها !

cpu pentium III 800mb.....ram: 128 mb ... graphic : 32 mb.....ویندوز xp نیم ساعت طول میکشه تا بیاد بالا ...دلم نمیاد عوضش کنم ..باهاش بزرگ شدم ...پولم ندارم upgrade کنم....این کارا رو هم باهاش انجام میدم....پس دنبال این چیزا نرید...الکی وقت خودتونو تلف نکنید....به خاطر این چیزا نیست....روشن شدنه گوشی وسط کار به خاطر اینه که درایو usb فلش که رو سیستم شما نصبه قدیمیه و شما باید اونو unistall کنید...که غیر از 1 نفر بقیه نتونستن unistall کنن....بعدش باید usb flash driver جدید رو نصب کنید این حتما کار میکنه ...برا من که کار کرد....گوشی من اول بسم الله روشن میشد(با phone xs روش bruteforcing) به خاطر همین من از روش دیگه استفاده میکردم...اما وقتی درایور قبلی رو به روشی که گفتم unistall کردم و درایور جدید رو نصب کردم جواب داد و دیگه گوشیم روشن نشد....پس مشکل شما تو unistall کردنه درایور قبلی هست....یه جای کار رو درست انجام نمیدین...باید مو به مو انجام بدین تا از ریشه unistall شه...بازم میگم به سیستم ربطی نداره.....حالا اگه باور ندارید میتونید برای اینکه بهتون ثابت بشه یه ویندوز جدید نصب کنید (مسلما درایو usb flash روش نصب نیست) درایور جدید رو نصب کنید و تست کنید .....البته پیشنهاد میشه با همین روش که قبلا توضیح دادم unistall کنین...این حرفه ای ....only profassional...................
    حمید جان نمیخوام تو کارت سنگ بندازم شما استاد مایی و ما مدیون شما ولی من ویندوز جدید نصب کردم ولی بازم با سیستم من روشن میشه.......

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

میشه بگی کدوم ورزن اکواستیک رو ریختی تو گوشی ؟
    چرا نمیشه دوست عزیز اینه : ToShaRa_Mega_Acoustic_v1.2 .

ok .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •