تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 120 اولاول ... 142021222324252627283474 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 1191

نام تاپيک: بحث و راهنمايی درباره ی انواع آلات موسيقی (قيمت، کاربرد، آموزشگاه‌ها و ...)

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

هه هه هه
    کی رو میبینیم اینورا
    چه طوری عزیــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــز×!
    long time no see

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

.... بعد از صد سال !
    چن صفحه عقب تر رو ببینید .. مطب در باره گیتار الکتریک هست

نه لزومی نداره

برای شروع می تونی فقط آمپ داشته باشی .. ولی باید بزودی افکت هم بگیری ( علاوه بر خود گیتار )
    آمپ از 70-80 به بالاااااااا
    گیتار هم از 120 به بالا ( تا چن میلیون)
    افکت هم 100 - 200 -300 تا 400 دیدم من .
    موفق ...
    میدونی چیه اگر از ساز آدم صدای خوشی در نیاد انگیزه برای یاد گرفتن هم از بین میره
    یکی از بچه ها الکتریک میزد رفتم پیشش باورتون نمیشه داشت از ساز بدم میومد. خوب میزد ها تکنیک خوبی داشت اما صدای سازش اصلا دل نواز نبود. نمیدونم نویز داشت یه چی شده بود انگار بلندگو پاره صدا میداد. آیا این به نوع سیستم تولید صدا بر میگرده از جمله خود ساز و آمپیلی و... میترسم ساز و آمپیلی ارزون یا نا مرغوب بخرم همین بلا سرم بیاد
    دقت کردید صدای ساز های متایکا و ساتریانی و... بی نهایت شفافه و هر نتی تا اعماق مغذت فرو می ره . این دیگه به نظرم فقط به نوع ساز و سیستم بر می گرده
    اگر ممکنه در این مورد توضیح بدید... لطفا به همین زودی ها نه صد سال دیگه!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه root professional's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

.... بعد از صد سال !
    چن صفحه عقب تر رو ببینید .. مطب در باره گیتار الکتریک هست

نه لزومی نداره

برای شروع می تونی فقط آمپ داشته باشی .. ولی باید بزودی افکت هم بگیری ( علاوه بر خود گیتار )
    آمپ از 70-80 به بالاااااااا
    گیتار هم از 120 به بالا ( تا چن میلیون)
    افکت هم 100 - 200 -300 تا 400 دیدم من .
    موفق ...
    اولا خیلی ممنون دوما چیزی که بیش از 300 پست عقب رفته رو نه میشه پیدا کرد نه ارزش تازشو داره سوما کلاس رو نگفتید. باز هم ممنون.

میدونی چیه اگر از ساز آدم صدای خوشی در نیاد انگیزه برای یاد گرفتن هم از بین میره
    یکی از بچه ها الکتریک میزد رفتم پیشش باورتون نمیشه داشت از ساز بدم میومد. خوب میزد ها تکنیک خوبی داشت اما صدای سازش اصلا دل نواز نبود. نمیدونم نویز داشت یه چی شده بود انگار بلندگو پاره صدا میداد. آیا این به نوع سیستم تولید صدا بر میگرده از جمله خود ساز و آمپیلی و... میترسم ساز و آمپیلی ارزون یا نا مرغوب بخرم همین بلا سرم بیاد
    دقت کردید صدای ساز های متایکا و ساتریانی و... بی نهایت شفافه و هر نتی تا اعماق مغذت فرو می ره . این دیگه به نظرم فقط به نوع ساز و سیستم بر می گرده
    این سوال منم هست و یک چیز دیگه رفتم گیتار بخرم طرف از آهنگهای مورد علاقم پرسید! یعنی با یک گیتار نمی شه همه راکها رو زد چون من از متالیکا و slayer تا راکهای دهه 60 و 70 رو دوست دارم و می خوام بزنم.

آخر فروم باز linkin_park's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینجا کسی در مورد زدن آهنگ های گیتار با سه تار تخصص نداره ؟!

آخر فروم باز Doyenfery's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

بله درسته دوست من ، این بیشتر به قول شما به سیستم یا همون تجهیزات بر می گرده
    فکر کن من یه آمپ داشتم با مارک Laney که حدود 170 خریده بودم ، همین آمپ با همین قیمت فقط و فقط 15 وات (Rms یا همون توان واقعی ِ مصرفی داشت) و با قطر باند ِ 20 سانتی متر . خب از این آمپ چه انتظاری میشه داشت ؟!
    این ساتریانی و متالیکا که شما اسم آوردید بدون شک از بهترین تجهیزات استفاده می کنن که هیچ از هر چیز 100ها نمونه دارن ! (اگه سایتش راه افتاد برو ببین مثلا متالیکا چقدر تجهیزات داره ..
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    )
    فقط به عنوان نمونه جناب اریک کلپتون (فک کنم سال 99 بودش ) میره 100 از گیتار هاشو می فروشه و به این انجمن های ترک اعتیاد الکل کمک می کنه !!!(معلوم نیست چند تا داشته )
    شما تو اجرا های خیلی ازگروه ها می تونی ببینی گیتاریست ها سازههاشون ما بین ِ ترانه ها عوض می کنن مثلا همین متالیکا تو کنسرت S&M . ولی بعضی ها هم مثل گیلمور تا آخر یه ساز دستشونه و فقط از افکت استفاده می کنن.
    کار افکت هم که حتما میدونی عوض کردن تون صدای گیتاره که معمولا تعداد زیادی افکت ِ پیش فرض داره و اصلا به نسبت تعداد افکت هایی که دارن قیمت دارن . ( مثلا Zoom 707II با 74 افکت حدود 110 تومان قیمت داره )
    پس
    با توجه به چیزی که گفتی در رابطه با شفافیت صدا .. من توصیه ام یکی از مارک های رولند (Roland) یا مارشاله (Marshal) و با قیمتی حداقل 300 و با قدرته خروجی حداقل 30-40 وات واقعی
    کد:
    Ac60
    ساز هم Ibanez Rg270 (حدود 300)
    یا Rg350 Dx (قیمت ندارم و لی گمونم 400-450) باشه
    کد:
    در نهایت هم بهت بگم که امپ خوبی داشته باشی از همه چی راضی هستی ، آمپ ِ بدی داشته باشی از هیچ چیز راضی نیستی .
    به این عکس توجه کن که میکروفنی که وصله به آمپلی فایر و باند هایِ کل ِ سالن .. جلوی آمپ گیتاره.

