تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 91 اولاول ... 142021222324252627283474 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 901

نام تاپيک: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl

پروفشنال Inkareeeeeeeeee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    دانمارك

پيش فرض

منظورم همون لباس بود تنها بدیش اینه که دیگه نمیتونی باش سریع بدوی!
    اینم عکس
    نه ، مثل اینکه تو هم بازیکنی
    خب باید بهت لباس جدیدتو تبریک بگم چون فکر میکنم که مأموریتهای فرعی رو انجام نمیدی و واسه همینم به این سرعت به مراحل بالا رسیدی ...
    ببین دوست من حمل اون شات گان بیخودیه ... بنظر من اون دوتا اسلحه هات خوبن و اگه بتونی دو تا اسلحه های دیگه رو هم از کمپ فریدومها بدست بیاری دیگه حرف نداره ... از کلت هم که استفاده نمیکنی که اونم خوبه چون فقط جا میگیره
    چرا به کمربندت چیزی آویزون نیستش ؟! میدونی که یک سری از آرت افکت ها توی جون و ... تأثیر دارن ... آویزون کنی بهتره

آخر فروم باز @R3Z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی اون flash usb ها به چه درد میخورن؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه khorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

میگم من پایانی که آرزو میکنه پیچ مهر ها تبدیل به طلا میشه دیدم بعد از اون بازی تموم میشه چرا؟ من میخوام بقیه ماموریتامو انجام بدم چطوری ها !!! در ضمن این سنگها به چه درد میخوره جز اینکه بعضی وقتها باعث رادیواکتیو شدن میشن؟!فلاش هم نمیدونم باید چکارش کنم مال یکی از ماموریتام بود
    Last edited by khorh; 24-05-2007 at 18:56.

آخر فروم باز MAXXX's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

اقایون من وقتی بازی رو شروع میکنم بعد از نیم ساعت که وارد باز میشه همه چیز کنده و بعد از اینکه میام بیرون از بازی یه پیغام میاد میگه
    virtual memory minimum too low
    اینم عکسشه لطفا یاری کنید
    سلام
    خوب بگو رو چه مشخصاتی بازی میکنی در ضمن رمت برایه این بازی کمه و اگه میخوای روون بازی کنی باید 1 گیگ داشته باشی

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

حالا ما میریم امتحان مکینیم یکی گفت 1243 . ولی من جیب اون یارو هم گشتم چیزی جز medkit و ... چیزی نداشت . اسکرین شات رو هم با f12 میشه گرفت که میره توی سیو بازی .
    یکی میتونه بهتر توضیح بده ؟؟؟ یعنی کدش تغییر میکنه ؟؟؟ یکی حفظش نکرده ؟؟؟
    سلام
    تا اونجا که یادمه کدش تو همین مایه ها بود در ضمن کد رو در جایی نمینویسه فقط وقتی رو جسد F رو زدی تویه بیسیم بهت میگه که کد چیه و یه لحظه اون پایین مینویسه و غیب میشهباید حفظ کنی

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

میگم من پایانی که آرزو میکنه پیچ مهر ها تبدیل به طلا میشه دیدم بعد از اون بازی تموم میشه چرا؟ من میخوام بقیه ماموریتامو انجام بدم چطوری ها !!! در ضمن این سنگها به چه درد میخوره جز اینکه بعضی وقتها باعث رادیواکتیو شدن میشن؟!فلاش هم نمیدونم باید چکارش کنم مال یکی از ماموریتام بود
    سلام
    اون آرتیفکت ها یا به قول شما سنگ ها به شما یه چیزایی رو اضافه و بعضی هاشون هم کم میکنه..... اگه رو شون کلیک کنی اون وسط مینویسه که چیکار میکنه مثلا من یه آرتیفکت دارم که 400 % به جونم اضافه میکنه
    در ضمن اگه میخوای پایان هایه اصلی رو ببینی چند پست قبل من رو ببین

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

من که از پستات چیزی دستگیرم نشد ولی خب مهم نیست از سیوام استفاده میکنم.
    ممنون از راهنمایتون

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام
    اینم اون پستی که گفتم :
    به سلامتی چرنوبیل رو هم دیدم و همچنین تقریبا فهمیدم(شعر شد) که جریان پایان هایه بازی چطوریاست همین طور که میدونید این بازی هم پایان اصلی داره هم فرعی که احتمالا تا حالا جریانشو خوندین و اما پایان فرعی: بعد از به پایان بردن x16 یه ماموریت میگیریم تویه زیر زمین کمپ گروه monolite که پایین تر از کمپ فریدوم قرار داره وشبیه نیروگاه برقه و باید 10-20 تا گونی آدم بکشی به شدت مشکله خلاصه وقتی وارد زیر زمین شدی و یه دستگاهی رو کار انداختی barkeeper با بیسیم میگه که برو تو چرنوبیل و wish generator رو پیدا کن که ماهم میایم از کمپ بیرونو میبینیم که چه خبره برو بچ دیوتی و لونرریختن و درگیری داغه با مونولایت و فریدوم خلاصه ما باید بریم تو چرنوبیل که همون نزدیکی هاست و ویش جنریتور رو پیدا کنیم که همونطور که خوندین اون پایان هایه جانبی بازی رو به شما نشون میده و بازی تموم میشه
    واما پایان اصلی ..... درست یادم نیست ولی یه ماموریت داشتم که بایدیه نفر رو پیدا میکردم که نامشو فراموش کردم ولی جاش تقریبا اول هایه بازیه همون پلی که بالاش یه قطاره و سرباز ها زیرش نگهبانی مدن یکم پایین تر از اون یه خونست که اونجاست و اون به شما میگه که دکتر رو پیدا کنید حالا دکتره کجاست؟ به قول رفیقمون تو همون چاهه که اولین بار جونوره که هیپنوتیزم میکنه رو میبینیم تویه یه لوله باید برین که به یه اتاق میرسه و اون به شما یه دیکودر میده که باهاش بتونید در هایی رو که درچرنوبیل بود رو باز کنید و به سویه پایان اصلی برید
    که البته از اونجایی که دلم نمیاد زود تمامش کنم بقیش رو گزاشت مواسه هفته دیگه

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

منظورت رو فهمیدم مرسی رفیق

پروفشنال Captain_Nemo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ناتليوس

پيش فرض

آيا ميشه اين بازي رو با كارت گرافيك 6200 256 mb انجام داد ...لطفاً راهنمايي كنيد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •