برای همینه که میگم راه حل ها یه مقداری مشکل داره
ولی چاره ای نیست
برای همینه که میگم راه حل ها یه مقداری مشکل داره
ولی چاره ای نیست
میتونی بری به این لینک . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودت میبینی که میخوره و میفهمی کی حرف مفت میزنه .
من از تو سابقه کاری تو نخواستم . برام هم مهم نیست . چون تعمیر کار موبایل دیدم اندازه من هم نمیدونه .با هم دعوا هم نداریم .
من خودم با روش آقای sony w810 گوشیمو در 4:30 گوشیمو هک کردم .
بله . غیر از اینه .
عزیزم من حرفی نزدم که ناراحت بشید اون موقه هم عصبانی بودم شاید ظاهرا بخوره اما جواب نمیده من رو سه تا گوشی امتحان کردم نشده تازه sony w810 هم رفیقم خیلی چیزا ازش یاد گرفتم
دوماً من 4:30 وقت ندارم که بشینم که ببینم هک میشه یا نمیشه
همین اگه حرفی زدم ببخشید الان میرم پاکش میکنم
حميد جان:
چرا هر كاري مي كنم orbitpass رو نمي تونم تو گوشيم upload كنم وusb flash جديد رو هم نصب كردم ولي باز گوشيم روشن ميشه
در ضمن من بقيه flasssssh menuهها رو تو گوشيم up كردم
ortbitpassتم مخصوص نداره
واسه منم روشن میشه ...![]()
اره سرورم چرا نمیشه....
این سیستم برادرم :
cpu 2.4 atthlon xp
ram 256
vga 128m radeon 9200se abit
m.b abit nf7
windows xp servise pack 1
PhoneXS_2.10_Alpha6
که با این مشخصات گوشی من هک شد و اصلا به هیچ وجه با این سیستم گوشیم روشن نشد فقط سر باطری هنگ کرد
ولی با سیستم من گوشیم بهد از یه ربع روشن میشه !!
cpu 2.6 athlon sempron
ram 512 = 2*256
vga 128m radeon 9200se abit
m.b abit nf7-s
h.d.d 200 sata maxtor
windows xp servise pack 2
PhoneXS_2.10_Alpha6
----------------
فکر میکنید به خاطر چی گوشیم روشن میشه ؟ یعنی ویندوز یا مقدار رم یا اینکه مادربردم فقط یه مدل بالاتره گوشیم روشن میشه ؟
Last edited by POWER_CASE; 13-04-2007 at 22:07.
بچه ها خواهش میکنم تاپیک رو الکی با پست های بیهوده شلوغ نکنید......تو سر و کله هم نزید....وگرنه خودم میام وسط ها ...منم که قاطی ! ...![]()
یه نکته مهم: موفقیت کار با phone xs alpha 6 ربطی به سیستم و ویندوز و مادربورد و مانیتور و اسپیکر و![]()
.... این چیزا نداره...سیستم من میدونید چیه؟ نخندید ها !
cpu pentium III 800mb.....ram: 128 mb ... graphic : 32 mb.....ویندوز xp نیم ساعت طول میکشه تا بیاد بالا...دلم نمیاد عوضش کنم ..باهاش بزرگ شدم ...پولم ندارم upgrade کنم....این کارا رو هم باهاش انجام میدم....پس دنبال این چیزا نرید...الکی وقت خودتونو تلف نکنید....به خاطر این چیزا نیست....روشن شدنه گوشی وسط کار به خاطر اینه که درایو usb فلش که رو سیستم شما نصبه قدیمیه و شما باید اونو unistall کنید...که غیر از 1 نفر بقیه نتونستن unistall کنن....بعدش باید usb flash driver جدید رو نصب کنید این حتما کار میکنه ...برا من که کار کرد....گوشی من اول بسم الله روشن میشد(با phone xs روش bruteforcing) به خاطر همین من از روش دیگه استفاده میکردم...اما وقتی درایور قبلی رو به روشی که گفتم unistall کردم و درایور جدید رو نصب کردم جواب داد و دیگه گوشیم روشن نشد....پس مشکل شما تو unistall کردنه درایور قبلی هست....یه جای کار رو درست انجام نمیدین...باید مو به مو انجام بدین تا از ریشه unistall شه...بازم میگم به سیستم ربطی نداره.....حالا اگه باور ندارید میتونید برای اینکه بهتون ثابت بشه یه ویندوز جدید نصب کنید (مسلما درایو usb flash روش نصب نیست) درایور جدید رو نصب کنید و تست کنید .....البته پیشنهاد میشه با همین روش که قبلا توضیح دادم unistall کنین...این حرفه ای ....only profassional...................
میشه بگی کدوم ورزن اکواستیک رو ریختی تو گوشی ؟
حمید جان نمیخوام تو کارت سنگ بندازم شما استاد مایی و ما مدیون شما ولی من ویندوز جدید نصب کردم ولی بازم با سیستم من روشن میشه.......
چرا نمیشه دوست عزیزاینه : ToShaRa_Mega_Acoustic_v1.2 .
ok.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)