اولا خیلی ممنون دوما چیزی که بیش از 300 پست عقب رفته رو نه میشه پیدا کرد نه ارزش تازشو داره سوما کلاس رو نگفتید. باز هم ممنون.

این سوال منم هست و یک چیز دیگه رفتم گیتار بخرم طرف از آهنگهای مورد علاقم پرسید! یعنی با یک گیتار نمی شه همه راکها رو زد چون من از متالیکا و slayer تا راکهای دهه 60 و 70 رو دوست دارم و می خوام بزنم.
    اصلا این تاپیک 300 تا پست داره ؟ !!!
    فقط کافی بود 3-4 صفحه بری عقب ..

کد:
    درباره کلاس من اطلاعی ندارم چون شرایط کلاس تو هرشهری فرق می کنه.
    یعنی با یک گیتار نمی شه همه راکها رو زد چون من از متالیکا و slayer تا راکهای دهه 60 و 70 رو دوست دارم و می خوام بزنم
    جواب این سوال رو در جواب دوستمون گفتم ..
    و البته برای متال دو نوع گیتار الکتیریکه دیگه استفاده میشه که صدای خش داری دارن :
    Flying V و Explorer.
    (سایتی که لینک دادم رو ببین)
    long time no see
    به به داریوش عزیز
    خوبیم رفیق جون
    امروز بعد از ظهر واست p.m میدادم ولی مثل اینکه به دستت نمی رسید
    موفق باشید
    Last edited by Doyenfery; 24-04-2008 at 17:06.

اگه نباشه جاش خالی می مونه root professional's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

عجب پست عالیی بود تقریبا همه سوالاتم (بجز کلاس) رفع شد ممنون Doyenfery جان.
    راستی اگه می دونید راجع به کلاس در تهران هم اطلاعاتی به ما بدهید ممنون.
    تا یادم نرفته من یک stratocaster مشکی و سفید استاندارد می خوام (چندتایی دیدم) فکر می کنید چند باشه خوبه. بعد هم بی زحمت یک آمپ معمولی مناسب برای این گیتار که ارزون هم باشه معرفی کنید.
    Last edited by root professional; 25-04-2008 at 01:29.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    لطفا در مورد خرید فلوت وانتخاب نوع آن مرا راهنمائی کنید.بهترین و سریعترین راه آموزش فلوت چیه؟

داره خودمونی میشه mosi7616's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

یه سری اطلاعات در مورد تار دارم شاید به درد بخوره
    ساز تار چون کاسش از پوست هست سرما و گرما خیلی روش تاثیر می زاره
    اگه یه وقت دیدید که صداش به اصطلاح گز داره می تونه یکی از عواملش گرما یا سرما باشه
    مثلا تو تابستون نباید جلوی کولر باشه البته کولر آبی چون رطوبت داره کولر گازی اینطور نیست
    یا مثلا چند تا از پردهای پایینش پاره شده دادین براتون عوض کردن و طرف ناشی بوده مثلا سه دور و چهار دور بسته براتون اینم باعث ایجاد گز تو صدای ساز می شه و همون نو بودن خود پرده ها هم تاثیر داره باید چند روز با ساز بزنین تا پرده های جدید قشنگ رو دسته بشینه اونوقت صداش بهتر می شه
    یکی دیگه از دلایلشم پایین بودن خرک هستش چون وقتی خرک پایین بیاد ارتفاع سیم از کاسه کم میشه و باعث خراب شدن صدای ساز میشه که بیشتر اونم بخاطر رطوبت هواست که باعث این کار میشه
    Last edited by mosi7616; 03-05-2008 at 15:45.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behzad_v3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام... يه سنتور خوب و ارزون... الان چنده؟؟؟؟

آخر فروم باز yasser1680's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Torento City

پيش فرض

درود و صد سلام

من میخوام یه ارگ یا همون کیبورد بگیرم بین 100 تا 150 اگه ارزش داشته باشه تا 200.

برام یک مدل مناسب معرفی کنید.البته اطلاع دارم نمیشه کیبوردهای پیشرفته خریدو فقط در حد مبتدی هستند.

یه چند تا سوال دارم.

آیا به این ارگ ها که اصطلاحا آموزشی هستند میشه ریتم زد؟

آیا ریتم فارسی دارن؟

میشه آهنگهای پاپ ساخت؟

با تشکر...خیلی اورژانسی هست!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •