ZoneAlarm Pro حرف نداره ولي بايد تنظيماتشو درست انجام بديد خيلي پيچيدست بعدشم مك آفي كه خيلي كارش درسته تنظيماتشم راحتره
ZoneAlarm Pro حرف نداره ولي بايد تنظيماتشو درست انجام بديد خيلي پيچيدست بعدشم مك آفي كه خيلي كارش درسته تنظيماتشم راحتره
razelجان سلام
من الان دارم از Look'n'Stop personal fire wallهم استفاده میکنم به نظرم با این حجم کم فایر وال خیلی خوبی هست ازهمه مهمتر تنظیمات خیلی ساده ای داره که هر کاربر میتونه اونا به بهترین نحو تنظیم کنه وکار باهاش خیلی ساده است
من اون سایت را هم دیدم ومیدونم که این فایر وال توی تستهائی که انجام شده به عنوان بهترین فایر وال انتخاب شده
حجم برنامه هم فقط 600کیلو بایته
موفق باشید
borzou_one, جون دیگه لوگوتم کردی نود دیگه :roll: :| :arrow:
sasan.kجان سلامنوشته شده توسط sasan.k
با اجازت گفتیم چند روز هم با این لوگو حال کنیم![]()
یه چیز دیگه من الان هم کاسپر روی سیستمم نصب هست هم نود32 وهیچ مشکلی ندارم حتی توی سرعت اینترنت ;خیلی با هم رفیقند :shock: :lol:
سلام
تو صفحه هاي قبل يكي از دوستان نتايج يكسري از تستها روي چندتا فايروالو نوشته و ضعفهاي
اونارو براي اوت پوست اينجوري معرفي كرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-firehole
2-pcaudit2
3-wallbreaker
قبل از هر چیز بگم که این تستها یک محیط مجازی از خطر رو برای سیستم شما به اجرا میزاره
به نحوی که بدون اینکه شما رو خطری تهدید کنه یا آسیبی به سیستمتون برسه شما واکنش
واقعی فایروالتونو مشاهده کنید اینجوری شما متوجه میشید که سطح امنیت شما چقدره
تست اول یعنی firehole :
طرز كار اين تست استفاده از dll هاي آلوده اس به محض اجراي اين تست آنتي ويروس من
نود 32 اخطار داد (لزورم استفاده از فاير وال و انتي ويروس بطور همزمان) حتي با غير فعال كردن
نود ام اين برنامه نتونست اجرا بشه
تست دوم pcaudit2 :
با تنظيمات معمولي روي او پي به راحتي تونست جلوي اين تستو بگيره
البته يكم سيستمو تكون ميده و خودشو به دروديوار ميكوبه ولي در نهايت با بلوك كردن اخطارهاي
كه او پي ميده ميتونيد اين تستو شكست بديد
ورژن 6 اين برنامه رو ميتونيد از اينجا بگيريد
تست سوم wallbreaker :
اين تست از نوع لانچره يعني خوشو جزو برنامه هاي مورد اطمينان جا ميزنه و اينترنت اكسپلوررو
باز ميكنه بعد به سايت برنامه ميره و سايت اي پي كه مورد داره رو به شما ميگه و اخطار ميده
فايروالتون سوراخ داره
تو قسمت اول٬سوم و چهارم به سادگي اوپي جلوي برنامه رو ميگيره و به شما اخطاره ميده
فقط مشكل تو قسمت دوم برنامه بوجود مياد يعني نميتونه جلوي اجراشو بگيره
من حدود 9 بار با شركت سازنده مكاتبه كردم و وجود اين باگو بشون متذكر شدم خيلي جالب
بدونيد براي هر 9 بار براي من جواب فرستادن با اينكه من اين برنامه رو نخريدم و لايسانس كي
ندارم اين برنامه خدمات پشتيباني بسيار عالي داره در نامه آخر گفتن ما گفته هاي شما رو به
توسعه دهندگان انتقال داديم احتمالا اين مشكل كوچيك بزوردي حل ميشه
خود سازنده اين تست ميگه قسمت دوم مثل يك جوك بي مزه ميمونه
ولي راه حلي كه من بش رسيدم خيلي راحته يعني استفاده نكردن ار اينترنت اكسپلورره و بايد
اونو تو قسمت اپليكيشن بلوك كنيد
كل تستهاي اين مجموعه چيزي حدود 24 تاست كه اوپي از پس همه اونا بر مياد
ميتونيد نتيجه تستها و عملكرد اوپي روي تستهارو به طور كامل از اينجا بگيريد
بازم ميگم اين فاير وال خيلي عاليه
برزو جون منم مثل خودت هم کاسپر دارم هم نود ولی برای من نود یه تکمیل کنندس کاسپر خودش تنهایی همه ویروس ها رو حریفه :lol: 8)نوشته شده توسط borzou_one
آقا برزو از حرفاتون معلومه که شما علاوه بر look n stop از فایروال دیگه ای هم استفاده می کنید. مگه استفاده از بیش از یک فایر وال رو سیستم مشکلی به وجود نمیاره؟ :roll:نوشته شده توسط borzou_one
razel, جون از کجای حرفاش معلومه :shock:
دوستان سلام..
لینکی که برای کیجن Look'n'Stop personal fire wall دادین کار نمیکنه!
لطفا یکی دیگه بزارین.
shahbab, جون اینم برای شما :![]()
8)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)