یکی از بهترین تایپیک های سونی اریکسون همینه بدون شک تشکر از همه بخصوص مصطفی خان عزیزمون
یکی از بهترین تایپیک های سونی اریکسون همینه بدون شک تشکر از همه بخصوص مصطفی خان عزیزمون
خواهش می کنم دوست عزیزم...شما که به من لطف دارین![]()
مثل سایر دوستان...توجه شما باعث می شه تا با دقت بیشتری اینجا پست بدم...از اینکه راضی هستید ...بسیار خوش حالم
...امروز مطمئن باشيد با دست پر امده ام...اخه امروز کلاسامون لغو شده...منم بيکار...جوون مي ده واسه فروم بازي
![]()
شايد بلد باشيد اما خيلي ها هم نميدونن پس اموزشش رو ميگذارم:
زياد سوال پرسيده شده و مي شه که ايا مي شه sms رو بلوتوث کنيم؟
خيلي ها هم که بلد نيستن يا مي گن نمي شه يا اينکه sms رو اصلا واسه هم سند مي کنن که هزينه بر هست ديگه
چگونه sms را بلوتوث کنيم:
وارد massaging شده وبعد هم inbox حالا ميريم و مسيج مورد نظرمون رو باز مي کنيم(يعني روي مسيج view رو مي زنيم)
حالا در سمت راست پايين صفحه ي مسيج مورد نظرمون..گزينه ي more رو انتخاب مي کنيم
داخل مور گزينه ي forward رو انتخاب مي کنيم
حالا دوباره وارد صفحه ي مسيجمون مي شيم....و دوباره مور رو انتخاب مي کنيم...حالا اين بار داخل مور يک گزينه ي جديد داريم ...که خيلي هم باهاش کار داريم...بله گزينه ي edit
اين گزينه رو وقتي انتخاب مي کنيم...با 3 گزينه مواجه مي شيم
copy all....copy text....paste
فکر مي کنم همگي مي تونيد حدس بزنيد با کدوم گزينه بايد کار کنيد...بله گزينه ي copy text رو بايستي که انتخاب کنيد
حالا تو اين مرحله وارد صفحه ي مسيج مي شيد...که اين بار ابتدا يک گزينه ي start و بعدا يک گزينه ي end خواهيد داشت
بدين شکل که...start رو ميزنيد....به حالت اتوماتيک و پيش فرض نشانه گر در انتهاي مسيج قرار داره...پس بعد زدن استارت...کافيه دکمه ي سمت چپ رو بگيريد تا جايي که دوست داريد رو انتخاب کنيد(select کنيد يا به قول بچه هاي کامپيوتر ابي کنيد)
وقتي جملات مورد نظرتون رو انتخاب و ابي کردين...حالا end رو بزنيد...مي بينيد که روي صفحه براي 2 ثانيه اين کلمه مياد:copied
ديگه اينجا کاري نمونده..پس بک بزنيد و کلا از صفحات مسيج خارج شيد...حالا بريد داخل organizer(توي گوشيهاي مختلف منو ها فرق داره...به هر حال جايي بريد که امکانات notes تو اون قسمت قرار داره(
همونطوري که گفتم گزينه ي نوت ها رو انتخاب مي کنيدو بعدشم طبيعتا...new note...حالا توي صفحه ي نوت دوباره مور رو انتخاب مي کنيم و گزينه ي اديت... حالا ديگه معلومه..عين کامپيوتر..کافيه paste کنيد
حالا سيو رو ميزنيد...حالا روي نوت سيو شده که بريد...و روي مور بريد...مي بينيد که گزينه ي send داريد و مي تونيد اونو به هر شکلي (بلوتوث يا اينفرارد)براي دوستتون بفرستيد...بدون استفاده از شبکه مخابرات و ايجاد هزينه ايي
يه نکتهايي:
شايد فکر کنيد مراحل طولانيه...در جواب بايد بگم
اولا اين تنها راه هست
ثانيا من خيلي مفصل توضيح دادم...تماميه اين مراحل کارش 4 تا دکمه زدن بيشتر نيست...يه بار انجام بدين و ياد بگيرين کلش رو حداکثر تو 10-15 ثانيه انجام ميدين
اميدوارم خوشتون امده باشهنظرات قشنگتونم از من دریغ نکنید
![]()
شاد باشيد![]()
از دستگاه مولتی متر برای تست قطعه های روی بُرد مانند خازن استفاده می شود.
مولتی متر دارای (Range) رنج های متفاوت است یكی از آن ها تست های بازر یا بوق است كه برای قطعه های مانند فیوز و سلف استفاده می شود.
به دست آوردن قطعه های كه در مسیر شارژ قرار دارند باید از طریق نقشه صورت گیرد. دیود قطعه ای است كه در مسیر شارژ از آن استفاده شود از دیودهای مختلف در مدارهایی استفاده می شود كه به صورت دیودهای قدرت، دیودهای فركانس یا دیود.... كه برای تثبیت ولتاژ از آن استفاده می گردد. همچنین برای تأمین نور صفحه گوشی از آن استفاده می شود. تست دیود از طریق مولتی متر انجام می شود.
ترانزیستورها در موبایل نقش سوئیچ را ایفا می كنند. ممكن است تست هایی كه از گرفته می شود اشتباه نشان داده شود. اگر ترانزیستوری كه درمدارهایی مانند : سوئیچ كننده، اشكال پیدا كند؛ با مشكلاتی همانند: كاركردن ال ای دی، بازر و یا ویبراتور رو به رو شوید. همچنین اگر ترانزیستوری حالت تقویت كننده داشته باشد، به مشكل برخورد می كنید. مثل ترانزیستورهای HF AMPLIFIER كه مشكلاتی را در مدار گیرندگی بوجود می آورند.
▪ عیب یابی قطعه های كه بر روی سطح مادربرد هستند :
زمانی كه مادربرد را بررسی می كنید، شاید نتوانید به عیب آن ها دستیابی پیدا كنید. البته تجربی می توان عیب یابی كرد.
نقشه، در قطعه شناسی بسیار مهم است، همچنین در عیب یابی شناخت قطعه ها از اهمیت بسیار زیادی برخودار است، در مادربرد قطعه ها دانه به دانه مشخص می شوند.
▪ اگر مشكل در پاور آمپیلی فایر باشد:
الف) آنتن ندادن
ب) تخلیه باتری و خود به خود خاموش كردن باتری، از مشكل های پاور آمپلی فایر است.
سوئیچ آنتن به صورت زمانبندی شده، فركانسها را مشخص می كند. آی سی های مختلفی در مادربرد و وی سی دی قرار دارند.
اطلاعات موجود در آی سی ها در MEMORY، حفظ می شود شماره ها بر روی تمام نقشه ها یكسان نیستند. مسیریابی ساده ای در گوشی ها وجود دارد.
نکته ی جالب:
مادربرد به صورت هفت لایه طراحی شده است كه این لایه ها ارتباط بین قطعه ها را طراحی می كنند.
خوب من که خودم از این مقاله لذت بردم!!این نوشته ها همون طور که دیدین در پی درخواست دوستمون بود...امیدوارم بکارتون بیاد
منبع:سایت افتاب
شاد باشید![]()
[
باز و بسته كردن گوشی های تخت بسیار آسان است. از پیچ گوشتی های سری «تی» استفاده می شود. صفحه كلید و ال سی دی را از قاب را نیز از محل سوكت جدا می كنید. در رابطه با گوشی های آب خورده و ضربه خورده از دستگاه آلترا سوسكیت استفاده می كنید تا بتوانید شست شو دهید.
اصولی كه به هنگام باز شدن درب گوشی درب دار و تاشو باید رعایت كرد. در اصل جدا كردن در از گوشی است. برای باز كردن آن ها فنر را به داخل هدایت كرده و به راحتی از گوشی جدا سازید، همچنین برای جدا كردن دو قسمت اصلی درب، پیچ های آن را از هم جدا كنید سپس و برای بستن آن كابل را ما بین درب خود قرار داده و با فشار دادن فنر، درب در جای خود می رود.
دیدین گفتم امروز با دست پر بر می گردم؟
حالا هی نکات خوشگل خوشگل بزارم و از اون طرفم شما بی معرفت گیری کنید و نظرتون رو نگید![]()
البته تعداد بازدید ها مناسبه...واسه هر مقاله 300-400 تا بازدید داریم که خوبه...اما انگار بیشترشون خجالتی هستن روشون نمی شه نظر بدن![]()
اشکالی نداره...ما به همینشم راضی هستیمشاد کردن دل مومن واسم بسه(چه عارفانه
)
شاد باشید و دیگران رو هم شاد کنید![]()
بابا مصطفی خاااااااااااااااااااااااا اااااااان .
ترکوندی بابا .................................
ایول بابا پروفشنال ............................
منم میخوام ........... یه ستاره قرض میدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
3 ستاره شدنت هم تبریک . ( چه جمله ای )
[QUOTE=mostafa_khan;1043780][
باز و بسته كردن گوشی های تخت بسیار آسان است. از پیچ گوشتی های سری «تی» استفاده می شود. .................
دوست عزیز از راهنمایی ها ی مفید ت ممنونم هرچند گوشیم دیگه گوشی نیست و از جمع مادورشد ... گفتند قابل تعمیر نیست یعنی قطعه ی um به اصطلاح مهندس همون cpu گوشیم سوخته بهرحال الان بدون گوشیم باید برم یکی دیگه بخرم .......... باز هم بخاطر راهنمایی های مفیدتون ممنون امیدوارم بازم هم بتونم بهتون سر بزنم تا بعد وبه امید دیدار ............. خداحافظ وموفق باشید. .................. خیلی گلی خیلی![]()
ضمن تشکر از مصطفی خان و سایر دوستان
این قضیه گوشی های "رفرش" و گوشی های "رد" و "براون" چیه؟ اصلا از کجا میشه فهمید که گوشی رفرش هست یا نه ؟ یا از کجا باید بدونیم که گوشی براون هست یا رد؟ تا بعد از خرید مشکلی نداشته باشم . کسی از دوستان در این مورد چیزی می دونه؟
سلام دوست عزیز...مرسی![]()
راستش تا چایی که من فهمیدم...به کار تعویض قطعات ظاهری برای گوشی های دسته دوم به شکلی که گوشی نو به نظر بیاد رفرش می گن
ئر مورد براون و رد هم خواستم بگم دیدم هر چقدر هم توضیح بدم مثل دوستم سیاوش نمی تونم خوب برات تشریح کنم...فقط اینکه این اصطلاحات زمانی نمود پیدا می کنه که بخواهید اپدیت کنید.....
شما رو به تاپیک اپدیت ارجاع می دم برای یاد گیری تخصصیش
شاد باشید
--------
ویرایش:دوستان عزیز برای رفاه هر چه بیشتر شما...فهرست ها مورد تجدید نظر قرار می گیرن...فعلا فهرست صفحه ی 1 اماده شده...امید وارم لذت ببرید از گشتن در این تاپیک
Last edited by mostafa_khan; 29-04-2007 at 23:34.
سه بانده Tri-Band :
تلفن همراهی که قابلیت کار با سه باند فرکانسی مختلف را دارد که شامل GSM۹۰۰,GSM۱۸۰۰,GSM۱۹۰۰ می باشند . تلفن های سه بانده دارای پشتیبانی کامل فرکانسی در اروپا و آمریکا و آسیا می باشند
باند Quad Band
تلفن همراهی که قابلیت کارکردن با هر ۴ باند فرکانسی GSM را دارد که در مقایسه با تلفن های همراه ۳ بانده که فرکانس های ۱۹۰۰ و ۱۸۰۰ و ۹۰۰ مگاهرتز را پشتیبانی می کنند ..تلفن های ۴ باند فرکانسی ۸۵۰ مگاهرتز را نیز برای پوشش کامل در قاره آمریکا اضافه دارند .
و همپنین در مقایسه با تلفن های همراه ۳ باندی که فرکانس های ۱۹۰۰و۱۸۰۰و۸۵۰ مگاهرتز را پشتیبانی می کنند ، تلفن های ۴ بانده ، باند فرکانسی ۹۰۰ مگاهرتز را برای پوشش کامل تر در اروپا و در آسیا دارا می باشند ، و در کل می توان گفت که تلفن های همراه ۴ بانده ، فرکانس های ۱۹۰۰ و ۸۵۰ مگاهرتز که مخصوص قاره آمریکا می باشد و فرکانس های ۱۸۰۰و۹۰۰ مگاهرتز که در اکثر جهان مورد استفاده قرار می گیرد را پشتیبانی می کنند .
برگرفته از سایت افتاب
شاد باشید![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)